05 Mart 2014, Çarşamba 16:37:29

"THY BİZİ DİNLİYOR"

CNN Türk'te yayınlanan "Aykırı Sorular" programının moderatörü Enver Aysever, gizli dinleme yaptığı gerekçesiyle Türk Hava Yolları hakkında dava açacağını söyledi.
  • Vay arkadaş ne acımasız yorumlar yazılmış. Kuyruk acısı varmışcasına. Tweetler geç kalma üzerine değil. Adama karşı hissettiklerinizi bi kenara bırakın ve o tweetleri okuyun. Bankoda haber vermeden dinlenildiğinden ve bir daha hiç bir thy uçuşuna kabul edilmeyeceği tehditinden bahsetmiş. Yer personelinin bu tür bi hakkı bu koşullarda yok. Yer personeline bağırmış azarlamış vs olması, yer personelinin onu tüm thy uçuşlarından men etme hakkını vermez. Thy o yer personelinin babasının çiftliği değil, istediğimi uçuşa alırım istemediğimi tüm thy uçuşlarından men ederim diyebilmek nasıl bir ego siz ona bakın asıl enversavar lar.
  • Tam cahilin teki nefret ediyorum bu cahilden!Keske olse... Ucagi kacirmis arkadaslarin dedigi gibi...
  • boş konuşmuş..her uçağa geç kalan yolcunun yaptığı gibi..
  • Bu adam niye herseyi muhalefet ediyor
  • Ya bu adam medyaya bile yakismiyor
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Evet kendini birsey sanip medya üzerinden hakli cikmaya calisan sözüm ona sosyalist biri. Ucaga saatinde gelmeyi basaramayan ve kuyruk acisi olan biri yer görevlilerinin hakkini gasp ediyor ve ondan sonra ben söyle solcuyum böyle sosyalistim diye ahkam kesiyor. Hani emekciye saygi?? Yok tabii!! Bunun gibiler icin varsa yoksa kendi egolari. Ama suc bizde. Birilerine hak ettiginden fazla deger vermeyeceksin. Sonu böyle oluyor. Biz yapiyoruz bunlari böyle.
  • Ben eski bir THY/TGS çalışanıyım bu gibi olaylar artık havaalanında sıradan olaylardır ve yolcu tüm çığırtkanlığı yapar sonra da hakkımı gasp ettiniz der, binlerce örnek verebilirim size ayrıca orada yer hizmetlerinde çalışan görevli arkadaşlarında bu gazeteci bozması gibi birçok insanı gün içerisinde yemeden içmeden ağırladığını ve sabretmeyi artık öğrendiklerini hatırlatmam da fayda var diye düşünüyorum. Zira istediği yere istediği mahkemeye gidip başvuruda bulanabilecek olan bu gazeteci kuvvetle muhtemel mahkemeyi kaybedecektir zaten, çünkü bu olayların normalleşmiş bir durumu var uçak saatinden sonra ya da kapanmak üzere alana gelirseniz uçamazsınız bu kadar basit, ayrıca personeller uçak emniyet ihlali olmadığı sürece asla kimseye uçamayacaklarını söyleyemezler oralarda ciddi kurallar işler şaka değil bunlar, kendinizi bir anda orda çalışırken hapiste bulabilme durumunuz olabilir çünkü emniyet havaalanında her şeydir.
  • Ay, oy sever kardesimiz anlasilan ucagi kacirmis. E birde tartismis belli ki, gorevliye artik ne dediyse o da kameralarin ses kaydi aldigini kastetmis ve soylemis. E tabi bu hikaye kuru kuruya is yapmaz. Gazetecisin agirligini koyacaksin birde birgorevli bir daha asla ucamazsan dedi diyecek, milleti gazlayip arkasina alacak, thy herkesin mali ama ben muhalifim diye beni fisledi diyecek diyecekye diyecek. Ayni hikaye surekli. Bayatladi beyler. Hadisen yargiya git, sonucunuda programinda anlatirsin.
  • TANIK arkadaşkar olay sırasında kontuardaydım sayın aysever neden etinden et kopmuş gibi bağırdığını tehdit ve hakaretler savurduğunu da hesabından yayınlamadı merak ediyorum!!! Ayrıca bu gibi kendini bilmezlere karşı aşırı sabır gösteren personeli kutlamak lazım ben olsam şiddet uygulardım böyle kendini bilmez bi adam görmedim. Zavallı personel iletişim kurmak için kendini paralarken beyimiz tehditler savurup medyanın gücünü kullanmaya çalışıyodu. Anladığım kadarıyla çok bilen sayın aysever uçak kapısının 15 dakika kala kapandığını bilmiyor yada boarding kart üzerinde yazan uyarıyı okumaktan aciz şişirme medyatik. Sevgiler

Türk Hava Yolları'nın gizli bir şekilde müşterilerini dinlediğini iddia eden "Aykırı Sorular" programının moderatörlüğünü yapan Enver Aysever, bu durumun gizli fişleme niteliği taşıdığını iddia etti. Mikro blog sitesi Twitter'daki kişisel hesabından "THY bugün bana korkunç bir olay yaşattı. Uçağı kaçırdığım için süren bir konuşmada, görevli kişi tüm bankoların ses kaydı aldığını söyledi. Bilgimiz dışında, gizli fişleme niteliği taşıyan bu durumu mahkemeye taşıyorum. THY bizi dinliyor ve adamları bunu ulu orta söylüyor" yazan Aysever, "Ayrıca bir görevli "Bir daha THY'de uçamayacaksın" diye tehdit etti. Yetkiyi kimden alıyor?" diye sordu.

"THY herkesin ortak varlığıdır" diyen Aysever, "Havaalanı eşkıyaları mahkemede hesap verecek ve elbette THY'de!" ifadelerini kullandı.

İŞTE ENVER AYSEVER'İN ATTIĞI O TWEETLER:
 

"THY BİZİ DİNLİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Yuh ~ 10 yıl önce
Vay arkadaş ne acımasız yorumlar yazılmış. Kuyruk acısı varmışcasına. Tweetler geç kalma üzerine değil. Adama karşı hissettiklerinizi bi kenara bırakın ve o tweetleri okuyun. Bankoda haber vermeden dinlenildiğinden ve bir daha hiç bir thy uçuşuna kabul edilmeyeceği tehditinden bahsetmiş. Yer personelinin bu tür bi hakkı bu koşullarda yok. Yer personeline bağırmış azarlamış vs olması, yer personelinin onu tüm thy uçuşlarından men etme hakkını vermez. Thy o yer personelinin babasının çiftliği değil, istediğimi uçuşa alırım istemediğimi tüm thy uçuşlarından men ederim diyebilmek nasıl bir ego siz ona bakın asıl enversavar lar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tam cahilin teki nefret ediyorum bu cahilden!Keske olse... Ucagi kacirmis arkadaslarin dedigi gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demirkaya ~ 10 yıl önce
boş konuşmuş..her uçağa geç kalan yolcunun yaptığı gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adam niye herseyi muhalefet ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya bu adam medyaya bile yakismiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göktürkler ~ 10 yıl önce
Evet kendini birsey sanip medya üzerinden hakli cikmaya calisan sözüm ona sosyalist biri. Ucaga saatinde gelmeyi basaramayan ve kuyruk acisi olan biri yer görevlilerinin hakkini gasp ediyor ve ondan sonra ben söyle solcuyum böyle sosyalistim diye ahkam kesiyor. Hani emekciye saygi?? Yok tabii!! Bunun gibiler icin varsa yoksa kendi egolari. Ama suc bizde. Birilerine hak ettiginden fazla deger vermeyeceksin. Sonu böyle oluyor. Biz yapiyoruz bunlari böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ESKİ PERSONELİ ~ 10 yıl önce
Ben eski bir THY/TGS çalışanıyım bu gibi olaylar artık havaalanında sıradan olaylardır ve yolcu tüm çığırtkanlığı yapar sonra da hakkımı gasp ettiniz der, binlerce örnek verebilirim size ayrıca orada yer hizmetlerinde çalışan görevli arkadaşlarında bu gazeteci bozması gibi birçok insanı gün içerisinde yemeden içmeden ağırladığını ve sabretmeyi artık öğrendiklerini hatırlatmam da fayda var diye düşünüyorum. Zira istediği yere istediği mahkemeye gidip başvuruda bulanabilecek olan bu gazeteci kuvvetle muhtemel mahkemeyi kaybedecektir zaten, çünkü bu olayların normalleşmiş bir durumu var uçak saatinden sonra ya da kapanmak üzere alana gelirseniz uçamazsınız bu kadar basit, ayrıca personeller uçak emniyet ihlali olmadığı sürece asla kimseye uçamayacaklarını söyleyemezler oralarda ciddi kurallar işler şaka değil bunlar, kendinizi bir anda orda çalışırken hapiste bulabilme durumunuz olabilir çünkü emniyet havaalanında her şeydir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ay, oy sever kardesimiz anlasilan ucagi kacirmis. E birde tartismis belli ki, gorevliye artik ne dediyse o da kameralarin ses kaydi aldigini kastetmis ve soylemis. E tabi bu hikaye kuru kuruya is yapmaz. Gazetecisin agirligini koyacaksin birde birgorevli bir daha asla ucamazsan dedi diyecek, milleti gazlayip arkasina alacak, thy herkesin mali ama ben muhalifim diye beni fisledi diyecek diyecekye diyecek. Ayni hikaye surekli. Bayatladi beyler. Hadisen yargiya git, sonucunuda programinda anlatirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TANIK arkadaşkar olay sırasında kontuardaydım sayın aysever neden etinden et kopmuş gibi bağırdığını tehdit ve hakaretler savurduğunu da hesabından yayınlamadı merak ediyorum!!! Ayrıca bu gibi kendini bilmezlere karşı aşırı sabır gösteren personeli kutlamak lazım ben olsam şiddet uygulardım böyle kendini bilmez bi adam görmedim. Zavallı personel iletişim kurmak için kendini paralarken beyimiz tehditler savurup medyanın gücünü kullanmaya çalışıyodu. Anladığım kadarıyla çok bilen sayın aysever uçak kapısının 15 dakika kala kapandığını bilmiyor yada boarding kart üzerinde yazan uyarıyı okumaktan aciz şişirme medyatik. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000