26 Temmuz 2010, Pazartesi 08:58:54

THY DEVLER LİGİ'NE SPONSOR OLDU

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca kişinin takip ettiği organizasyonun adı yeni sezondan itibaren Turkish Airlines Euroleague olacak.
  • hayırlı olsun. klasik lafı da ekleyim çekemeyenler anten taksın. şirket kazanıyo. napalım yani daha fazla kazanmak için daha çok harcıyor. sizin buradan yaptığınız yorumlar ne thy yi ne de thy ile uçmak isteyen yolcuları hiiiç etkilemiyor. bir kere de tebrik edin be milli şirketimizi. darısı şampiyonlar ligine artık
  • thy 10 veriyor 100 aliyor ama nasil aliyor YURT DISINDA yasiyanlari yoluyor da aliyor hic hatlar para kazandirmiyor ne yazikki thy yollarina thy nin en ucus bileti tek kisilik almanyadan türkiye ye 500 ve 600 euro kuzura bakmada oraya buraya sponsor alacagini bilet fiyatlarini düsürsün gürbetciler sevinsin. birde desdekliyorsunuz.ozaman bekleyin SSK vesayire kuyruklarinda . OO PARAYLA TÜRYEDE ALT YAPI YAPSINLAR BAKIN DEPREM OLACAK DIYORLAR ALT YAPI YOK BIR YAGMUR YAGIYOR HER YER SU ALTINDA BUNUN ICINMI DESTEKLIYORSUNUZ ACEBA ::YAZIK COK YAZIK:
  • Ben bir havacı değilim, sadece havacılığa meraklı olduğum için bu siteyi takip ediyorum ama ne zaman bir THY haberi olsa yorumlarda herkes saldırıya geçiyor. Ne kötü bir şirketmiş bu THY be! Acaba kıskançlıktan kaynaklanıyor olablir mi? Artık midem bulanıyor her habere bir laf yetiştirme durumunuzdan. Ne biçim camiasınız siz? Yapılan güzel şeylere biraz saygı duyun. Başarı deseniz başarı, kar deseniz kar, herkesin battığı bir dönemde yolcu artıran bir şirket. Kuyruk acısı mı, kıskançlık mı anlamadım. Artık bir THY haberi görsem tamam diyorum yine boş boğazlar yorumlara başlamıştır... İşin tuhaf yanı olumlu habere de olumsuz habere de saldırıyorsunuz. Hata yapsalar kim bilir nasıl saldıracaksınız. Taktir etmekle birşey kaybetmezsiniz...
  • baban anlaşılan ömür boyu sponsor olmuş ama karşılıgında bişey alamamış. thy ise 10 veriyor 100 alıyor karşılıgında. işte sponsorluk farkı.
  • Böyle sponsorluklar her zaman iyidir. THY'nin bilinirliği futbol takımlarıyla artmıştı ve Eurolig buna tam katkı sağlar.
  • babam soyisminle siponsor olmus zaten kardes
  • arkadaşım sana da baban sponsor olsun
  • THY da para cok ya saga sola para attiyor sponsor olmak icin .acik konusalim 10 milyon euro deniyor neden niye ,barcelona ya manchester de öyle okadar para ödendi sponsor olmak icin YAZIK COK YAZIK .. THY..atilacak paran varsa banada sponsor ol ....nasil olsa denizde kum ..AK THY DA PARA...
  • Buyuksun THY, ne diyelimki. Insallah daha da buyursun. Ucaklarin gibi markan da yukseklerde olsun. Turk ismini heryerde duyuran THY ye hepimizin borcu var. Aartik, en ucra sehirlerde bile Turkish ismi duyuluyor. Tebrikler.
  • McDonalds da milli takımlar düzeyindeki müsabakalarda UEFA'ya (şampiyonalar dahil) sponsorluk yapıyor. Onlar bu sponsorluğa yılda 12,5 milyon dolar veriyor. THY'nin sponsorluğundan sadece %25 daha fazla.

Son dönemde spora yaptığı yatırımlarla dikkati çeken Türk Hava Yolları (THY), dünya çapında ses getirecek bir anlaşmaya daha imza attı. THY, basketbolda Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu Euroleauge’e (Avrupa Ligi) isim sponsoru oldu. 24 takımın katıldığı şampiyona, bundan böyle Turkish Airlines Euroleague adıyla oynanacak.

Barcelona ve Manchester United kulüpleri ile Yunanistan Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Maroussi’nin sponsorluğunu yapan; Almanya’da da Gloria Giants Düsseldorf Basketbol Takımı’nın maçlarını oynadığı spor salonuna adını veren THY, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

10 milyon Euro iddiası

Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu ile yaklaşık 2 aydır organizasyonun isim hakkı konusunda görüşmeler yürüten THY yetkilileri, sonunda kesin anlaşma sağlamayı başardı. Taraflar anlaşmanın mali koşulları ve süresi hakkında bir açıklama yapmamakla birlikte, THY’nin bu sponsorluk için yılda 10 milyon Euro civarında bir rakam ödeyeceği ifade ediliyor. Bu tarihi anlaşma, önümüzdeki günlerde atılacak imzalarla resmileşecek.

Tüm dünyada izleniyor

Euroleague her ne kadar adından dolayı yaklaşık 730 milyon nüfuslu Avrupa kıtasına hitap eden bir organizasyon gibi gözükse de internet ve televizyonlar aracılığıyla dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca kişi tarafından izleniyor. 24 takımın katıldığı lige, Türkiye’den Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen, İspanya’dan Real Madrid, Barcelona, Yunanistan’dan Olympiakos, Panathinaikos, Rusya’dan CSKA Moskova, Sırbistan’dan Partizan, İtalya’dan Siena, Litvanya’dan Zalgiris, Almanya’dan Alba Berlin, Hırvatistan’dan Cibona ve İsrail’den Maccabi Tel Aviv kulüpleri sürekli katılıyor.

THY’nin Euroleague’e isim sponsoru olması aynı zamanda, dünyanın dört bir yanında ilgiyle izlenen Euroleague Final Four’unun en geç 3 yıl içinde İstanbul’a geleceğinin işareti oldu. Türkiye, 2011’deki organizasyonun İstanbul’da oynanması için başvuruda bulunmuş, ancak Euroleague yönetimi Barcelona’yı seçmişti.


 

THY DEVLER LİGİ'NE SPONSOR OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun. klasik lafı da ekleyim çekemeyenler anten taksın. şirket kazanıyo. napalım yani daha fazla kazanmak için daha çok harcıyor. sizin buradan yaptığınız yorumlar ne thy yi ne de thy ile uçmak isteyen yolcuları hiiiç etkilemiyor. bir kere de tebrik edin be milli şirketimizi. darısı şampiyonlar ligine artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy 10 veriyor 100 aliyor ama nasil aliyor YURT DISINDA yasiyanlari yoluyor da aliyor hic hatlar para kazandirmiyor ne yazikki thy yollarina thy nin en ucus bileti tek kisilik almanyadan türkiye ye 500 ve 600 euro kuzura bakmada oraya buraya sponsor alacagini bilet fiyatlarini düsürsün gürbetciler sevinsin. birde desdekliyorsunuz.ozaman bekleyin SSK vesayire kuyruklarinda . OO PARAYLA TÜRYEDE ALT YAPI YAPSINLAR BAKIN DEPREM OLACAK DIYORLAR ALT YAPI YOK BIR YAGMUR YAGIYOR HER YER SU ALTINDA BUNUN ICINMI DESTEKLIYORSUNUZ ACEBA ::YAZIK COK YAZIK:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben bir havacı değilim, sadece havacılığa meraklı olduğum için bu siteyi takip ediyorum ama ne zaman bir THY haberi olsa yorumlarda herkes saldırıya geçiyor. Ne kötü bir şirketmiş bu THY be! Acaba kıskançlıktan kaynaklanıyor olablir mi? Artık midem bulanıyor her habere bir laf yetiştirme durumunuzdan. Ne biçim camiasınız siz? Yapılan güzel şeylere biraz saygı duyun. Başarı deseniz başarı, kar deseniz kar, herkesin battığı bir dönemde yolcu artıran bir şirket. Kuyruk acısı mı, kıskançlık mı anlamadım. Artık bir THY haberi görsem tamam diyorum yine boş boğazlar yorumlara başlamıştır... İşin tuhaf yanı olumlu habere de olumsuz habere de saldırıyorsunuz. Hata yapsalar kim bilir nasıl saldıracaksınız. Taktir etmekle birşey kaybetmezsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
baban anlaşılan ömür boyu sponsor olmuş ama karşılıgında bişey alamamış. thy ise 10 veriyor 100 alıyor karşılıgında. işte sponsorluk farkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle sponsorluklar her zaman iyidir. THY'nin bilinirliği futbol takımlarıyla artmıştı ve Eurolig buna tam katkı sağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
babam soyisminle siponsor olmus zaten kardes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım sana da baban sponsor olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY da para cok ya saga sola para attiyor sponsor olmak icin .acik konusalim 10 milyon euro deniyor neden niye ,barcelona ya manchester de öyle okadar para ödendi sponsor olmak icin YAZIK COK YAZIK .. THY..atilacak paran varsa banada sponsor ol ....nasil olsa denizde kum ..AK THY DA PARA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Buyuksun THY, ne diyelimki. Insallah daha da buyursun. Ucaklarin gibi markan da yukseklerde olsun. Turk ismini heryerde duyuran THY ye hepimizin borcu var. Aartik, en ucra sehirlerde bile Turkish ismi duyuluyor. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
McDonalds da milli takımlar düzeyindeki müsabakalarda UEFA'ya (şampiyonalar dahil) sponsorluk yapıyor. Onlar bu sponsorluğa yılda 12,5 milyon dolar veriyor. THY'nin sponsorluğundan sadece %25 daha fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000