08 Şubat 2017, Çarşamba 14:39:37

THY bu ülkelere 119 dolara uçacak

Türk Hava Yolları, İsveç,Norveç, Danimarka, Finlandiya, Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gidiş-dönüş her şey dahil 119 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Low Cost sektöre merhaba bunu yapmicakti iste maliyetini karsilamaz
  • Dolarla alışveriş yapmayın diyor Türkiyeyi yönetenler lakin milli havayolu dolarla bilet satıyor.Bari Kuru 3 olarak alın da milletimiz daha rahat yurt dışına gitsin
  • Hırvatistan,hıyaristan.zırvatistana 119$ a üç İst/Dus a Ahmet agayı 300 $ a getir . İnsanın yabancı olası geliyor valla THY yerli malı herkes o kazıgı tatmalı . Ne bu kardeşim Türkler hariç yabancılar bedava uçuyor yuh olsun .
  • Vize,vize, vize, yok bize
  • Finland
  • Bugün Hindistan'a Emirates'den bilet aldım. THY ile gitsem IST - BOM 980 Dolar + 250 Dolar gideceğim şehre iç hat = 1230 Dolar. Emirates, Dubai aktarmalı gideceğim şehre 679 Dolar fiyat verdi. Neredeyse yarısı. Ben de Emirates tercih ettim. Dubai'de 3 saat beklemem olacak ki, zaten iç hat için Mumbai'de bundan fazla bekleyecektim. THY bazı hatlarda biz Türklere çok kazık. Yabancılar çok daha ucuza uçuyor. Ondan sonra yok Milli Hava Yolu, yok paramız yurt içinde kalsın,vs. THY beni korumuyorsa ben ne yapayım ?
  • Sayin CB dovizlerinizi bozdurun dedi biz de hepicegini bozdurduk TL ile odesek olmuyo mu:)

Son altı yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan;

• Danimarka’da Kopenhag 129 USD;  Billund 149 USD’den;
• İsveç’te Stockholm 129 USD;  Gothenburg 149 USD’den;
• Norveç’te Oslo 129 USD’den;
• Finlandiya’da Helsinki 139 USD’den;
• Letonya’da Riga 119 USD’den;
• Litvanya’da Vilnius 119 USD’den;
• Estonya’da Tallinn 119 USD’den; başlayan  fiyatlara gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.        

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Letonya, Litvanya ve Estonya’ya Schengen vizesi ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 7 Şubat 2017 - 16 Şubat 2017 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 7 Şubat 2017 –10 Aralık 2017 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dahil gidiş-dönüş 119 Dolar’dan başlayan fiyatlar Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmekte.

THY bu ülkelere 119 dolara uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Low ~ 7 yıl önce
Low Cost sektöre merhaba bunu yapmicakti iste maliyetini karsilamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Dolarla alışveriş yapmayın diyor Türkiyeyi yönetenler lakin milli havayolu dolarla bilet satıyor.Bari Kuru 3 olarak alın da milletimiz daha rahat yurt dışına gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 /3 .70 ~ 7 yıl önce
Zararı kim çekecek?
Hangi zarar ? ~ 7 yıl önce
Artık bi zararı yok ki THY nin. Vergi mukellefleri vergilerini odemeye devam ettikten sonra varlık fonu dolayisiyla artik THY de zarar diye bir sey yok uzerine vergi muafiyeti filan da var.
Pinti yolcu ~ 7 yıl önce
Hırvatistan,hıyaristan.zırvatistana 119$ a üç İst/Dus a Ahmet agayı 300 $ a getir . İnsanın yabancı olası geliyor valla THY yerli malı herkes o kazıgı tatmalı . Ne bu kardeşim Türkler hariç yabancılar bedava uçuyor yuh olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Vize,vize, vize, yok bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agron ~ 7 yıl önce
Finland

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 7 yıl önce
Bugün Hindistan'a Emirates'den bilet aldım. THY ile gitsem IST - BOM 980 Dolar + 250 Dolar gideceğim şehre iç hat = 1230 Dolar. Emirates, Dubai aktarmalı gideceğim şehre 679 Dolar fiyat verdi. Neredeyse yarısı. Ben de Emirates tercih ettim. Dubai'de 3 saat beklemem olacak ki, zaten iç hat için Mumbai'de bundan fazla bekleyecektim. THY bazı hatlarda biz Türklere çok kazık. Yabancılar çok daha ucuza uçuyor. Ondan sonra yok Milli Hava Yolu, yok paramız yurt içinde kalsın,vs. THY beni korumuyorsa ben ne yapayım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 7 yıl önce
Ayni şey uzak dogu icinde gecerli. Tamam buraz fazla oldun ama iki uc kat abarti
Niye dolarla ucuyo acaba? ~ 7 yıl önce
Sayin CB dovizlerinizi bozdurun dedi biz de hepicegini bozdurduk TL ile odesek olmuyo mu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000