02 Temmuz 2010, Cuma 09:26:34

THY BASIN MÜŞAVİRİNE ÇIKAR TUZAĞI!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç’in görevden alınacağına dair bir internet sitesinde çıkan haberin arkasında çıkar meselesi olduğu ortaya çıktı. AirportHaber bu asparagas haberin perde arkasını açıklıyor.
  • Ali Genç, show tv'ler de "ateş hattı" programlarında palazlanıp gelmiş bir kişi. THY yönetiminin anlayışı ile taban tabana zıttır. Nasıl geldi bilmiyorum fakat THY yönetimi bu duruma dikkat etsin. Sonra pişman olmasın.
  • BEYLER:GUNAYDIN INANMAYIN BU GAZETECI ISINE .BU YONETIM ALI BEYI ATMAK ICIN KILIF HAZIRLIYOR,KENDI PERSONELINI TÜRÜ DÜZMECELERLE ATAN BIR YÖNETIM DURURKEN,SIZIN GAZETECILERE NE DEMEYE HAKINIZ VAR.ARTIK BUNLAR BIRBILERINI NASIL ALT EDERIZ SAVASINA GIRDILER ANCAK SONLARI GELIYOR,O HAKSIZ YERE ISTEN ATLANLARIN GUNAHIO TUTACAK BUNLARI..
  • Çalışkan bir adamı işiyle vuramayınca basarsın asparagası tutmasada izi kalır. THYde işini bu kadar iyi yapan basın müşaviri az gelmiştir. Haberi ciddiye almamak gerekir.
  • Allah gazetecinin kotusunun serrinden korusun. elindeki gucu istedigine vurmak icin kullan oh ne guzel
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ali beye sahip çıkılması gerektigini daha önceki haber çıktıgında yamıştım.Lütfen temiz çalışkan insanlara sahip çıkalım iftiralara kurban etmiyelim.
  • önce içimizdeki mikropları temizlemeden bir arpa boy gidemeyeceiğmize yeni bir kanıtdır bu!
  • yazıklar olsun boyle insanlara

Post Medya adlı internet sitesinde Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç’in görevden alınacağı iddia edilmişti. Bu haber üzerine araştırma yapan AirportHaber çirkin gerçeklere ulaştı.

Edindiğimiz bilgiye göre C.Y adlı bir gazeteci THY Basın Müşaviri Ali Genç’e mail gönderdi. Ancak Ali Genç bu maile cevap veremedi. Gazeteci mailine cevap verilmemesi üzerine Ali Genç’i provoke edecek bir mail daha attı.

Ali Genç, gazetecinin bu mailine cevap vererek ne istediğini sordu. Gazeteci yeğeninin hostes olmak için THY’de imtihana girdiğini ve yardım edilmesi gerektiğini iletti. Bu istek  Ali Genç’e bir başka ünlü gazeteci tarafından da iletildi.

Gazetecinin bu isteği yerine getirilmeyince çirkin haber yapıldı.

İŞTE O HABER…

THY BASIN MÜŞAVİRİNE ÇIKAR TUZAĞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ali Genç, show tv'ler de "ateş hattı" programlarında palazlanıp gelmiş bir kişi. THY yönetiminin anlayışı ile taban tabana zıttır. Nasıl geldi bilmiyorum fakat THY yönetimi bu duruma dikkat etsin. Sonra pişman olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEYLER:GUNAYDIN INANMAYIN BU GAZETECI ISINE .BU YONETIM ALI BEYI ATMAK ICIN KILIF HAZIRLIYOR,KENDI PERSONELINI TÜRÜ DÜZMECELERLE ATAN BIR YÖNETIM DURURKEN,SIZIN GAZETECILERE NE DEMEYE HAKINIZ VAR.ARTIK BUNLAR BIRBILERINI NASIL ALT EDERIZ SAVASINA GIRDILER ANCAK SONLARI GELIYOR,O HAKSIZ YERE ISTEN ATLANLARIN GUNAHIO TUTACAK BUNLARI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çalışkan bir adamı işiyle vuramayınca basarsın asparagası tutmasada izi kalır. THYde işini bu kadar iyi yapan basın müşaviri az gelmiştir. Haberi ciddiye almamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah gazetecinin kotusunun serrinden korusun. elindeki gucu istedigine vurmak icin kullan oh ne guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali beye sahip çıkılması gerektigini daha önceki haber çıktıgında yamıştım.Lütfen temiz çalışkan insanlara sahip çıkalım iftiralara kurban etmiyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önce içimizdeki mikropları temizlemeden bir arpa boy gidemeyeceiğmize yeni bir kanıtdır bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazıklar olsun boyle insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000