30 Ocak 2017, Pazartesi 09:30:53

THY Balkanlar'a uçuracak

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dahil 109 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Fiyatlar aynı Dolar bazında....
  • THY nin baskent olan varis noktalarina gunde iki ucak gondermesi ornegin, aksam 16 de Amerikadan gelen yolculari 18 19 cikislari ile Balkanlara donuste getirdigi yolcuyu Asya ya, sabah ucuslari Asya dan gelen yolcuyu Balkanlara Balkanlarin donusunde gelen yolcuyu da Amerika baglantisina baglamasi gerekiyor, Tirana Houston ucusu guzel ancak Kiev den Miami New York Houston Washington mesela olmuyor. Bu mantik Minks de calismiyor, A319 ile gunde iki sefer yapilacak cok hat olabilir, uzun vadeli planlama gerekiyor
  • Dolar çıkınca tabi fiyat düşmüş gibi gösterilir. TL olarak aynı para yine..
  • Aralık dönemin de yaptığı aynı kampanya aynı fiyatlar ... Usd artması fiyatları indirmeye yetmiyor ama kampanya diye önümüze sunuyorlar. Ayrıca belirtilen fiyatlara bulmak neredeyse imkansız .
  • Baskan ne oldu bu THY deki vatan hainleri hala tezgahlari yerinde, otobus calisiyor.
  • Aman Cumhurbaşkanımız duymasın THY'nin hala dolarla is yaptığını.

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dahil 109 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.

Son altı yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan;

• Balkanlar’da Cluj, Bükreş, Köstence, Ljubljana, Priştine, Saraybosna, Tiran, Üsküp, Zagreb, Dubrovnik 109 USD; Belgrad, Podgorica 119 USD; Sofya 129 USD; Varna, Kişinev’e 139 USD’den;

• Kafkaslar’da Nahcivan, Gence, *Tiflis 129 USD, Batum 149 USD, Bakü 179 USD’den (*Atatürk Havalimanı - Sabiha Gökçen Seferleri);

• Ukrayna’da Zaporijya, Lviv 119 USD, Kherson, Odessa 159 USD, *Kiev 169 USD’den (*Atatürk Havalimanı - Sabiha Gökçen Seferleri) başlayan  fiyatlara gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.        

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Balkanlar’ın; Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan, sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 30 Ocak - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 9 Şubat 2017 – 30 Nisan 2017 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dahil 109 Dolar’dan başlayan uçuş biletleri Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmekte.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY Balkanlar'a uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Marjinal ~ 7 yıl önce
Fiyatlar aynı Dolar bazında....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balkanlar ~ 7 yıl önce
THY nin baskent olan varis noktalarina gunde iki ucak gondermesi ornegin, aksam 16 de Amerikadan gelen yolculari 18 19 cikislari ile Balkanlara donuste getirdigi yolcuyu Asya ya, sabah ucuslari Asya dan gelen yolcuyu Balkanlara Balkanlarin donusunde gelen yolcuyu da Amerika baglantisina baglamasi gerekiyor, Tirana Houston ucusu guzel ancak Kiev den Miami New York Houston Washington mesela olmuyor. Bu mantik Minks de calismiyor, A319 ile gunde iki sefer yapilacak cok hat olabilir, uzun vadeli planlama gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borsacı ~ 7 yıl önce
Dolar çıkınca tabi fiyat düşmüş gibi gösterilir. TL olarak aynı para yine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskici ~ 7 yıl önce
Aralık dönemin de yaptığı aynı kampanya aynı fiyatlar ... Usd artması fiyatları indirmeye yetmiyor ama kampanya diye önümüze sunuyorlar. Ayrıca belirtilen fiyatlara bulmak neredeyse imkansız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Baskan ne oldu bu THY deki vatan hainleri hala tezgahlari yerinde, otobus calisiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CB duymasın ~ 7 yıl önce
Aman Cumhurbaşkanımız duymasın THY'nin hala dolarla is yaptığını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000