16 Haziran 2015, Salı 13:47:12

THY bir kez daha en iyi oldu

THY üst üste 5'inci kez Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü aldı. THY ayrıca dünyanın en iyi business class lounge ödülünün de sahibi oldu.
  • THY´yi Tebrik etmek lazım yemekle iyi götürüyor bu işi
  • Thy iyi ama bide şu hava limanı açılsada ozaman daha iyi turkhis airways
  • THY nin Emirates den daha iyi olduğuna sen inanıyor musun ki bu kadar övünüyorsun Thyli kardeş
  • Yanlısı eleştirmeyi de bilmek lazım. Thy den memnun kalmadım yazdım herkes bana çullandı. Ne yani Thy ticari firma sonuçta bu kadar korumayin. Ayrıca havayolları hiç yolcularindan oy vermelerini istemez ve bu ödülleri o kadar yolcunun gözüne sokmaz. Thy neden bu kadar onemsiyor onu da düşünmek lazım.
  • Avrupali havayollari ile ucanlar bilir ki THY nin Avrupali rakiplerine ezici bir servis ustunlugu var. yolcu aldigi servise bakiyor. Rakiplerin hali ortadayken 5 yil sonra "10. defa Avrupanin en iyi havayolu THY" haberini kutluyor oluruz. iyi yoldasiniz.
  • Airline of the year.Qatar Airways.
  • Hemen mudur ve baskanlara paralarini dagitalim
  • Hayırlı olsun tebrik ederim
  • suriye ye en ucuz bilet 10000$ olurmuş hattı kaçırmayın ilk biz uçalım orayada
  • veriyorlar zaten. e birak da 1 taneciğini thy alsın. fazla büyütmemek lazim. yemek vererek bu iş olmaz. safety first !

2015 Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre Dünya’nın, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu”, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ödülleri de, bu yılki değerlendirme sonuçlarına göre yine Türk Hava Yolları’nın.

Küresel havacılığın farklı alanları üzerinde geliştirilen araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel platformda dünyaca saygı duyulan ve temelde performansı esas alarak, her yıl düzenli olarak havayolu şirketlerini ödüllendiren ‘Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri’, geçtiğimiz dört yılda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları’nı, “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” olarak ilân etti.

İkram ve aktivite konseptinden ambiyansına kadar her detayıyla dünya çapında rağbet gören ve bu keyifli ortamda daha fazla vakit geçirebilmek adına havalimanına erken gelen yolcularına ayrıcalıklı konforun kapılarını açan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”, Türk Hava Yolları’na, dünya sıralamasında “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ödülünü ve yine salonda yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülünü teslim almaya hak kazandırdı. Küresel taşıyıcının başarılı ikram iştiraki Turkish DO & CO tarafından hazırlanan, gerek uçak içi, gerek özel yolcu salonunda yolculara takdim edilen ikram konsepti bu başarının önemli bir etkeni.

Türk Hava Yolları, bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcularının nezdinde tercih sebebi olma yönündeki başarısını bir kez daha tescil etmiş oldu. Bugün, Paris, Porte de Versailles’daki Passenger Terminal EXPO, Kongre ve Sergi Salonu’nda açıklanan ödüller, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi.

Türk Hava Yolları 2007 yılında, dünyanın saygın denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından biri olan Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazandı. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız ile önemli bir pozisyon kazanmış oldu.

4 yıldızlı havayolu şirketi unvanını hali hazırda muhafaza eden Türk Hava Yolları,  2009 yılı Skytrax sıralamasında Avrupa’da, bulunduğu bölgenin en iyisi seçilerek “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanına lâyık görüldü.

2010 yılında yine aynı ivmeyi koruyarak “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ve “Avrupa’nın En İyi 3. Havayolu Şirketi” olma başarısını gösterdi. Aynı yıl içerisinde, başarılı ikram iştiraki TURKISH DO & CO tarafından ihtimamla hazırlanan ve ekonomi sınıfında yolcuların beğenisine sunulan ikram, dünyanın “En İyi Ekonomi İkram Servisi” olarak takdir edildi.

Türk Hava Yolları, 2011 yılı Skytrax Yolcu Tercihleri değerlendirmesine göre “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”, Comfort Class koltuğunda “En İyi Premium Ekonomi Koltuğu” ve tekrar “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilerek, yine ekonomi sınıfında sunulan ikramı ile de dünya sıralamasındaki birinciliğini korudu.       

2012 yılında “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanına üst üste 2. kez, “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanına ise peş peşe 3. kez sahip olan bayrak taşıyıcı havayolu, 2013 yılında aynı başarının üzerine  “En İyi Business İkram Servisi” ödülünü de dâhil ederek bölgesindeki etkinliğini iyiden iyiye pekiştirmiş oldu.

Geçtiğimiz yılki değerlendirme sonuçlarına göre ise, son dört yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”, Dünya’nın “En İyi Business Class İkram Servisi”, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ve peş peşe 6. kez sahip olunan “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ödülleri de yine Türk Hava Yolları’nın oldu.

Ürün ve hizmet kalitesindeki rekabetçi kimliğiyle küresel havacılık sektöründe ulaştığı konumu lâyık görüldüğü ödüllerle sabitleyen Türk Hava Yolları, 40.000’in üzerinde personelden oluşan büyük ailesince geliştirilen farklı ve yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefi doğrultusundaki ilerlemesini hız kesmeden sürdürüyor.





THY bir kez daha en iyi oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

IPAD ~ 9 yıl önce
THY´yi Tebrik etmek lazım yemekle iyi götürüyor bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ps ~ 9 yıl önce
Thy iyi ama bide şu hava limanı açılsada ozaman daha iyi turkhis airways

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK ~ 9 yıl önce
THY nin Emirates den daha iyi olduğuna sen inanıyor musun ki bu kadar övünüyorsun Thyli kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Yanlısı eleştirmeyi de bilmek lazım. Thy den memnun kalmadım yazdım herkes bana çullandı. Ne yani Thy ticari firma sonuçta bu kadar korumayin. Ayrıca havayolları hiç yolcularindan oy vermelerini istemez ve bu ödülleri o kadar yolcunun gözüne sokmaz. Thy neden bu kadar onemsiyor onu da düşünmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezici ustunluk ~ 9 yıl önce
Avrupali havayollari ile ucanlar bilir ki THY nin Avrupali rakiplerine ezici bir servis ustunlugu var. yolcu aldigi servise bakiyor. Rakiplerin hali ortadayken 5 yil sonra "10. defa Avrupanin en iyi havayolu THY" haberini kutluyor oluruz. iyi yoldasiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QTR ~ 9 yıl önce
Airline of the year.Qatar Airways.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ey irlandalilar ~ 9 yıl önce
Degerli irlandaliiar THY onlenemez yukselisine devam ediyor gecen yil ilk bes icindeydi bu yil ise ilk dordun icinde aslinda baska odule de gerek yok daha ne olsun istikrarli bşr sekilde bes yildir ilk onda ve her yil yukseliyor asil bunu degerlendirmek lazim inanmayan baksin.Bir degil iki degil besyila bile tesaduf vs diyebilecek ve zirvalayacak irlandalilar da vardir elbet ama onemli degil onemli olan dunyanin takdiri http://www.worldairlineawards.com bundan buyuk basari olmaz 1 Qatar Airways 2 Singapore Airlines 3 Cathay Pacific Airways 4 Turkish Airlines 5 Emirates 6 Etihad Airways 7 ANA All Nippon Airways 8 Garuda Indonesia 9 EVA Air 10 Qantas Airways Gordugunuz gibi ilk onda avrupadan bir tane bile yok Basarimizi icimizdeki sevgili irlandalilara borculuyuz onlara tesekkur ederiz
Aşk ~ 9 yıl önce
Nedir şu araplara duyduğunuz aşk ve özlem? Anlamak ne kadar zor.
Arap Kadri ~ 9 yıl önce
Bizimki daha büyük.
HARRANLI ~ 9 yıl önce
Hemen mudur ve baskanlara paralarini dagitalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vvv ~ 9 yıl önce
Harranlı senin ne işin var istanbulda. Köyüne dönsene
Murat kaptan ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ticarete duyrulur ~ 9 yıl önce
suriye ye en ucuz bilet 10000$ olurmuş hattı kaçırmayın ilk biz uçalım orayada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
500 tane ödül ~ 9 yıl önce
veriyorlar zaten. e birak da 1 taneciğini thy alsın. fazla büyütmemek lazim. yemek vererek bu iş olmaz. safety first !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000