27 Nisan 2016, Çarşamba 14:25:32

THY Batmobile ile çektiği reklam filmini yayınladı

Türk Hava Yolları (THY) sponsoru olduğu Batman Superman'a Karşı filminde kullanılan Batmobile aracı ile çektiği reklam filmini yayınladı. İşte THY'nin Batmobile reklamı...
  • Aksam 5 trafiginde leventten maslaga cagir bakalim gelebiliyormusun batman ? Degil bat mobile 737 versem 3 saatte zor gidersin. Metroda gormeye alisiriz batmani artik napalim.
  • Belki thy yi cok elestiririm, ama allah var reklam ve marka tanitma acisindan becerikliyiz. Very well done Marketing Department
  • reklam gayet başarılı,eleştiri yapan arkadaşlar...daha iyisini yapabiliyorsanız çekin...gerçi bu fotoğraf olayına döner...hani elinde her telefonu olan başımıza fotoğrafçı kesiliyor ya....ne bir projede çalışmız ne görselliği var...ne sanattan anlar...herkes fotoğrafçı arkadaş....bu ne şimdi ...ne demek istiyor....adam mesajı reklamın ortasına kocaman puntolarla koymuş işte....daha ne istiyorsunuz...siz gidin...ayak,parmak...yemek....kahve...çay...kahvaltı fotoğrafı paylaşın...bizde beğenelim olurmu...üstadlar...herkes eleştirmen arkadaş...herkes....
  • Aklım da deli sorular köprü geçiş ücretini ödemiş mi acaba
  • Bilim kurgu ama keske gercek olsa. Yarasayi Istanbul un göklerinde göresek iti cakali toplasa bu sehirden.
  • araç kaçak geçiş yaptı ogs-kgs yok.
  • onune aniden cikan bir taksiciye ,dolmuscuya korna calsaydi da batman vs istanbul soforler odasi gorseydik..
  • kimsenin ilgisini cekmiyor, artik bu filmin ozelligi zamani bitti.. benim oglan bile elinden batmani birakti.. gec kaldilar..
  • Abeci gibi 8000 k xenon takmislar ya la arabaya :)
  • Ben kasaya ne girdiğine bakarım Aycı ne getirisi var göreceğiz..

Türk Hava Yolları (THY) geçtiğimiz aylarda düzenlediği bir organizasyonla Hollywood'un merakla beklenen filmlerinden Batman Superman'a Karşı: Adaletin Şafağı filmine sponsor olduğunu açıklamıştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), filmin başrol oyuncuları Ben Affleck ve Henry Cavill ile çektiği reklamlarla da adını gündeme taşıyan THY, Batmobile aracı ile de çektiği reklam filmini yayınladı.

ITB Berlin fuarında, filmde kullanılan Batmobile aracını sergileyen THY, oldukça ilgi görmüştü. Batmobile'ın Türkiye'ye getirilip, köprüden geçirileceğini de AirportHaber okuyucularına duyurmuştu. 

Merakla beklenen reklam filmi, boğaza yapılan 3. köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde çekildi.

İşte THY'nin Batmobile reklamı;

THY Batmobile ile çektiği reklam filmini yayınladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

vecihi ~ 8 yıl önce
Aksam 5 trafiginde leventten maslaga cagir bakalim gelebiliyormusun batman ? Degil bat mobile 737 versem 3 saatte zor gidersin. Metroda gormeye alisiriz batmani artik napalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismimi söylemem ~ 8 yıl önce
Belki thy yi cok elestiririm, ama allah var reklam ve marka tanitma acisindan becerikliyiz. Very well done Marketing Department

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 8 yıl önce
reklam gayet başarılı,eleştiri yapan arkadaşlar...daha iyisini yapabiliyorsanız çekin...gerçi bu fotoğraf olayına döner...hani elinde her telefonu olan başımıza fotoğrafçı kesiliyor ya....ne bir projede çalışmız ne görselliği var...ne sanattan anlar...herkes fotoğrafçı arkadaş....bu ne şimdi ...ne demek istiyor....adam mesajı reklamın ortasına kocaman puntolarla koymuş işte....daha ne istiyorsunuz...siz gidin...ayak,parmak...yemek....kahve...çay...kahvaltı fotoğrafı paylaşın...bizde beğenelim olurmu...üstadlar...herkes eleştirmen arkadaş...herkes....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Eleştiri olgun beyinlere başarı getirir kendini rasyonel şekilde geliştirmesini sağlar süzgeci kullanıp haa dersen adam ayak parmağını çekiyor çekip bunu trend yapmakta bir düşüncenin fikrin oluşumu yok ben picassoyum diyorsanda aynanı değiştir egon buradan çok şişik duruyor.
... ~ 8 yıl önce
Reklamcı askeri kökenliymiş :)))
Bu deli başka deli ~ 8 yıl önce
Aklım da deli sorular köprü geçiş ücretini ödemiş mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puntocu ~ 8 yıl önce
Sponsorluk bedelini THY hala aciklamadi, diger taraftanda Batman´da THY´na Puntolarini yerlestirmis galiba.
Aaa ~ 8 yıl önce
Bilim kurgu ama keske gercek olsa. Yarasayi Istanbul un göklerinde göresek iti cakali toplasa bu sehirden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogs ~ 8 yıl önce
araç kaçak geçiş yaptı ogs-kgs yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
onune aniden cikan bir taksiciye ,dolmuscuya korna calsaydi da batman vs istanbul soforler odasi gorseydik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
kimsenin ilgisini cekmiyor, artik bu filmin ozelligi zamani bitti.. benim oglan bile elinden batmani birakti.. gec kaldilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abeci ~ 8 yıl önce
Abeci gibi 8000 k xenon takmislar ya la arabaya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pirezident ~ 8 yıl önce
Ben kasaya ne girdiğine bakarım Aycı ne getirisi var göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000