06 Ocak 2014, Pazartesi 10:17:23

THY ÇALIŞANLARI BU KEZ İSYAN ETTİ

Türk Hava Yolları yemekhanesi Bekard'ın tekzip metni...
  • Sadece thy çalışanları mı yiyor o yemekleri? Tgs çalışanları da aynı yemeği yiyor ve kimse memnun değil
  • Arkadaşlar altı üstü bir yemek için şirketi karalamayın, yemeyin olsun bitsin
  • kendileri,esleri,dostlari,coluk,cocuklari luks restorantlarda yemekleri afiyetle yiyen ama calisanlarina yemek veriyoruz ya daha ne istiyorlar disarda yemek de vermiyorlar !!! diyen hamdi ve temel efendiler basta olmak uzere tum yetkililer,bu haberden ve yorumlardan utaniyor musunuz acaba???
  • Zaten yemek hanedeki yemeklerden yiyip midesi yanmadan duran varmı bilemiyorum !!!!
  • yemeğin içine ne koyulması gerektiğini sizden öğrenecek değiliz.
  • İnanın Habomda ' da tükendik artık! Teknik'teyken dilimiz yandığı için buraya bu firmanın gelmemesi için çok dua ettik, çok söyledik ancak karar çoktan verilmişti zaten..tesis kurulmadan belliydi belki de buranın da kaderi.. Tarihi geçmiş yoğurtlar mı dersiniz, salatadan çıkan ambalaj, kıl tüy mü, çamur mu... haftada 1 kez yıkanan tepsiler mi... 1 hafta boyunca bitene kadar tekrar tekrar çıkartılan şekerparecikler mi.. İlle de toplu bir zehirlenme, mide bozulması gibi birşey mi bekleniyor? hoş belki o da yeterli olmaz!
  • Benzer olaylar tum catering firmalarinda oluyor cunku Kisi basi anlasilan menu fiyatlari cok komik rakamlar.Boyle bir durum bugunlerde adi degisen bir MRO da yasandi.Hemen o gun firma yoneticilere tepsi tepsi baklavalar gonderdi olay kapandi.Sonucta burda yazilan yazilarinda bir etkisi olmicak sendikada suan eli kolu bagli farkli olaylardan oturu kimse bir disten dolayi milyonluk antlasmayi fesh etmez.Sadece bugun ve yarin cikicak yemeklerde ekstra donet yada manti cikar birda tatliyla icecegi yan yana verirlerse dis mis unutulur...
  • Birdaha diş çıkarsa atmayın arkadaşlar , 2.5 yıldır dişimi sıka sıka ağzımda diş kalmadı . Kaplama niyetine kullanırım :)
  • Özellikle Sefa bey'in yazılarını okuyanlar bilirler ki teknik güzide şirketimiz THY nin yumuşak karnı. Ne çekecekse tekniğe ikitelli oto sanayi muamelesi yapanlar yüzünden çekecek bu şirket. Diğer konuları geçtim, emekli edilen, küstürülerek istifasına sebep olunan nitelikli işgücü o kadar fazla ve yerine konulması o kadar zor bir boşluk oluşturuyor ki. İçinde olmayanlar gülüp geçiyor eminim.
  • Yıllardır çözümsüz bu konu. 1 tabldot yemeğe 3-4 lira verirsen hangi firma olursa olsun önünüze konan yemek bu olur. Tek çözüm istemeyen personelin yemek ücretinin kendisine ödenmesi. Bakın bakalım o zaman o yemekhanede kimse kalıyor mu? Memnun olan giden yer, olmayan da parasını alır hiç olmazsa. Kalite de ortaya çıkmış olur.

THY ÇALIŞANLARI BU KEZ İSYAN ETTİ