13 Temmuz 2009, Pazartesi 08:22:04

THY biletlerine hücum edildi

Türk Hava Yolları'nın Kanada'nın Toronto kentine başlattığı seferler sadece Türkleri değil, diğer Müslüman toplulukları da sevindirdi.
  • " TC-JJA TC-JJB TC-JJC kuyruk tesciliyle tamamen Türk uçağı oldu onlar." Kirasini verdikten sonra istersen Uzay mekigine bile Turk bayragi yapistiririz. Ha bi dakka, aman icine bindigin otomobillerin arkasinada Turk bayragi yapistirmayi unutma.
  • ya emirates 380le ucuyor torontoya.. onlar degil sadece bizmi muslumanız :)
  • sen merak etme o kuyruklar değişti artık Türk bayrağı var o 777 300er lerde TC-JJA TC-JJB TC-JJC kuyruk tesciliyle tamamen Türk uçağı oldu onlar. gönül rahatlığıyla uçabilirsin üzülme
  • Ben de Kanada'da yasayan Turklerdenim ve bu habere cok sevindim. Ancak THY'nin sitesinde Toronto hala yok. Nasil aliyor herkes bu biletleri? Illa acentaya mi gidecegiz? Ayrica sadece Toronto degil, THY Star Alliance sayesinde Air Canada ile ortak artik. Internet sitesinde Montreal, Vancouver, Calgary gibi Kanada'nin diger belli basli buyuk sehirlerine de bilet satisina baslamasi lazim. Hadi onu gectik, Toronto'ya hala bilet alamiyoruz!
  • Thy nin sayfasindan Toronto Istanbul bileti satin almak istiyorum ama maalesef Toronto hala yok
  • Önemli bir adım. Ermeni katliamı iddasını 2006da tanıyan bir ülkeye açılan bir kapımız var. İnşallah bu uçuşları da Hindistan bayrağı taşıyan Boing 777'lerle yapmayı düşünmezler. Her yere gidelim, herkesi taşıyalım ama ne yaptığımızı, nasıl yapacağımızı da bir düşünelim. Hayırlı olur inşallah. Orada yaşayan çok Türk var, çok Ortadoğulu Müslüman var. Yolcu kapasitesi var. Yurt dışında yaşamışbiri olarak, uçtuğum uçağın kuyruğunda Türk Bayrağını görmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun..
  • merak ettim daha once thy dan baska hangi birinci sinif dediginiz hava yolu ile uctunuzda thy ye 2-3 sinif havayolu demissiniz sanirim baska havayolunla seyahat etmisliginiz yokta ondan boyle atip tutuyorsunuz dgier 1 ci sinif dediklerinizde thy de olaanlari 10 misli yapilsa gigikiniz cikmaz boyle bir yerlerde atip tutma firsati bile vermezler size ama kendi ulkmizin bir seyi ise mundar etmek icin elinizden geleni yaparsiniz saygilarimla
  • Neden milletimizin iyi iyi olan birşey yapıldığı ve bunu da sevmediğimiz insanlar yaptığı zaman alkışlamak gibi bir alışkanlığımız yok. Neden her güzel şeyi sırf sevmediğimiz insanlar yaptığı için aşağılayıp, kötülüyoruz...
  • bir uçuşta yer yoksa sistem sana bilet satmaz. veya bilet satış sistemine önceden girilen overbook miktarı kadar fazladan bilet satar ve bu durumda da kontuara en son gelen vatandaş bileti olduğu halde ortada kalır. "yedek yazılmak" gibi bir kavram yoktur. haberi yazan arkadaş overbook olayını bilmiyor veya yanlış anlamış.
  • iyi salliyorsun.cekemezligin mi var??

THY bu sayede Toronto'da yaşayan İran, Irak, Azerbaycan, Lübnan, Rusya, Ortadoğu ve Orta Asya ülkeleri vatandaşlarını Avrupa'da aktarma yapma çilesinden kurtardı.

Toronto-İstanbul biletlerine ise adeta hücum edildi. 879 dolardan satılan gidiş-dönüş bir ay süreli biletler hızla tükeniyor. İlk hafta uçuşları için çok sayıda kişi ismini yedeklere yazdırdı.

Bugün Türkiye'ye gidecek ilk yolcular arasında Türklerin yanı sıra İran, Mısır ve Pakistanlı yolcular da bulunuyor. 

THY biletlerine hücum edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
" TC-JJA TC-JJB TC-JJC kuyruk tesciliyle tamamen Türk uçağı oldu onlar." Kirasini verdikten sonra istersen Uzay mekigine bile Turk bayragi yapistiririz. Ha bi dakka, aman icine bindigin otomobillerin arkasinada Turk bayragi yapistirmayi unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya emirates 380le ucuyor torontoya.. onlar degil sadece bizmi muslumanız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen merak etme o kuyruklar değişti artık Türk bayrağı var o 777 300er lerde TC-JJA TC-JJB TC-JJC kuyruk tesciliyle tamamen Türk uçağı oldu onlar. gönül rahatlığıyla uçabilirsin üzülme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben de Kanada'da yasayan Turklerdenim ve bu habere cok sevindim. Ancak THY'nin sitesinde Toronto hala yok. Nasil aliyor herkes bu biletleri? Illa acentaya mi gidecegiz? Ayrica sadece Toronto degil, THY Star Alliance sayesinde Air Canada ile ortak artik. Internet sitesinde Montreal, Vancouver, Calgary gibi Kanada'nin diger belli basli buyuk sehirlerine de bilet satisina baslamasi lazim. Hadi onu gectik, Toronto'ya hala bilet alamiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy nin sayfasindan Toronto Istanbul bileti satin almak istiyorum ama maalesef Toronto hala yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önemli bir adım. Ermeni katliamı iddasını 2006da tanıyan bir ülkeye açılan bir kapımız var. İnşallah bu uçuşları da Hindistan bayrağı taşıyan Boing 777'lerle yapmayı düşünmezler. Her yere gidelim, herkesi taşıyalım ama ne yaptığımızı, nasıl yapacağımızı da bir düşünelim. Hayırlı olur inşallah. Orada yaşayan çok Türk var, çok Ortadoğulu Müslüman var. Yolcu kapasitesi var. Yurt dışında yaşamışbiri olarak, uçtuğum uçağın kuyruğunda Türk Bayrağını görmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merak ettim daha once thy dan baska hangi birinci sinif dediginiz hava yolu ile uctunuzda thy ye 2-3 sinif havayolu demissiniz sanirim baska havayolunla seyahat etmisliginiz yokta ondan boyle atip tutuyorsunuz dgier 1 ci sinif dediklerinizde thy de olaanlari 10 misli yapilsa gigikiniz cikmaz boyle bir yerlerde atip tutma firsati bile vermezler size ama kendi ulkmizin bir seyi ise mundar etmek icin elinizden geleni yaparsiniz saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden milletimizin iyi iyi olan birşey yapıldığı ve bunu da sevmediğimiz insanlar yaptığı zaman alkışlamak gibi bir alışkanlığımız yok. Neden her güzel şeyi sırf sevmediğimiz insanlar yaptığı için aşağılayıp, kötülüyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir uçuşta yer yoksa sistem sana bilet satmaz. veya bilet satış sistemine önceden girilen overbook miktarı kadar fazladan bilet satar ve bu durumda da kontuara en son gelen vatandaş bileti olduğu halde ortada kalır. "yedek yazılmak" gibi bir kavram yoktur. haberi yazan arkadaş overbook olayını bilmiyor veya yanlış anlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi salliyorsun.cekemezligin mi var??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000