16 Mart 2019, Cumartesi 12:10:17

THY büyük göçe hazırlanıyor

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınmanın gerçekleşeceğini ve şu ana kadar oradan 2800'ün üzerinde sefer yapıldığını duyurdu.
  • thy teknik ENGELLİ HASTA çalışanını işten attı
  • 6 nisan özellikle seçildi,seçim beklendi,iktidar seçimi büyük şehirlerde kaybetsin taşınma ekim'e kadar ertelenebilir büyük ihtimal.
  • Çok zorlu ve iddialı bir taşınma. İşin altına elini sokan birkaç birim hariç, herkes işin şovunda. Projenin başından beri canla başla çalışan ve işini düzgün yapan, tüm testlerde başarılı olan tek ekip IT altyapı ekibi. Ama maalesef sadece IT ile taşınma olmuyor.
  • THY neden ISL'den uçuş programını açıklamıyor hala? Yoksa izinler mi alınmadı? 6 Nisan sonrası biletlerinin hepsi hala IST, şimdiden bilet alanlar uçuş programı değişirse bu karmaşa nasıl çözülecek? THY sahi neden hala ISL'den bilet satamıyorsunuz? Emin değil misiniz taşınacağızdan yoksa?? Bir de Çanakkale uçuşları ISL'den yapılacaksa Sarıyer'den bile yolcunuz olsa uçuş 5 saat otobüs 5 saat sizi neden seçsin ki? Ateşle oynuyorsunuz..
  • Bi taşınında kurtulalım artık !
  • topladınız şirkete ekşileri bide oğulları var tabi kabile gibi, hayat size güzel, böyle olmaz pırlanta gibi gençler var dışarda iş bekleyen görün onları lütfen
  • Kayınbiraderini nasıl yer işletmede müdür yaptın onu da tweet atarak açıklasana ! Sen ve senin gibiler bu ülkeden göç etmedikçe hiçbir şey düzelmez!
  • Arkadaşlar görüyorumki burada yorum yapanlar oradaki gerçeği görmek istemiyorlar. Yok vinç var, yok TGS nin dolabı yok, pistte strofor uçuyor... Herkes felaket tellallığı yapıyor. Kalkın sıcak ofislerinizden inin sahaya herkes üzerine bir görev alsın gitsin çalışsın buradan yazmakla ofiste oturarak olmuyor arkadaşlar... İşe girene kadar hepiniz Milletvekili, Bakan, Dayı her neyse koştunuz kapılarda yatıp kalktınız bugün şirketi beğenmiyor eleştiriyorsunuz. Şirketi beğenmeyen gider istifa eder burada çalışmak isteyen vatan evladı çok merak etmeyin... Hangi şirkette çalıştığınızın bir önemi yok herkes üstüne düşen görevi yapsın yeter...
  • Peki havacilik ve havalimani calisanlarina ne olacak? Zorla mi ISL'ye mi gonderilecegiz? Tazminatimizi alip cikmak gibi bir hakkimiz yok mu? Herkes hayatini AHL'ye gore kurdu. Buna nasil bir cozum uretecekler?
  • Pilotu yolcusu vs herkes yeni havalimanından memnun ama burada birkaç boş yorumcu şikayetçi NEDEN ACABA

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınmanın gerçekleşeceğini ve şu ana kadar oradan 2800'ün üzerinde sefer yapıldığını duyurdu.

350 bin fazla yolcu taşıdıklarını ifade eden Ekşi, '6 Nisan'da THY'nin büyük göçü var' dedi.

 

THY büyük göçe hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ HASTA çalışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seçim ~ 5 yıl önce
6 nisan özellikle seçildi,seçim beklendi,iktidar seçimi büyük şehirlerde kaybetsin taşınma ekim'e kadar ertelenebilir büyük ihtimal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük göç ~ 5 yıl önce
Çok zorlu ve iddialı bir taşınma. İşin altına elini sokan birkaç birim hariç, herkes işin şovunda. Projenin başından beri canla başla çalışan ve işini düzgün yapan, tüm testlerde başarılı olan tek ekip IT altyapı ekibi. Ama maalesef sadece IT ile taşınma olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
THY neden ISL'den uçuş programını açıklamıyor hala? Yoksa izinler mi alınmadı? 6 Nisan sonrası biletlerinin hepsi hala IST, şimdiden bilet alanlar uçuş programı değişirse bu karmaşa nasıl çözülecek? THY sahi neden hala ISL'den bilet satamıyorsunuz? Emin değil misiniz taşınacağızdan yoksa?? Bir de Çanakkale uçuşları ISL'den yapılacaksa Sarıyer'den bile yolcunuz olsa uçuş 5 saat otobüs 5 saat sizi neden seçsin ki? Ateşle oynuyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. Yeter! ~ 5 yıl önce
Bi taşınında kurtulalım artık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil +yalan ~ 5 yıl önce
topladınız şirkete ekşileri bide oğulları var tabi kabile gibi, hayat size güzel, böyle olmaz pırlanta gibi gençler var dışarda iş bekleyen görün onları lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli bilal ~ 5 yıl önce
Kayınbiraderini nasıl yer işletmede müdür yaptın onu da tweet atarak açıklasana ! Sen ve senin gibiler bu ülkeden göç etmedikçe hiçbir şey düzelmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSL MEYDAN ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar görüyorumki burada yorum yapanlar oradaki gerçeği görmek istemiyorlar. Yok vinç var, yok TGS nin dolabı yok, pistte strofor uçuyor... Herkes felaket tellallığı yapıyor. Kalkın sıcak ofislerinizden inin sahaya herkes üzerine bir görev alsın gitsin çalışsın buradan yazmakla ofiste oturarak olmuyor arkadaşlar... İşe girene kadar hepiniz Milletvekili, Bakan, Dayı her neyse koştunuz kapılarda yatıp kalktınız bugün şirketi beğenmiyor eleştiriyorsunuz. Şirketi beğenmeyen gider istifa eder burada çalışmak isteyen vatan evladı çok merak etmeyin... Hangi şirkette çalıştığınızın bir önemi yok herkes üstüne düşen görevi yapsın yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Adamsın.
İSL MEYDAN ~ 5 yıl önce
ISL ÇEVRE DÜZENLEMESI RAYLI SISTEMLER ULAŞIM OLMADIĞI SURECE MİLİ HAVAYOLUMUZ BATIRMYA VE MİLETİMİZ RAHATINI BOZMAK KIMSENİN HAKKI YOKTUR.YETERKİ IGA ZARAR ETMESIN HALK VE MİLİ GELİRİMİZ UMRUNUZDA DEĞILDIR. MV KAPISINA YATAN SİZLERSİNİZ HER ŞEY KENDI ÇIKARLARINIZ İÇİN
Hadi len ~ 5 yıl önce
Bir tek sen mi gördün .biz de gittik gördük.6 nisandan itibaren kaosu görürsün.altyapı bitmeli öyle uçaklar geçmeli hala bunu anlamıyorsunuz makarnacı kafalılar.kimsenin istememezliği de yok.altyapı metro yol ve havalimanl eksikleri bitirilsin öyle taşınsın istiyor herkes
koko kemal ~ 5 yıl önce
bu hareketler sonunun geldiğini gösterir bitmişsin sen haberin yok sakin ol champıon
Calisan ~ 5 yıl önce
Peki havacilik ve havalimani calisanlarina ne olacak? Zorla mi ISL'ye mi gonderilecegiz? Tazminatimizi alip cikmak gibi bir hakkimiz yok mu? Herkes hayatini AHL'ye gore kurdu. Buna nasil bir cozum uretecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok garip ~ 5 yıl önce
Pilotu yolcusu vs herkes yeni havalimanından memnun ama burada birkaç boş yorumcu şikayetçi NEDEN ACABA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafan mi guzel ~ 5 yıl önce
Esas bu saydıkların olarak biz memnun değiliz. Memnun olanlar havacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan makarnasever atv ahaber izleyicileri
koko kemal ~ 5 yıl önce
igacılar hoooow sakin olun kimsenin beğendiği yok orayı sallamayın ama mecbur tasınacak ayrı konu siz sakn olun boş lafa gerek yok ciğerinizi satsanz faydası yok açılacağı için açılacak ihl

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000