09 Haziran 2018, Cumartesi 11:02:22

THY Arnavutluk’ta havayoluna ortak mı oldu?

Arnavutluk basını, Air Albania ile Türk Hava Yolları’nın, transatlantik uçuşlar yapmak üzere yeni bir havayolu kurmak için anlaştığını iddia etti.
  • Thy avrupada gerekse turkiye biletleri pahali Pegasus iyiki vardin thy bukafanan giderse iflas eder
  • Projenin büyük bir başarı hikayesi olacağını düşünenlerdenim.Niye mi derseniz pjoje koordinatörü arkadaşımızın daha çok genç olmasına rağmen çok iyi eğitim almış ,sektörü iyi bilen,zor görevlerde bulunmuş ve alın teriyle bulunduğu yere gelmiş olan bir olması derim
  • kesinlikle doğru karar. thy avrupada ve hatta baltic ülkelerinde ortaklıklar kurmalı iranın durumu ortada bu abd ilerleyen yıllarda hiç rahat durmucaktır bu yüzden thy nin büyük ortaklıklar geliştirerek..
  • Avrupa’da Lufthansa 3-4 şehirden hem ABD’ye hem Kanada’ya direkt uçarken, Norweigan gibi bir ucuzcu firma Kuzey Avrupa’nın her yerinden Kaliforniya’ya uçarken THY tutturmuş İstanbul İstanbul diye. 2016 senesinde Antalya-ABD direkt seferler başlayacaktı. Bu da onun gibi hayal olur veya BH Air gibi 3 uçaklı bir şirketle zarar eder.
  • Bunu yediniz yani
  • Arnavutluk sektorde dunya devi. Bravo. Durmak yok yola devam
  • Eski A340 ları mı kullanacaklar?
  • Arnavutluğun nüfusu yolcu potansiyeli nedir??? İkinci Air Bosna vakası olmaz inşallah.
  • Thy'yi air Bosna olayında zarara ugratanlar kimlerdi ve bunlardan hesap niye sorulmadı?
  • Bölgesel uçuş yapacak milli ve yerli uçağımız ile kısa mesafe, geniş gövdeli uçağımız ile Atlantik ötesinden uçuş yaparız. Teşekkürler Başkanım..

Türk Hava Yolları ile Arnavutluk’un bayrak taşıyıcısı Air Albania’nın ortak bir havayolu şirketi kurmak üzere anlaştığı iddia edildi.

Arnavutluk basınında yer alan habere göre, Mayıs ayı içerisinde tarafların anlaşmaya vardığı, Arnavutluk merkezli MDN isimli yatırım şirketi ile THY’nin ortaklık için anlaştığı öne sürüldü. Arnavutluk’tan transatlantik uçuşlar yapmak üzere kurulacak olan havayoluna Arnavutluk hükümetinin de destek verdiği hatta bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüldüğü de belirtildi.

Haberde ayrıca kurulacak olan havayolu şirketinin, yüzde 51’lik hissesinin Albcontrol ve MDN şirketine, 49’luk hissesinin de THY’ye ait olacağı öğrenildi.

AIR BOSNA KÖTÜ TECRÜBE OLDU

Daha önce de Air Bosna ile benzer bir işbirliğine giren THY, yüzde 49’luk hisse ile yönetimde doğrudan söz sahibi olamadığı için planladığı düşünceleri gerçekleştirememiş, kısa süreli iş birliği sonunda THY milyonlarca dolar zararla ortaklıktan ayrılmak zorunda kalmıştı.

©AirportHaber

THY Arnavutluk’ta havayoluna ortak mı oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Omer ~ 6 yıl önce
Thy avrupada gerekse turkiye biletleri pahali Pegasus iyiki vardin thy bukafanan giderse iflas eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertan ~ 6 yıl önce
Projenin büyük bir başarı hikayesi olacağını düşünenlerdenim.Niye mi derseniz pjoje koordinatörü arkadaşımızın daha çok genç olmasına rağmen çok iyi eğitim almış ,sektörü iyi bilen,zor görevlerde bulunmuş ve alın teriyle bulunduğu yere gelmiş olan bir olması derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yönetici ~ 6 yıl önce
kesinlikle doğru karar. thy avrupada ve hatta baltic ülkelerinde ortaklıklar kurmalı iranın durumu ortada bu abd ilerleyen yıllarda hiç rahat durmucaktır bu yüzden thy nin büyük ortaklıklar geliştirerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Transatlantik? ~ 6 yıl önce
Avrupa’da Lufthansa 3-4 şehirden hem ABD’ye hem Kanada’ya direkt uçarken, Norweigan gibi bir ucuzcu firma Kuzey Avrupa’nın her yerinden Kaliforniya’ya uçarken THY tutturmuş İstanbul İstanbul diye. 2016 senesinde Antalya-ABD direkt seferler başlayacaktı. Bu da onun gibi hayal olur veya BH Air gibi 3 uçaklı bir şirketle zarar eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz de ~ 6 yıl önce
Bunu yediniz yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Arnavutluk sektorde dunya devi. Bravo. Durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 6 yıl önce
Eski A340 ları mı kullanacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arnavutluk ~ 6 yıl önce
Arnavutluğun nüfusu yolcu potansiyeli nedir??? İkinci Air Bosna vakası olmaz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Thy'yi air Bosna olayında zarara ugratanlar kimlerdi ve bunlardan hesap niye sorulmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 6 yıl önce
Bölgesel uçuş yapacak milli ve yerli uçağımız ile kısa mesafe, geniş gövdeli uçağımız ile Atlantik ötesinden uçuş yaparız. Teşekkürler Başkanım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000