04 Kasım 2013, Pazartesi 11:37:11

THY ÇALIŞANLARI İÇİN SON HAFTA

Hava-İş Sendikası’nın genel kurulu için delege seçimleri son sürat devam edilirken, yeni yönetimin seçimine ışık tutacak delege seçimlerinde son viraja girildi. Çarşamba gününe kadar tüm iş yerlerinde seçimlerin tamamlanması gerekiyor. İşte bugünkü seçim yerleri ve seçim atmosferinin detayları...
  • Allah(c.c) sizi carpacak insaAllah siz baskilarla isveren destegiyle oy aldiginizi bizler gormesekte Allah gormuyor mu? Yuce Yaradan eger iftira ediyorsam affetsin ama ayyuka cikmis bir durum bu dogruysada sizlere en agir cezayi diliyorum Allahtan.. vicdaninizla ve Allahla basbasasiniz biz burda 6 aya yakin hak hukuk derken siz yonetimle bir olup hak yiyorsunuz !! Torpil adam kayirma arkadan iscevirme gunah Reformcular bunu siz daha iyi bilirsiniz ya . Kötü bir işin en gizli şahidi vicdanımızdır.Hz Ali (R.a)
  • Şuan kim kiminle hareket edecek çok merak ediyorum. Bi açıklasın şu işçi birliği soruyoruz ama cevap alamıyoruz. İşçinin iradesine güveniyoruz diyoda. Herkes bir ekip olarak gittiğine göre kimle anlaşacak. Bu sefer genel kurulu kime teslim edecek. Reform mı Ayçin mi. Evet cevabını alalım.
  • Evet Gülçiçek işverenci bende uzaylıyım. ancak şu uçuş işletmedeki arkadaslar Genel Müdür yardımcıları ile kaç kere ne görüşmüşler bi açıklasınlar da bizde aydınlanalım. işçi birliği yada işçi komitesi niye görüşmüş. Ayrıca işçi birliği ile daha önce beraber hareket ettikleri Teknikteki arkadasın neler yaptığını bi açıklasın Sn Bahadır Altan. Sonra başkasına laf edelim.
  • Allah'ın (c.c) izni ile geliyoruz yakında.
  • Bana dokunmayan hatta maaşıma dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla cebinizi doldurdunuz sevgili kaptanlar o yılanın sizi sokması yakındır hiç merak etmeyin !
  • bu sirket calisanlari her sirket patronun hayalidir ruyalarini susler :)))Kendi eliyle maasini haklarini patronuna tepside sunan arkadaslarim muthissiniz.her patrona boyle calisanlar kismet olmaz.sizler oldugunuz surece kolelik sistemi guclenerek devam edicektir yayilicaktir :))butun isverenler adina hepinize sonsuz tesekkurler :))))
  • sirkettte emekliligi gelenlerin ayni gun isten cikarildigi bir ortamda Ali bey in emeklilik hakkinin 5 sene once gelmesine ragmen niye calistirildigi herkes tarafindan anlasilmistir sanirim.
  • Isvereni tebrik ediyorum kazandilar.Personel kendi eliyle biz cok maas aliyoruz,bu cok zor sartlarda buyuk mucadelelerle kazanilan haklar bize fazla biz siz ne kadar isterseniz o kadar calisiriz is kanunundan cikar borclar kanuna tabi oluruz istediginiz zaman bizi isten cikarirsiniz tazminatta istemeyiz rev.4 rev.5 i cikaricakticaginizi da biliyoruz siz ok dedikten sonra bizim icin hic farketmez yeter ki sendika baskani biyiksiz olsun demistir.Bundan sonra tabela sendika herkese hayirli olsun toplu sozlesme falan yapmanin da bundan sonra bir anlami kalmiyacaktir.
  • Reform hareketi emin adimlarla hedefe dogru yuruyor.Hem isci kazanacak,hemde THY .
  • Gülçiçek arkadaşımın;Reformcularla beraberliğimiz yoktur diyebilmesini bekliyorum.

Hava-İş Sendikası’nın genel kurulu için delege seçimleri son sürat devam edilirken, yeni yönetimin seçimine ışık tutacak delege seçimlerinde son viraja girildi. Çarşamba gününe kadar tüm iş yerlerinde seçimlerin tamamlanması gerekiyor. İşte bugünkü seçim yerleri ve seçim atmosferinin detayları.

Bir yanda 24 yıllık sendika başkanı diğer yanda ona bayrak açan muhalefet. Hava-İş Sendikası’nın olağan genel kuruluna bir ay kala delege seçimlerinde de son haftaya girildi.  Bugün dört ayrı yerde delege seçimleri yapılıyor.

Mevcut yönetimin delege adayı gösteremediği yer işletmeye bağlı terminal binasında ve ERP (Güneşli Binası)’de sadece Reform Hareketi delege adayı çıkartabildi. On delegenin seçileceği bu yerlerde Reform Hareketi’nin zaferi ile sonuçlanacak.

Delege seçimlerinin yapıldığı bir başka yer ise eğitim binası. Eğitim binasında ise Atilay Ayçin ile Reform Hareketi kapışacak. İki delege için yapılacak olan seçimlere Gökkuşağı delege adayı gösteremedi.

Bugün seçim yapılacak bir başka yer ise uçuş eğitim binası. Burada da Reform Hareketi 3 adaya gösterirken, Atilay Ayçin ile Gökkuşağı Hareketi ikişer delege adayı gösterebildi.

Bilindiği gibi Emek Meclisi geçtiğimiz hafta zehir zemberek bir açıklama yaparak seçimlerden çekildiğini duyurmuştu. Emek Meclisi’nin Reformcularla ortak hareket ettiği de iddia ediliyor.

©Airporthaber.com

THY ÇALIŞANLARI İÇİN SON HAFTA

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Reform!! ~ 10 yıl önce
Allah(c.c) sizi carpacak insaAllah siz baskilarla isveren destegiyle oy aldiginizi bizler gormesekte Allah gormuyor mu? Yuce Yaradan eger iftira ediyorsam affetsin ama ayyuka cikmis bir durum bu dogruysada sizlere en agir cezayi diliyorum Allahtan.. vicdaninizla ve Allahla basbasasiniz biz burda 6 aya yakin hak hukuk derken siz yonetimle bir olup hak yiyorsunuz !! Torpil adam kayirma arkadan iscevirme gunah Reformcular bunu siz daha iyi bilirsiniz ya . Kötü bir işin en gizli şahidi vicdanımızdır.Hz Ali (R.a)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şuan kim kiminle hareket edecek çok merak ediyorum. Bi açıklasın şu işçi birliği soruyoruz ama cevap alamıyoruz. İşçinin iradesine güveniyoruz diyoda. Herkes bir ekip olarak gittiğine göre kimle anlaşacak. Bu sefer genel kurulu kime teslim edecek. Reform mı Ayçin mi. Evet cevabını alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet Gülçiçek işverenci bende uzaylıyım. ancak şu uçuş işletmedeki arkadaslar Genel Müdür yardımcıları ile kaç kere ne görüşmüşler bi açıklasınlar da bizde aydınlanalım. işçi birliği yada işçi komitesi niye görüşmüş. Ayrıca işçi birliği ile daha önce beraber hareket ettikleri Teknikteki arkadasın neler yaptığını bi açıklasın Sn Bahadır Altan. Sonra başkasına laf edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reform hareketi ~ 10 yıl önce
Allah'ın (c.c) izni ile geliyoruz yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılan ~ 10 yıl önce
Bana dokunmayan hatta maaşıma dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla cebinizi doldurdunuz sevgili kaptanlar o yılanın sizi sokması yakındır hiç merak etmeyin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
supersiniz ~ 10 yıl önce
bu sirket calisanlari her sirket patronun hayalidir ruyalarini susler :)))Kendi eliyle maasini haklarini patronuna tepside sunan arkadaslarim muthissiniz.her patrona boyle calisanlar kismet olmaz.sizler oldugunuz surece kolelik sistemi guclenerek devam edicektir yayilicaktir :))butun isverenler adina hepinize sonsuz tesekkurler :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlasilmistir ~ 10 yıl önce
sirkettte emekliligi gelenlerin ayni gun isten cikarildigi bir ortamda Ali bey in emeklilik hakkinin 5 sene once gelmesine ragmen niye calistirildigi herkes tarafindan anlasilmistir sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 10 yıl önce
Isvereni tebrik ediyorum kazandilar.Personel kendi eliyle biz cok maas aliyoruz,bu cok zor sartlarda buyuk mucadelelerle kazanilan haklar bize fazla biz siz ne kadar isterseniz o kadar calisiriz is kanunundan cikar borclar kanuna tabi oluruz istediginiz zaman bizi isten cikarirsiniz tazminatta istemeyiz rev.4 rev.5 i cikaricakticaginizi da biliyoruz siz ok dedikten sonra bizim icin hic farketmez yeter ki sendika baskani biyiksiz olsun demistir.Bundan sonra tabela sendika herkese hayirli olsun toplu sozlesme falan yapmanin da bundan sonra bir anlami kalmiyacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
Reform hareketi emin adimlarla hedefe dogru yuruyor.Hem isci kazanacak,hemde THY .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Genel kurulda havanızı söndürürler beyler.
NESEVİMLİ ~ 10 yıl önce
Gülçiçek arkadaşımın;Reformcularla beraberliğimiz yoktur diyebilmesini bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 10 yıl önce
Değerli arkadaşım, Ali Gülçiçek liderliğindeki Emek Meclisi'nin çekilme bildirisini okursanız zaten sorunuzun cevabını bulursunuz. "Hiçbir gruba destek vermiyoruz ve delege adaylarımız kimsenin listesine girmeyecek" yazıyor. Emek Meclisi hiçbir zaman Reform ile görüşmemiş ve ortak hareket etmemiştir. Bu iddiayı bile 6 aylık emeğimize hakaret sayarız.
nesevimli ~ 10 yıl önce
Hiç bir guruba destek vermiyoruz lafını doğru bulmadım.Değerli arkadaşımından İŞÇİ SINIFI BİLİNCİne uygun EMEKTEN,BARIŞTAN,DEMOKRASİDEN yana tavır bekliyorum.
Uçuş ~ 10 yıl önce
Emek Meclisi, Ali Gülçiçek liderliğinde bu yola çıktığı günden bugüne yazdığınız tüm İşçi sınıfına yakışır özellikleri ve fazlasını bünyesinde barındırmıştır. İşveren destekli oyunların içinde kirlenmemek adına da bu yarıştan onuruyla çekilmiştir. İşçi Birliği ile birleşip işverene rağmen ve mevcut sendika yönetimine karşı güçlü bir muhalefet oluşturabilmeyi istedik ama bazılarının astığım astık tavrı yüzünden olamadı. İşveren desteksiz muhalefetin yolu açık olsun.
nesevimli ~ 10 yıl önce
Özellikle günümüzde hayat kirli bir savaştır.Pes etmek yok.Ölümüne kadar savaş.Tam onaylayamasamda Ali arkadaş hep bu savaşın içinde olmuştur.Ve yine olacaktır diye umuyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000