17 Ocak 2013, Perşembe 09:29:22

THY BULUTLARIN ÜSTÜNDE!

The Boston Consulting Group'un açıkladığı 'Yükselen Global Yıldızlar 2013' raporuna Türkiye'den Koç ve Sabancı ve THY girdi...
  • Bu da mı fosss :))
  • Economi dalinda master yapmis biri olarak soyluyorum, BCG alaninda 1 numaradir. Thy ye iyi dediyse iyidir. Yolunuz actik olsun
  • Güzele alkış ve destek kötüye çirkine köstek olmalı yorum yaparken.Kimse kendini padişah gibi görmemeli ki hatalarından geri adım atsın tabiki aklı varsa. Kısaca bu haber ancak tebrik edilir şapka çıkarılır. Güzele güzel demek lazım.
  • BCG ye ne kadar avanta vermiş bizim globally fosss acaba? işi gücü şişirme balon rakamlar...globally fosun herşeyi fossss :))
  • Douglas dc3'ü (nam-ı diğer globaly fosscu) sahneye davet ediyoruz.
  • Hadi elinize balçıklarınızı alın ve yorumlarınıza başlayın. Bizler de sizi okuyup gülelim (her zamanki gibi)

The Boston Consulting Group (BCG) tarafından bu yıl 5.'si yayınlanan 'Global Challengers - Yükselen Global Yıldızlar 2013' raporu, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu hızlı gelişmekte olan ülkelerden gelen ve 'küresel liderliğe' oynayan 100 büyük firmayı açıkladı.

BCG'nin listesindeki 100 şirket toplam 17 ülkeden geliyor. Çin'den bu yıl listeye giren şirket sayısı 30 olurken, Çin'i 20 şirketle Hindistan,13 şirketle ise Brezilya izliyor. Meksika'dan 7, Rusya'nın 6, Güney Afrika'dan 5, Tayland'dan 4, Türkiye'den ise 3 firma listede yer aldı.

Yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve artan yolcu sayısıyla dünyada adından söz ettiren THY de kendine listede yer bularak 'Yükselen Yıldızlar' arasına girdi.

2011 yılında Global Challengers 100 listesindeki şirketlerin ortalama ciroları 26,5 milyar dolar olurken tüm S&P 500 şirketlerinin ortalama ciroları 20 milyar dolar olarak gerçekleşti.

THY BULUTLARIN ÜSTÜNDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

onur ~ 11 yıl önce
Bu da mı fosss :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sagolasin thy ~ 11 yıl önce
Economi dalinda master yapmis biri olarak soyluyorum, BCG alaninda 1 numaradir. Thy ye iyi dediyse iyidir. Yolunuz actik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Güzele alkış ve destek kötüye çirkine köstek olmalı yorum yaparken.Kimse kendini padişah gibi görmemeli ki hatalarından geri adım atsın tabiki aklı varsa. Kısaca bu haber ancak tebrik edilir şapka çıkarılır. Güzele güzel demek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
BCG ye ne kadar avanta vermiş bizim globally fosss acaba? işi gücü şişirme balon rakamlar...globally fosun herşeyi fossss :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Douglas dc3'ü (nam-ı diğer globaly fosscu) sahneye davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi başlayın ~ 11 yıl önce
Hadi elinize balçıklarınızı alın ve yorumlarınıza başlayın. Bizler de sizi okuyup gülelim (her zamanki gibi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000