10 Eylül 2013, Salı 11:20:54

THY DAVASINDA FLAŞ TALEP

THY ile Hava İş Sendikası arasındaki grev kırıcılığı davasına bugün yapılan duruşmayla devam edildi.
  • Hayaticim senin gibiler iyiki greve çıkmıyor:) ne versen rağzıyım karakteri gördüm
  • thy nin yaptigi seyleri onaylamak mumkun degil gercekten..hem grevdeki hemde calisani zor durumda birakacak herseyi yapti..uzattikca uzat nereye kadar???ama birde sendika secimleri var ve hava is sendikasindan bunun tam tersi bir uygulama bekliyoruz..gercek demokratik bir secim olsun..bakalim demokrasi ve adalet isteyen sendika bunu secim suresinde hemde uyesine yapabilecekmi..???
  • 2010 yılında mahkeme ne çabuk neticelenmişti 200 kişi için.şu an ahim'de dosyalar.türkiyenin yüz karası bu hükümet kendi vatandaşını Avrupa adaletine muhtaç ediyor.utanmadan birde partinin ismini adalet ve kalınma partisi diyolar.olsa olsa parti ismine adaletsiz hak yeme partisi daha yakışır.
  • Bu mahkeme bitmez uzar da uzar partlar fulle geçemez grevdekiler ise donemez olan calisana olur yine.
  • Hayatiii derler bak
  • Facebookta twitterda grevide hava iş de gordum...09:00 17:00 arası grevmi olurmuşş....
  • grevin 2'inci gününde 38 gün geçsin sonra görüşürüz demiştim .grevin kaçıncı günü haberi olan varmı ben emekli personelim 2010 yılında işten atılan emekli personel.kul hakkı yiyen yönetimle bu dünyada hesaplaşılmaz.bu hesaplaşmanın ahireti'de var.tabi hangi din'de olursa olsun inanç şart.kendisini bu dünyalık gören yönetimin sonu iyi görünmüyor.
  • Onlar istedigi hakimi bulurlar merak etmeyin. ..
  • Bende grevdeyim! Senin gibi sendika yalakasi degilim! Tasmayla gezmiyorum sizin gibi!
  • Grevcilerin ise donmeye niyeti yok calismak isteyenler dondu diyen zihniyet sozum sana grevdeyim ve calisma hakkimi insanca insani sartlarda istiyorum diye bu tarz yorumlar yapma hakkini nerden buluyorsun bilemedim hak var adalet var diyorum hala evet mahkemeleri satin alabilicek gucte diilim keske kimse olmasa da hak neyse hemen verilse bu kadar uzun bi sureci akil sagligim hala yerinde gecirdigim icin sukurler olsun hak aramak icin 15 mayista verdigim karar tum engellemelere ragmen baki

Çağlayan Adliyesi'ndeki İstanbul 5. İş Mahkemesi'nde görülen davada THY reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti THY'nin reddi hakim talebini komisyona sevketti.

Komisyon kararı sonrası mahkemeye devam edileceği belirtilirken Hava İş Sendikası, THY'yi hukuku engellemeyle ve süreci kesintiye uğratmakla suçladı. 

Airporthaber.com

THY DAVASINDA FLAŞ TALEP

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hayati insanına ~ 11 yıl önce
Hayaticim senin gibiler iyiki greve çıkmıyor:) ne versen rağzıyım karakteri gördüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasi ve hukuk ~ 11 yıl önce
thy nin yaptigi seyleri onaylamak mumkun degil gercekten..hem grevdeki hemde calisani zor durumda birakacak herseyi yapti..uzattikca uzat nereye kadar???ama birde sendika secimleri var ve hava is sendikasindan bunun tam tersi bir uygulama bekliyoruz..gercek demokratik bir secim olsun..bakalim demokrasi ve adalet isteyen sendika bunu secim suresinde hemde uyesine yapabilecekmi..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
2010 yılında mahkeme ne çabuk neticelenmişti 200 kişi için.şu an ahim'de dosyalar.türkiyenin yüz karası bu hükümet kendi vatandaşını Avrupa adaletine muhtaç ediyor.utanmadan birde partinin ismini adalet ve kalınma partisi diyolar.olsa olsa parti ismine adaletsiz hak yeme partisi daha yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu mahkeme bitmez uzar da uzar partlar fulle geçemez grevdekiler ise donemez olan calisana olur yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 11 yıl önce
Hayatiii derler bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Facebookta twitterda grevide hava iş de gordum...09:00 17:00 arası grevmi olurmuşş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
grevin 2'inci gününde 38 gün geçsin sonra görüşürüz demiştim .grevin kaçıncı günü haberi olan varmı ben emekli personelim 2010 yılında işten atılan emekli personel.kul hakkı yiyen yönetimle bu dünyada hesaplaşılmaz.bu hesaplaşmanın ahireti'de var.tabi hangi din'de olursa olsun inanç şart.kendisini bu dünyalık gören yönetimin sonu iyi görünmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Onlar istedigi hakimi bulurlar merak etmeyin. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil diyen beyinsiz ~ 11 yıl önce
Bende grevdeyim! Senin gibi sendika yalakasi degilim! Tasmayla gezmiyorum sizin gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Grevcilerin ise donmeye niyeti yok calismak isteyenler dondu diyen zihniyet sozum sana grevdeyim ve calisma hakkimi insanca insani sartlarda istiyorum diye bu tarz yorumlar yapma hakkini nerden buluyorsun bilemedim hak var adalet var diyorum hala evet mahkemeleri satin alabilicek gucte diilim keske kimse olmasa da hak neyse hemen verilse bu kadar uzun bi sureci akil sagligim hala yerinde gecirdigim icin sukurler olsun hak aramak icin 15 mayista verdigim karar tum engellemelere ragmen baki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000