24 Şubat 2011, Perşembe 13:52:17

THY, BİR B777-300ER DAHA GETİRİYOR

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde gelen B777-300ER uçağının ardından 12 uçaklık siparişten 8'incisi yola çıktı.
  • SAN FRANCISCO - ISTANBUL UCUSLARININ EN YAKIN ZAMANDA BASLAMASINI ISTIYORUZ. THY 'YE BUTUN SEFERLERINDE HAYIRLI VE EMNIYETLI UCUSLAR TEMENNI EDIYORUM.
  • önümüzdeki günlerde bir A330-300 de gelecek
  • İSTANBUL LOS ANGELOS UÇMAK BUNUNLA..
  • yani bu habere sevinenler var aklım almıyor.. cemaat ilişkileri olmasa bu uçak yurt dışından değil türk üreticilerden alınırdı. hem uçaklar hem pilotlar dışardan.. Türk pilotlar işsiz.. kaptan olamıyor.. her yan badem bıyıklı doldu
  • Haberiniz yok kimse confort bilet almadığından önüne geleni bedava upgrade yapmaya başladılar sırf yolcu var gözüksün diye başka bir sorunda comfortın koltukları iyi değil ayak uzatma yerleri yetersiz sadece geniş yanlış bir desığnla alınmış kim uçak içi şekle karar veridiyse çok başarısız asla yolculuktan anlamayan biri yolculukda eğer ayağınız yüksekte olmazsa o para hiç bir şeye yaramaz bilginize !
  • tc-jll bugün saat 12.43 de Sabiha Gökçen e indi....Havalandığı Amerika Everet de yoğun kar yağışına rağmen zor şartlarda kalkış yaptı ve artık thy nin hizmetinde..sırada jlm var.....
  • gidecekl ucakların isimleri yeni ucaklara veriliyor.anlamadıgım konu hala ucan bu ucakların isimleri neden yenilere verilir.aynı adda bir suru ucak var.ornek erzurum,şanlıurfa,akdeniz karadeniz.sanki isim yok gibi şaka gibi bir durum bu.
  • Öncelikle şükür edin şükür ey irlandalılar sizi, neyi tartışıyorusnuz bayrağımızı bütün dünyada dalgalanıyor pilot mu olmak istiyorsunuz gidin kursa geçerseniz siz de uçurursunuz bunu nedir sıkıntınız..
  • thy özelleştirme adı altında şu gördüğün ıçağın parasına yabancılara satılınca göreceğiz beraber mi yürüyoruz yoksa yanlız başımıza mı yürüyoruz.biz alınan 777'yi görünce gurulanıyoruz.bize başka bir faydası da yok.kaymağı başkaları yiyecek nasıl olsa.biz de gururlandığımızla kalırız.
  • turk pilotlarin gozu aydin diyemicem malesef, yabancilarin gozu aydin zaten turk pilotlara hicbir yerde ekmek yok , en iyisi kamyon soforlugunu deneyin

2010 yılının son aylarından itibaren yeni sipariş ettiği geniş gövdeli Airbus 330 ve Boeing 777 tipi uçaklarını filosuna katmaya başlayan Türk Hava Yolları, siparişlerini teslim almaya devam ediyor.

9 Şubat tarihinde filoya katılan TC-JJK kuyruk tescilli yedinci Boeing 777-300ER tipi "Akdeniz" uçağının ardından,  TC-JJL tescili verilecek "Karadeniz" adlı 8. uçağının da boyama işlemleri tamamlandı.

Uçağın bugün İstanbul'a inmesi bekleniyor...

İşte THY'nin yeni KARADENİZ'i:

THY, BİR B777-300ER DAHA GETİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAN FRANCISCO - ISTANBUL UCUSLARININ EN YAKIN ZAMANDA BASLAMASINI ISTIYORUZ. THY 'YE BUTUN SEFERLERINDE HAYIRLI VE EMNIYETLI UCUSLAR TEMENNI EDIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önümüzdeki günlerde bir A330-300 de gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İSTANBUL LOS ANGELOS UÇMAK BUNUNLA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yani bu habere sevinenler var aklım almıyor.. cemaat ilişkileri olmasa bu uçak yurt dışından değil türk üreticilerden alınırdı. hem uçaklar hem pilotlar dışardan.. Türk pilotlar işsiz.. kaptan olamıyor.. her yan badem bıyıklı doldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberiniz yok kimse confort bilet almadığından önüne geleni bedava upgrade yapmaya başladılar sırf yolcu var gözüksün diye başka bir sorunda comfortın koltukları iyi değil ayak uzatma yerleri yetersiz sadece geniş yanlış bir desığnla alınmış kim uçak içi şekle karar veridiyse çok başarısız asla yolculuktan anlamayan biri yolculukda eğer ayağınız yüksekte olmazsa o para hiç bir şeye yaramaz bilginize !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tc-jll bugün saat 12.43 de Sabiha Gökçen e indi....Havalandığı Amerika Everet de yoğun kar yağışına rağmen zor şartlarda kalkış yaptı ve artık thy nin hizmetinde..sırada jlm var.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gidecekl ucakların isimleri yeni ucaklara veriliyor.anlamadıgım konu hala ucan bu ucakların isimleri neden yenilere verilir.aynı adda bir suru ucak var.ornek erzurum,şanlıurfa,akdeniz karadeniz.sanki isim yok gibi şaka gibi bir durum bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle şükür edin şükür ey irlandalılar sizi, neyi tartışıyorusnuz bayrağımızı bütün dünyada dalgalanıyor pilot mu olmak istiyorsunuz gidin kursa geçerseniz siz de uçurursunuz bunu nedir sıkıntınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy özelleştirme adı altında şu gördüğün ıçağın parasına yabancılara satılınca göreceğiz beraber mi yürüyoruz yoksa yanlız başımıza mı yürüyoruz.biz alınan 777'yi görünce gurulanıyoruz.bize başka bir faydası da yok.kaymağı başkaları yiyecek nasıl olsa.biz de gururlandığımızla kalırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turk pilotlarin gozu aydin diyemicem malesef, yabancilarin gozu aydin zaten turk pilotlara hicbir yerde ekmek yok , en iyisi kamyon soforlugunu deneyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000