12 Temmuz 2008, Cumartesi 07:43:17

THY bu durumu düzeltecek!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, THY'nin satış ofisinin azlığı hakkında yazdığı yazının ardından bugün kü köşesinde THY bu durumu düzeltecek demiş...
  • bu hukumet bi ayrı dert, atadıkları adamlar ayrı. İŞİ BİLİYOLARSA SURATIMA TÜKÜRSÜNLER. THY de bi kaptan işten atılıyo. neymiş yemek yiyomus uçakta. bak sen su işe yaa. emeğe saygısızlık bu yaa. ole diil tabi. sendika üyesi olması yetmiyo bide temsilcisi bu kaptan, vay kaptanın haline. biz eşşşeekkmiiyizzz ya. neyin ne oldunu anlamıyomuyuz.
  • Hadi bakalım, inşallah.

Bazı okurlar bütün bilet işlemlerinin internetten yapılabildiğini iddia etti dünkü yazım üzerine...

Hayır, yapılamıyor.

Mille alınan biletler ve bazı bilet değişiklikleri için THY Satış Ofisi’ne gitmekten başka çareniz yok...

Bu yüzden İstanbul’da sadece Kadıköy ve Taksim’de bulunan iki THY Satış Ofisi’nde saatler süren kuyruklar oluşuyor zaten.

THY Basın Müşaviri Ali Genç dünyanın neresinde olursa olsun kurumla ilgili çıkan yazıları kaçırmaz, benim yazımı da dün sabah Kahire’de okumuş oradan aradı, "Mille alınan bilet işlemlerinin de internetten ve çağrı merkezinden yapılabilmesi için elektronik alt yapı düzenlemesine başlıyoruz" dedi.

Yani kısa süre sonra THY Satış Ofisleri’ndeki uzun kuyruklar son bulacak.

Cnegiz Semercioğlu / Hürriyet

THY bu durumu düzeltecek!

Yorumlar

atatürk ~ 16 yıl önce
bu hukumet bi ayrı dert, atadıkları adamlar ayrı. İŞİ BİLİYOLARSA SURATIMA TÜKÜRSÜNLER. THY de bi kaptan işten atılıyo. neymiş yemek yiyomus uçakta. bak sen su işe yaa. emeğe saygısızlık bu yaa. ole diil tabi. sendika üyesi olması yetmiyo bide temsilcisi bu kaptan, vay kaptanın haline. biz eşşşeekkmiiyizzz ya. neyin ne oldunu anlamıyomuyuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Hadi bakalım, inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000