20 Mart 2015, Cuma 21:15:36

THY BAYAN KABİN MEMURU ALACAK

Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bayan kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte adaylarda aranan özellikler...
  • ya şu 11000 tl alan 7000 tl alan arkadaşlar bi maaş bordrosu koysun da görelim lütfen
  • Arkadaşım burası kurumsal şirket tabii ki görev tanımı.O bunu demiş ,şu bunu demişle iş yapıyosunuz.Nerden bilicez demiş mi dememiş mi.Ne zaman genel müdür ya da kurul karar alır bagaja yardım etmek görev tanımına girer,km ler bu konuda bilgilendirilir o zaman kimse aksini söyleyemez.O zamana kadar bu durum geçerlidir,eğitimde sana ne söylendiyse o dur.Kafanıza göre iş yapmayacaksınız,kural neyse ona uyacaksınız,saçma sapan konuşmayacaksınız.
  • Sen görev tanımında bagaj taşıma yok diyorsun, genel müdür şu bagajlar için steward alalım diyor. Görev tanımı mı Genel müdür talebi mi, yaşlısı kaldıramayanı yardım istediğinde siz kaldırın ben de ucundan yardım edeyim ya da erkek olarak birlikte kaldıralım diyecek halim yok, bu işi daha uzun süre yapabilmek isteyen bel ve sırt kaslarını kuvvetli tutmak ve spor yapmak zorundadır.
  • Ben başvurmak ısterdım ama yaşım küçük maalesef
  • sen bu kafayla yazı yazdığın görgüsüzlük yapıp 8000 tl maaşını söyleyip 1500 tl alan arkadaşlarla dalga gecersen airgarson yanında iltifat kalır.sana "airgörgüsüz" demek lazim;)
  • 8000 TL lüsür maaş alıyorsun bir hostes olarak. İkramiye vs de alacakmışsın anladık. Reklamı yaptın tamam :) Allah daha çok versin derdimde ayıp değilmi maksadın ne buraya aldığın parayı yazıyorsun?? Ayıp değilmi? Senden çok daha fazla fiziksel olarak yorulan yada beynen yorulan insanlar var vede piyasa şartları yada bazı faktörler nedeniyle çok daha azına knaat getiriyorlar. Üzerinede aile , çoluk , çocuk bakıyorlar. Ayıptır vatandaş yapmayın ayıptır! Kazandığınız para size ptrestij kazandırmaz ama tavrınız ve üslubunuz kazandırır. Saygılar
  • Valla bu sitedeki yorumları okuyunca üzülüyorum. Thy bünyesinde 8 bin memur ve amir var hepsinin işini adam gibi yaptığını kimse soyleyemez fakat ben %99 eminim ki çok kaliteli arkadaşlarımız var, aralarından çürükler elbette ki çıkacak kimse mükemmel değil ayrıca kendinin yüksek maaşlı bir işçi olduğunu unutan pilot çalışma arkadaşlarımız da var kimse kimsenin yaptığı işe saygısızlık edemez, brifinglerde egosu tavan yapmış pilota az rastladım bunlarda %1 lik kısmı kapsıyor. Şirketimiz büyüyor ve biz de kabin de elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz arkamızdan gelecek olanlarda bunları bilsin işine sahip çıksın. Bu iş bazıları tarafından garsonluk olarak tanımlandırılıyor. Bu mesleğin içinde olmayanların atıp tutması umrumda bile değil fakat bizi bi yerden biryere güvenli bir şekilde ulasmamızı sağlayan pilot arkadaşlarımızın "garsonsun ama" demesi durumunda kendisinin de bir şoför durumuna dustugunun farkina varmasını istiyorum. HERKES ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA GÜZEL GÖZLERLE BAKSIN. KİMSE KIMSEYI ALDIĞI MAAŞ YUZUNDEN ASAGILAMASIN MESLEGI YIPRATMAYINNNN
  • Doğal olarak insanlar, çay vermekten başka hiç bir niteliği olmadığı halde bu kadar ukala ve kendini yüksekde gören TK Kabincilerinden hoşlanmıyor.Ayrıca neden TK kabincileri her fırsatta "bizi kıskanıyosunuz " tribini yapıyor anlamıyorum.Sizi neden kıskansınlar ki.Burda pilotundan tutun yolcusuna kadar herkes yazıyor.Yanlış gördükleri bir sey var ki kendilerini ifade ediyorlar.Neden pilotlara kimse bi şey demiyor da size diyor bir düşünün.Diğer özel havayolu şirketlerindeki kabincilerden neden şikayet gelmiyor biliyor musun.Çünkü onların burnu havada değil ve işlerini yapmaya çalışıyorlar.Yolcuları memnun etmek için alın teri döküyorlar.Sizinkiler gibi çıkıp kliplerde kıçını başını göstermiyolar.Zaten o TK kabincisi de işten atıldı.Siz busunuz işte...
  • Sakın THY milli havayolumuz diye övünmeyin arkadaslar.İste burda TK kabincilerinin neler yazdığını görüyorsunuz.Bunlardan bi sey isteseniz uçakda sizi dövmeye kalkarlar ya da kaynar suyu üstünüze dökerler.
  • hadi canim hadi charter lara git sen. hayatinda rk yi acaba apronda bile gordun mu:)) bir tane charter 39tl ye hersey dahil ucuyor. taksitle hemde. hadi naş. (pilotek)

Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde yaptığı duyuruda, bayan kabin memuru alacağını açıkladı.

THY'den yapılan açıklama şöyle;

Dünya’da en fazla ülkeye uçan ve üst üste 4. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Genel Koşullar
T.C. vatandaşı olmak
01/01/1986 ile 31/12/1991 tarihleri arasında doğmuş olmak
En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)
İyi derecede İngilizce bilmek
Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

Sağlık ve Fiziki Koşullar
160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak
Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak
*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol
Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerlidir. Bunun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
Adaylar, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.

Adaylarımızın Dikkatine!
2012, 2013 ve 2014 Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen,
2014 Kabin Memuru alım süreçlerimizde mülakatta elenen ve/veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan,
THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen, adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

THY BAYAN KABİN MEMURU ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

antithy ~ 9 yıl önce
ya şu 11000 tl alan 7000 tl alan arkadaşlar bi maaş bordrosu koysun da görelim lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hostes ~ 9 yıl önce
Arkadaşım burası kurumsal şirket tabii ki görev tanımı.O bunu demiş ,şu bunu demişle iş yapıyosunuz.Nerden bilicez demiş mi dememiş mi.Ne zaman genel müdür ya da kurul karar alır bagaja yardım etmek görev tanımına girer,km ler bu konuda bilgilendirilir o zaman kimse aksini söyleyemez.O zamana kadar bu durum geçerlidir,eğitimde sana ne söylendiyse o dur.Kafanıza göre iş yapmayacaksınız,kural neyse ona uyacaksınız,saçma sapan konuşmayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen görev tanımında bagaj taşıma yok diyorsun, genel müdür şu bagajlar için steward alalım diyor. Görev tanımı mı Genel müdür talebi mi, yaşlısı kaldıramayanı yardım istediğinde siz kaldırın ben de ucundan yardım edeyim ya da erkek olarak birlikte kaldıralım diyecek halim yok, bu işi daha uzun süre yapabilmek isteyen bel ve sırt kaslarını kuvvetli tutmak ve spor yapmak zorundadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben başvurmak ısterdım ama yaşım küçük maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
greg ~ 9 yıl önce
e büyüyünce başvurursun
fakirlere diyene ~ 9 yıl önce
sen bu kafayla yazı yazdığın görgüsüzlük yapıp 8000 tl maaşını söyleyip 1500 tl alan arkadaşlarla dalga gecersen airgarson yanında iltifat kalır.sana "airgörgüsüz" demek lazim;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8000 ~ 9 yıl önce
8000 TL lüsür maaş alıyorsun bir hostes olarak. İkramiye vs de alacakmışsın anladık. Reklamı yaptın tamam :) Allah daha çok versin derdimde ayıp değilmi maksadın ne buraya aldığın parayı yazıyorsun?? Ayıp değilmi? Senden çok daha fazla fiziksel olarak yorulan yada beynen yorulan insanlar var vede piyasa şartları yada bazı faktörler nedeniyle çok daha azına knaat getiriyorlar. Üzerinede aile , çoluk , çocuk bakıyorlar. Ayıptır vatandaş yapmayın ayıptır! Kazandığınız para size ptrestij kazandırmaz ama tavrınız ve üslubunuz kazandırır. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Valla bu sitedeki yorumları okuyunca üzülüyorum. Thy bünyesinde 8 bin memur ve amir var hepsinin işini adam gibi yaptığını kimse soyleyemez fakat ben %99 eminim ki çok kaliteli arkadaşlarımız var, aralarından çürükler elbette ki çıkacak kimse mükemmel değil ayrıca kendinin yüksek maaşlı bir işçi olduğunu unutan pilot çalışma arkadaşlarımız da var kimse kimsenin yaptığı işe saygısızlık edemez, brifinglerde egosu tavan yapmış pilota az rastladım bunlarda %1 lik kısmı kapsıyor. Şirketimiz büyüyor ve biz de kabin de elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz arkamızdan gelecek olanlarda bunları bilsin işine sahip çıksın. Bu iş bazıları tarafından garsonluk olarak tanımlandırılıyor. Bu mesleğin içinde olmayanların atıp tutması umrumda bile değil fakat bizi bi yerden biryere güvenli bir şekilde ulasmamızı sağlayan pilot arkadaşlarımızın "garsonsun ama" demesi durumunda kendisinin de bir şoför durumuna dustugunun farkina varmasını istiyorum. HERKES ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA GÜZEL GÖZLERLE BAKSIN. KİMSE KIMSEYI ALDIĞI MAAŞ YUZUNDEN ASAGILAMASIN MESLEGI YIPRATMAYINNNN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
commercial pilot ~ 9 yıl önce
arkadaşım apzın bal yesin. 5 parmağın 5'i bir değildir , atasözümüzü unutmuş herkes.Biri maaşıyla kıskandırıyor öbürü ona uçan garson hehehe acımadı ki diyor. Yolcu bilsin ki beğenmedikleri km ve egosu tavan yapmış pilotlar olmasa ayaklarının altında takribi 11km gibi bir yükseklikte bir tüpün içinde kilitli kalsa ne yapardı merak ediyorum. Ha bu görevi icra ediyor olmamız bize yolcuyu ezme hakkını da vermez herkes işine baksın kısaca.Maaşın miktarını , niteliksiz bir şahsın aldığını düşünerek az şekerli kahvemi getir diyen yolcu da bu kibiri tuttuğunda ve kim iblir belki de işini herkesten iyi icra eden bir km arkadaşımızla tartışıp belki de o çocuğun mesleğine sebep olduğunda vebalini nasıl kaldıracak merak ediyorum.Allah kolaylık versin.Aynı şekilde ben 8000 tl alıyorum , seni çekiçle ezerim diyen bay/bayan km arkadaş da nasıl bir günaha (inançlı ise tabii) onu geçtim nasıl atik olmayan bir şey yaptığını tez vakit öğrenir umarım.İşine sahip çık,yolcu sende kahveni iç,arkana yaslan.
Öğr. Gör. ~ 9 yıl önce
İşte kaliteli insanlar kendini yorumlarıyla belli ediyor.Başka söze gerek yok.Teçekkürler.
commercial pilot ~ 9 yıl önce
Ben teşekkür ederim sayın Öğr.Gör. İnsanlık olarak vazifemiz.Bu da kalmamışsa ne er kişinin mesleğinin ne sermayesinin hayatına 5 kuruş değer katmayacağı kanaatindeyim.Ha belki bunu herkes düşünür ama uygulayabilmek ayrı farkındayım.Görebilmek de bir incelik vesselam.
Pssngr ~ 9 yıl önce
Doğal olarak insanlar, çay vermekten başka hiç bir niteliği olmadığı halde bu kadar ukala ve kendini yüksekde gören TK Kabincilerinden hoşlanmıyor.Ayrıca neden TK kabincileri her fırsatta "bizi kıskanıyosunuz " tribini yapıyor anlamıyorum.Sizi neden kıskansınlar ki.Burda pilotundan tutun yolcusuna kadar herkes yazıyor.Yanlış gördükleri bir sey var ki kendilerini ifade ediyorlar.Neden pilotlara kimse bi şey demiyor da size diyor bir düşünün.Diğer özel havayolu şirketlerindeki kabincilerden neden şikayet gelmiyor biliyor musun.Çünkü onların burnu havada değil ve işlerini yapmaya çalışıyorlar.Yolcuları memnun etmek için alın teri döküyorlar.Sizinkiler gibi çıkıp kliplerde kıçını başını göstermiyolar.Zaten o TK kabincisi de işten atıldı.Siz busunuz işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 9 yıl önce
Terbiyesizliğe kadar varmışsınız. Herkesi aynıymış gibi değerlendirme hakkını kimden alıyorsunuz anlamıyorum. 3yıldır işimi yapıyorum ne klibim var ne sosyal hesaplarmdan ailem/arkadaşlarım dışında açık paylaşımım. Lütfen işini yapan insanlarla havasını atanları bir tutup karalamadan yargılamadan bir düşünün.
Plt ~ 9 yıl önce
Senn de klibini heyecanla bekliyoruz güzelim,ooo yeahhh :))))))))))
tech ~ 9 yıl önce
Sakın THY milli havayolumuz diye övünmeyin arkadaslar.İste burda TK kabincilerinin neler yazdığını görüyorsunuz.Bunlardan bi sey isteseniz uçakda sizi dövmeye kalkarlar ya da kaynar suyu üstünüze dökerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu isimliye ~ 9 yıl önce
hadi canim hadi charter lara git sen. hayatinda rk yi acaba apronda bile gordun mu:)) bir tane charter 39tl ye hersey dahil ucuyor. taksitle hemde. hadi naş. (pilotek)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000