15 Ekim 2016, Cumartesi 11:25:30

THY bir uçağı Beşiktaş renklerine boyadı

Türk Hava Yolları, ulaşım sponsoru olduğu Beşiktaş için Anadolujet'e ait bir uçağı Beşiktaş logosu ve renklerine boyadı.
  • Efendi
  • Thy'nin BJk reklamını yapması için Bjk'ten ekstra para alması gerekir - normal şartlarda. Sponsorluk sözleşmesinde böyle bir giydirme maddesi yoksa ve Fikret Orman da böyle bir şey istediyse Thy yönetiminin bu talebe kulak vermemesi olmaz - nezaket, taraftar tepkisi vs. O zaman şişin ve kebabın yanmayacağı durum Aj uçağının giydirilmesi. Fikret Orman da "hayır, illa kırmız kuyruk olacak" diye de diretemez. Böylece Thy olayı tatlıya bağlamış olur. Ama Aj ye bakan tarafı pozitif. Marka bilinirliği anlamında Aj ye katkısı olur bu işin:
  • Bence THY Galatasaray, Trabzonspor gibi diğer sponsor olduğu takımlara da bu jesti yapmalı.
  • Ne güzel ya fenerbahçeyi özenmek
  • THY markadir, Ve marka degeri Besiktas tan hayli yuksektir, Besiktas in THY de bayragini tasimasi icin uzerine para vermesi lazim, cevap bu, forma gelirini Besiktas THY ile paylasmiyor, THY neden Besiktas in reklamini yapsin
  • 8taş boyaması yapsan nolcak ki ?
  • Esenboğa daki Turkish Technic hangarı mı?
  • harbiden saçmalık sponsor THY uçak alt markası AnadoluJet. Düşünün Şampiyonlar Ligi deplasman maçı için Anadolujet uçağı ile indiği bir Havalımanında THY nasıl büyüklüğünü gösterecek çünkü Türkiye dışında kimse AnadoluJeti tanımıyor. Keşke THYnin uçağı olsaydı
  • Geçtiğimiz günlerde de Borajet lüks bir uçağını Fenerbahçe renklerine boyamıştı. Acaba hangi takımın uçağı daha yeni ve teknik özellik olarak daha üstün? Bu konuda karşılaştırmalı bir çalışma yapıldı mı?
  • Thy ucagi duruken , alt marka olan A jet neden. ?

Türk Hava Yolları, ulaşım sponsoru olduğu Beşiktaş için Anadolujet'e ait bir uçağı Beşiktaş logosu ve renklerine boyadı.

TC-JGF kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağı Beşiktaş renklerine boyanan Anadolujet uçağının Siyah Beyazlılar için ilk seferi Napoli deplasmanı olacak. 19 Ekim Çarşamba günü İtalya'nın Napoli kentinde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına, Beşiktaş kendi logosunu taşıyan uçakla gidecek.

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman; 'Bütün maçlarımıza THY ie uçuyoruz. Bir uçağa Beşiktaş adının ve armasının giydirilmesini istiyoruz' demişti.

©AirportHaber

 

THY bir uçağı Beşiktaş renklerine boyadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Efendi ~ 7 yıl önce
Efendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY > BJK > AJ ~ 7 yıl önce
Thy'nin BJk reklamını yapması için Bjk'ten ekstra para alması gerekir - normal şartlarda. Sponsorluk sözleşmesinde böyle bir giydirme maddesi yoksa ve Fikret Orman da böyle bir şey istediyse Thy yönetiminin bu talebe kulak vermemesi olmaz - nezaket, taraftar tepkisi vs. O zaman şişin ve kebabın yanmayacağı durum Aj uçağının giydirilmesi. Fikret Orman da "hayır, illa kırmız kuyruk olacak" diye de diretemez. Böylece Thy olayı tatlıya bağlamış olur. Ama Aj ye bakan tarafı pozitif. Marka bilinirliği anlamında Aj ye katkısı olur bu işin:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer takımlar ~ 7 yıl önce
Bence THY Galatasaray, Trabzonspor gibi diğer sponsor olduğu takımlara da bu jesti yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aramızdan biri ~ 7 yıl önce
Ne güzel ya fenerbahçeyi özenmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğerlerinden biri ~ 7 yıl önce
TK > YB ;)
imlâ ~ 7 yıl önce
fenerbahçe'yE özenmek
Komik ~ 7 yıl önce
İlk boyama GALATASARAY A310 uçağı UEFA kupası
Cevap ~ 7 yıl önce
THY markadir, Ve marka degeri Besiktas tan hayli yuksektir, Besiktas in THY de bayragini tasimasi icin uzerine para vermesi lazim, cevap bu, forma gelirini Besiktas THY ile paylasmiyor, THY neden Besiktas in reklamini yapsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 7 yıl önce
Salak adam, THY ulaşım sponsoru yazıyor. Okumuyormusun , ayrıca bu bir milli dava
8taş ~ 7 yıl önce
8taş boyaması yapsan nolcak ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evbahçe ~ 7 yıl önce
Haklısın sadece logosu olsaydı sizinki gibi. ne gerek var giydirmeye falan. :)
ESB ~ 7 yıl önce
Esenboğa daki Turkish Technic hangarı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 7 yıl önce
harbiden saçmalık sponsor THY uçak alt markası AnadoluJet. Düşünün Şampiyonlar Ligi deplasman maçı için Anadolujet uçağı ile indiği bir Havalımanında THY nasıl büyüklüğünü gösterecek çünkü Türkiye dışında kimse AnadoluJeti tanımıyor. Keşke THYnin uçağı olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşılaştırma ~ 7 yıl önce
Geçtiğimiz günlerde de Borajet lüks bir uçağını Fenerbahçe renklerine boyamıştı. Acaba hangi takımın uçağı daha yeni ve teknik özellik olarak daha üstün? Bu konuda karşılaştırmalı bir çalışma yapıldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Borajetin ucaklari Anadolujet'ten yenidir
TABİ Kİ THY ~ 7 yıl önce
Çünkü 737 800..
Uçak ~ 7 yıl önce
Oda yolcu FB takımızda yolcu yani insan taşıyor yoksa normal yolcular bakımsız uçaklarlamı uçuyor Alt yapı teknik özellik falan.
Cevap a cevap ~ 7 yıl önce
Uçaklar yenidir ama boing daha iyidir. Toyota ile bmw gibi düşün. 2016 coralla mı 2013 bmw 320 mi..
Cevap a cevap a cevap ~ 7 yıl önce
Haberde boeing diye geciyor ama siz boing ornegini vermissiniz. Boeing icin de anlattiklariniz gecerli mi acaba?
A jet alt protokol ~ 7 yıl önce
Thy ucagi duruken , alt marka olan A jet neden. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000