24 Ağustos 2009, Pazartesi 12:03:43

THY ARACINDA YANGIN PANİĞİ

Atatürk Havalimanı’nda yolcu taşıyan otobüste yangın çıktı. Yolcular tahliye edildi.
  • Deve kesmekle olmuyor görüyorsunuz ki... Araçlara bakım yapın ne olur. Tüm THY araçları dökülüyor. Aprondaki en rezil malzeme onlara ait.
  • uçağın altında yana bir otobüs kabus gibi apronun her tarafı uçak gazı altında her uçak yakıt deposu ve otobüs yanıyor facia nın eşiğinden dönmşsünüz ama siz bu otobüsleri 24 saat calıştırırsan yanar tabi bu tempoya ne dayanır otobüsü soğuttunuzmu acaba allahtan o içindeki yolculara bişey olmadı o zaman facia olurdu büyük gecmiş olsun yinede
  • GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BUNUNLA GEÇMİŞ EYLESİN...

Atatürk Havalimanı apronunda yangın paniği yaşandı. Türk Hava Yolları’na ait Co-Bus adı verilen yolcu taşıma aracının hidrolik sistemi alev aldı.

219 numaralı körükte dumanlar içinde kalan araçta bulunan yolcular, araçtan indirildi. Atatürk Havalimanı itfaiye ekipleri birkaç dakika içinde olay yerine ulaştı. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Co-Bus'ın dumanlar arasındaki görüntüsü ve itfaiye görevlilerinin müdahalesi dakika dakika Airport TV kameralarına yansıdı.

Araçta 20 yolcu bulunduğu ve Ukrayna uçağına götürüldükleri bildirildi.

©AirportHaber.com

UYARI

THY ARACINDA YANGIN PANİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Deve kesmekle olmuyor görüyorsunuz ki... Araçlara bakım yapın ne olur. Tüm THY araçları dökülüyor. Aprondaki en rezil malzeme onlara ait.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçağın altında yana bir otobüs kabus gibi apronun her tarafı uçak gazı altında her uçak yakıt deposu ve otobüs yanıyor facia nın eşiğinden dönmşsünüz ama siz bu otobüsleri 24 saat calıştırırsan yanar tabi bu tempoya ne dayanır otobüsü soğuttunuzmu acaba allahtan o içindeki yolculara bişey olmadı o zaman facia olurdu büyük gecmiş olsun yinede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BUNUNLA GEÇMİŞ EYLESİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000