18 Şubat 2010, Perşembe 13:13:08

THY, Bangkok'ta göklere çıktı

Son zamanlarda büyük ve prestijli anlaşmalara imza atan Türk Hava Yolları (THY), Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, 304 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek gökdelenlerinden biri olan Baiyoke Tower'a, THY reklamı giydirdi.
  • THY ne yazık ki bitmiştir. Böyle reklamlarla falan adam olunmaz. Biri de emiratesi örnek alın demiş. Arap özentiliğini bırakın lütfen
  • tam komedi.bangkok havalimanında THY kontuarına bulabilmek şansınıza kalmış.koskoca havalimanında küçücük bir tabela var.saat 2300 den önce kontuara gelen giden yok.insan oraya bir lcd ekran koyar türkiyeyi tanıtır.çok mu pahalı birşey.Sizden süper fikirler beklemiyorum yapmanız gerekn sadece EMİRATES'i taklit etmek.bu kadar basit.
  • thy kısaltmasını ingilizler THEY HATE YOU olarak kullanırlar.bilginize
  • umarım tekrar gittiğimde orda duruyor olur. başarılar thy. bangkok u çok özledim şimdiden :)))
  • yolun açık olsun thy her zaman yanındayız gurur verici tüm dünyada çalıştığın yeri tanıyan milyonlarca insanın olması
  • çok şık olmuş...
  • thai airways icin evlat acısı etkisi yaratmıstır
  • Reklam çok masalsı durmuş çok muhteşem gözüküyor ve artık bu kadar büyük yerlere reklamlar vererek ve büyük kulüplere vs. sponsor olarak başarısını dahada yükseltiyor ve böyle başarılara kullandığı uçaklar düşük kalıyor. Bence birazda büyük gövdelilere bakmanın zamanı geldi bu reklamlarla beraber...
  • ULUSLARASI PEK ÇOK DÖKÜMAN DA TÜRK HAVAYOLLARI "THY" KISALTMASI İLE ANILIYOR FAKAT ÜÇ HARFTEN OLUŞAN BU KISALTMALARI UÇAKLARIN KOYMADIĞIMIZ TAKTİRDE PEK ÇOK KİŞİ "THY" NİN TÜRK HAVAYOLLARINI İFADE ETTİĞİNİ BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BİRŞEYLER EKSİK KALIYOR SANKİ, SAYGILARIMLA
  • Daha önce BMW reklamı vardı süper olmuş şimdi

Havacılıkta son yıllarda önemli ataklar yapan THY, tanıtım, reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla da adından söz ettiriyor. Barcelona ve Manchester United takımlarıyla sponsorluk anlaşmaları yaparak dünyada adından söz ettiren THY, yeni bir reklam konseptine yönelerek şimdi de reklamcılıkta Uzakdoğu semalarına uçtu.

Güneydoğu Asya ülkelerinden Tayland'ın başkenti Bangkok'un en yüksek binası olan ve dünyanın da en yüksek gökdelenlerinden birisi olma özelliğine sahip Baiyoke Tower Tayind, THY reklamı ile donatıldı. Bangkok'un en yüksek ve en önemli iş merkezi olan Baiyoke Tower'a, THY'nin 2010 yılı ile birlikte başlayan yeni reklam konsepti “Globally Yours” görseli uygulandı.

Antensiz yüksekliği 304 metre, anteni ile birlikte 328 metre olan Baiyoke Tower binasının, iki yüzüne uygulanan THY reklamı 6 ay bina üzerinde kalacak. Gökdelenin dış yüzeyine, 15 günlük bir çalışma sonucunda giydirilebilen reklam, THY'nin dış mekan anlamında kullanmış olduğu en büyük (2200 metrekare)
mecra olma özelliği taşıyor.

Baiyoke Tower'daki THY reklamı, 2010 yılı Ağustos ayı başına kadar (Şubat-Temmuz 2010 dönemi) binada yer kalacak.

BAIYOKE TOWER

Baiyoke Tower, Tayland'ın en yüksek binası olma özelliğine sahip. Bu özelliğinden dolayı da sıra dışı bir reklam mekanı olan Baiyoke Tower, Bangkok'un neredeyse tamamından görülebiliyor. Binanın bir diğer özelliği ise Bangkok trafiğinde her gün binlerce insanın kullanmak zorunda olduğu ve iki havaalanına da ayrı hatlardan giden otoyollara yakınlığı.

Bina bu iki otoyoldan da çok iyi bir şekilde görülebiliyor. Bangkok'u, şubat-temmuz doneminde yaklaşık 8 milyon turist ziyaret ediyor. Bu nedenle, THY reklamını dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca kişi görme imkanı bulacak.

THY Bangkok Müdürü Adnan Aykaç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Uzak Doğu'nun en prestijli reklam mecralarından birinde yer alıyor olmak bizim için gurur verici. Bu reklam, THY'nin bir dünya markası olduğunun en güzel örneklerinden birisi. Bangkok gibi global bir şehre yakışan gerçek anlamda global bir çalışma oldu. Daha şimdiden çok güzel tepkiler aldık” dedi.

“Globally Yours” içerikli THY reklamları, Bangkok'tan sonra dünyadaki diğer reklam alanlarında da boy göstermeye başlayacak.

THY

THY

(Hürriyet)

THY, Bangkok'ta göklere çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY ne yazık ki bitmiştir. Böyle reklamlarla falan adam olunmaz. Biri de emiratesi örnek alın demiş. Arap özentiliğini bırakın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tam komedi.bangkok havalimanında THY kontuarına bulabilmek şansınıza kalmış.koskoca havalimanında küçücük bir tabela var.saat 2300 den önce kontuara gelen giden yok.insan oraya bir lcd ekran koyar türkiyeyi tanıtır.çok mu pahalı birşey.Sizden süper fikirler beklemiyorum yapmanız gerekn sadece EMİRATES'i taklit etmek.bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy kısaltmasını ingilizler THEY HATE YOU olarak kullanırlar.bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
umarım tekrar gittiğimde orda duruyor olur. başarılar thy. bangkok u çok özledim şimdiden :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolun açık olsun thy her zaman yanındayız gurur verici tüm dünyada çalıştığın yeri tanıyan milyonlarca insanın olması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok şık olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thai airways icin evlat acısı etkisi yaratmıstır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Reklam çok masalsı durmuş çok muhteşem gözüküyor ve artık bu kadar büyük yerlere reklamlar vererek ve büyük kulüplere vs. sponsor olarak başarısını dahada yükseltiyor ve böyle başarılara kullandığı uçaklar düşük kalıyor. Bence birazda büyük gövdelilere bakmanın zamanı geldi bu reklamlarla beraber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ULUSLARASI PEK ÇOK DÖKÜMAN DA TÜRK HAVAYOLLARI "THY" KISALTMASI İLE ANILIYOR FAKAT ÜÇ HARFTEN OLUŞAN BU KISALTMALARI UÇAKLARIN KOYMADIĞIMIZ TAKTİRDE PEK ÇOK KİŞİ "THY" NİN TÜRK HAVAYOLLARINI İFADE ETTİĞİNİ BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BİRŞEYLER EKSİK KALIYOR SANKİ, SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha önce BMW reklamı vardı süper olmuş şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000