25 Şubat 2016, Perşembe 12:10:13

THY Balkanları keşfe devam ediyor

Türk Hava Yolları, Balkanlar bize #okadaryakınki diyerek o coğrafyada saklı kalmış güzellikleri keşfetmeyi amaçladığı 4 Mevsim Balkanlar projesi ile bu defa sizlere Balkanlar’da bir kış masalı yaşatmak için yola çıktı.
  • zaten vizesiz baska yere gidilmiyor.. hirvatistan iyiydi ama vize gelince orasida gitti.. eu yaklasinca bosna ve sirbistan ve digerleride vize koymak zorundalar.. hirvatistan seferleri vizeden sonra azalmisti.. simdi firsatiniz varken gidin, gelecekte bu sansiniz olmayabilir
  • #okadartorpilliyizki
  • yav hehe diyip geçin...
  • Mükemmel bir görsel olmuş , yapanların eline sağlık . THY ile gurur duyuyorum .

Son yıllarda elde ettiği başarılar ile havacılık sektöründeki öncü konumunu günden güne pekiştiren ve zirveden inmeyen Türk Hava Yolları, Balkanlar bize #okadaryakınki diyerek o coğrafyada saklı kalmış güzellikleri keşfetmeyi amaçladığı 4 Mevsim Balkanlar projesi ile bu defa sizlere Balkanlar’da bir kış masalı yaşatmak için yola çıktı.

“4 Mevsim Balkanlar” projesi ile hem kültürü hem de gönül bağı ile bizlere çok benzeyen Balkanlar’ı #okadaryakınki diyerek bir yolculuğa çıkan ve yurtdışına çıkmak istediği halde kendi kültüründen çok da uzaklaşmak istemeyen ya da popüler destinasyonlar dışında farklılık arayanlara rehber niteliğinde yol hikayeleri yazmayı amaçlayan Türk Hava Yolları, projenin yaz ve sonbahar ayağında olduğu gibi kış ayağında da Balkan coğrafyasının güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. Bu sefer rota Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Bosna Herkse ve Bulgaristan...

Kampanyanın 4mevsimbalkanlar.com adlı web sitesinden yeni rotasını açıklayan ve bu rotada Balkanların tüm güzelliklerini keşfedeceği iki yol arkadaşı aradığını duyuran Türk Hava Yolları, düzenlediği yarışmanın kazananları Fatih ve Erhan ile muhteşem bir yolculuğa çıktı.

Rota üzerindeki ülkelerin başkentlerinde eşsiz bir seyahat deneyimi yaşayan Fatih ve Erhan’ın ilk durağı Balkanlar’ın belki de en masalsı şehri, özellikle mutfak kültürlerindeki detaylar ile bize çok da uzak olmayan Slovenya’nın başkenti Ljubljana ve şehrin en gözde kayak merkezlerinden Kravavec ve Vogel oldu. 

Sonrasında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’e geçen ve ülkenin en büyük festivallerinden olan Kış Festival’inde Türk-Hırvat kültürünün ortak noktalarını ve ortak tatlarını keşfeden Fatih ve Erhan’ın üçüncü durağı Beyaz Şehir Belgrad ve bölgenin en gözde kayak merkezi Kapaonik’ti. Belgrad’ın Orta Çağ’ın büyüleyici atmosferini hissettiren sokaklarında tarihin izini süren ve Osmanlı döneminden kalan birçok kültürel mirası görme ve deneyimleme şansı bulan Fatih ve Erhan sonrasında Kapaonik’te kayak yapma fırsatı yakaladılar.

Sırbistan’dan sonra sokaklarında Türk Kahvesi kokusunun eksik olmadığı, girdiğiniz her dükkanda esnafın güler yüzü ve Türkçe olarak “Hoşgeldiniz” ile karşılandığınız sıcakkanlı insanların ülkesi Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’yı ziyaret eden Fatih ve Erhan, Bosna sokaklarında lezzet turuna çıkıp çok kültürlülüğün getirdiği zengin tarihi mirası keşfedip Vlasic ve Jahorina’da kayak ve karın keyfini doyasıya çıkardı.

Son durak Bulgaristan’da ise Sofya, Bansko ve Borovets’i ziyaret eden, başkent Sofya’da şehri keşfedip Avrupa’nın en modern kayak tesislerine sahip Bansko ve Borovets’te muhteşem bir kayak deneyimi yaşayan Fatih ve Erhan bize #okadaryakınki dediğimiz ve birbirimizden izler taşıdığımız Balkan coğrafyasında eşi benzeri olmayan bir yolculuğun ve deneyimin başkahramanları oldu.

Fatih ve Erhan’ın bu eşsiz deneyimi, Balkan ülkelerinin bize ait benzerlikleri, farkları, tüm detayları ve en güzel noktaları 4mevsimbalkanlar.com web sitesinde.

THY Balkanları keşfe devam ediyor

Yorumlar

ztk ~ 8 yıl önce
zaten vizesiz baska yere gidilmiyor.. hirvatistan iyiydi ama vize gelince orasida gitti.. eu yaklasinca bosna ve sirbistan ve digerleride vize koymak zorundalar.. hirvatistan seferleri vizeden sonra azalmisti.. simdi firsatiniz varken gidin, gelecekte bu sansiniz olmayabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 8 yıl önce
#okadartorpilliyizki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw he he ~ 8 yıl önce
yav hehe diyip geçin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
Mükemmel bir görsel olmuş , yapanların eline sağlık . THY ile gurur duyuyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000