17 Temmuz 2020, Cuma 13:39:55

THY çalışanlarının İŞKUR isyanı

Türk Hava Yolları kokpit ve kabin personeli Haziran ayına ait İşkur ödemelerini henüz alamadı.
  • Şu gün oldu hala sıfır ,yatan bir para yok
  • boomer!
  • sen şimdi böyle dedinya hanı kazandırıyor şirketki veriyor e şimdi kazanamiyor şirket ekside ver o zamn kazandıgın maaşlardan bir bölümünu
  • thy pass uygulamasını kaldırmalı. thy çalışanları ve yakınları neden bedava uçsun??? hak hukuk diye adamlar şirketi sömürüyor ondan sonra ufak bişeyde şirkete vuruyor. yönetimin yerinde olsam bu beleşçiliğe bir son veririm.
  • Nasıl ki onlar korona morona demeden bize vuruyorlarsa, bizde öyle bi vuralım ki 2 sene toparlayamasinlar kendilerini.
  • Kçö devam ettiği sürece hiçbir şey beklemeyin neden daha azını vermek varken fazla versin ki ? Yakında ücretsiz izinler de verilmeye başlanacak ve günlük 35-40 lira devletin verdiği ile isyan etmeye devam ederiz. Buraya yazmakla hiçbir şey değişmez. Sen ben biz hepimiz bir olmazsak bu devran böyle gider. Bizi bu hale düşüren kimse artık hakkımı helal etmiyorum !
  • Merhaba, karadenuzluyum, lazcam var, kartal ihl terkim, hemen bir özel atama duyurusu yayınlayın, Kısa Çalışma Ödeneği Koordinasyon Başkanlığı beni de müdür yapın ağğğbi acil, kiramı ödeyemedim, kredi kartı şemsiye misali
  • güzel çok daha beteri yolda!
  • Herşeye gelince hava basmasını bilenler ayıptır yaptığınız THY da uçuyorum diyorsunuz THY çalışıyorum diyorsunuz sorulduğunda uçarcasına aldığınız ikramiyeler,yatı praları özgün haklarınız vs... İstemeyen istifa etsin kardeşim.
  • Tgs çıkış vermeye başladı sıra THY daha ne olacağı belli değil bu şirketin ne oldum deme ne olacam de ey insan oğlu
Türk Hava Yolları kokpit ve kabin personeli Haziran ayına ait İşkur ödemelerini henüz alamadı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY kokpit ve kabin çalışanları Haziran ayına ait Kışa Çalışma Ödeneği kapsamında İŞKUR ödemelerini henüz alamadı.

Konuyla ilgili İŞKUR’a ulaşan çalışanlar; ‘Şirketiniz ödeme konusunda bildirim yapmadı' yanıtını aldı.

Bu ayın başı itibariyle İŞKUR ödemelerini alması gereken çalışanlar ayın 17’si olmasına rağmen ödemeleri alamadı. Zorunlu ödemelerini yapamayan personel mağdur olduklarını bildirdi.

Konuyla ilgili ise THY şu bilgilendirmeyi yaptı:

THY çalışanlarının İŞKUR isyanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (149)

Ayın 22’si ~ 4 yıl önce
Şu gün oldu hala sıfır ,yatan bir para yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pess ~ 4 yıl önce
Ayın 21 inde banka hesabıma gönderilmiş görünen kçö 2 gündür hesabıma geçemedi bir türlü.Eft işlemi uzun sürermiş, gün sonunda hesaba geçermiş. 2 gündür aynı hikaye. Ama yattı mı? Yattı. Yersen tabi.
ok ~ 4 yıl önce
boomer!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy her zaman ~ 4 yıl önce
sen şimdi böyle dedinya hanı kazandırıyor şirketki veriyor e şimdi kazanamiyor şirket ekside ver o zamn kazandıgın maaşlardan bir bölümünu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aliveli ~ 4 yıl önce
thy pass uygulamasını kaldırmalı. thy çalışanları ve yakınları neden bedava uçsun??? hak hukuk diye adamlar şirketi sömürüyor ondan sonra ufak bişeyde şirkete vuruyor. yönetimin yerinde olsam bu beleşçiliğe bir son veririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hıyarmısın ~ 4 yıl önce
en ufak birşey dediğin 4 aydır maaş almıyoruz. he ortalama 5bin yatıyor ama benim çocuğun harçlığına yetmiyor. sen alışıksın asgari ücretle açlığa da bize ters geliyor
Kesinlikle ~ 4 yıl önce
Kesinlikle
Acil grev lazim ~ 4 yıl önce
Nasıl ki onlar korona morona demeden bize vuruyorlarsa, bizde öyle bi vuralım ki 2 sene toparlayamasinlar kendilerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 4 yıl önce
Hadi vurun bakalim
Abc ~ 4 yıl önce
Kçö devam ettiği sürece hiçbir şey beklemeyin neden daha azını vermek varken fazla versin ki ? Yakında ücretsiz izinler de verilmeye başlanacak ve günlük 35-40 lira devletin verdiği ile isyan etmeye devam ederiz. Buraya yazmakla hiçbir şey değişmez. Sen ben biz hepimiz bir olmazsak bu devran böyle gider. Bizi bu hale düşüren kimse artık hakkımı helal etmiyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil Müdür ~ 4 yıl önce
Merhaba, karadenuzluyum, lazcam var, kartal ihl terkim, hemen bir özel atama duyurusu yayınlayın, Kısa Çalışma Ödeneği Koordinasyon Başkanlığı beni de müdür yapın ağğğbi acil, kiramı ödeyemedim, kredi kartı şemsiye misali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdürüm banada bi yer ayarlasana ~ 4 yıl önce
Artık yoruldum özel sektörde.ne kadar çalışırsan o kadar kazanmaktan bende istiyom az çalışıp çok yatmayı çok para kazanmayı banada bi yer açç banadaa
güzel ~ 4 yıl önce
güzel çok daha beteri yolda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Gurur Kaynağıdır ~ 4 yıl önce
Herşeye gelince hava basmasını bilenler ayıptır yaptığınız THY da uçuyorum diyorsunuz THY çalışıyorum diyorsunuz sorulduğunda uçarcasına aldığınız ikramiyeler,yatı praları özgün haklarınız vs... İstemeyen istifa etsin kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 4 yıl önce
İq un o kadar dusuk ki düşünemiyorsun. Yazık senin gibilere !
Tgs torpil a.ş ~ 4 yıl önce
Tgs çıkış vermeye başladı sıra THY daha ne olacağı belli değil bu şirketin ne oldum deme ne olacam de ey insan oğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000