07 Ocak 2009, Çarşamba 12:32:13

THY aracı toprak zemine saplandı!

Türk Hava Yolları'na ait uçakla seyahat eden bir hastanın Atatürk Havalimanı'nda taşınması sırasında talihsiz bir olay yaşandı.
  • nerde ilginç şeyler varsa orda mutlaka bizlerden birileri vardır alıştık artık
  • nede olsa çok çalışıyorlarya ondardır belki biraz olsun çalışırlarda eğitim alırlarsa böyle kazalar yaşanmaz bence
  • SHGM, SAW'a gelmek isteyen şirketleri Atatürk'e ve "TAV"a yönlendirmeye daha devam etsin... Daha çok çamura saplanan şeyler görürüz.
  • Resimde de görüldüğü üzere uçak Sierra taxi yolunda park halinde.Maalesef yer kalmadı apronda.S yı yaparken,06-24 e inen trafiklerin dış hatların önünde birikmesini önlemek için yaptılar ve gerçekten işe yaramıştı.Ama amacının dışında kullanılmaya başlandı artık trafiğin çoştuğu durumlarda.
  • ARTIK APRONDA YER KALMADI HER BETONA UÇAK PARKEDİLİRSE ARAÇLAR TOPRAKTA YÜRÜR BUDA SONUCU DHMİ VE DİĞER YETKİLİLER BUNUN SONUNU İYİİ DÜŞÜNMELİ ATATÜRK HAVALİMANI DOLDU TAŞIYOR BUDA ÖRNEĞİ BOŞ YERE SUÇLU ARAMAYIN
  • benim bu söylediklerime sinirlenerek "evet bende o çalışmayıp boş oturanlardan biriyim, söylediklerin canımı sıktı çünkü başka işim yok dur sana cevap yazayım bari" demek istiyorsun. Yaz yaz bunları emin ol yayınlanır.
  • arkadaşlar daha öncede söyledik apronda ucaklara park pozisuonu kalmadı artık uçakları o çamur dediğiniz topraklarda lastiğin altına üç taş koyup pist kenarına park edecekler yok,yok havacılık sektörü büyüyor apron aynı ölçüde kalıyor,uçak yerde parketmek için 30 dakika bekliyor:)
  • Uzman rumuzu ile yazı yazan arkadaşa; sana söylemek istediklerimi yazsam eminim burada yayınlanmayacak ama yine de senin tahmin edeceğini düşünüyorum.
  • Thy bu başındaki çalışmayan boş oturup maaş alan kenelerden kurtulmadıkça daha çok saplanır
  • Uçaklar çoğaldığından dolayı uçakları S Taxi yoluna park ediliyor. Bazı büyük araçların yüksekliği uçağın kanadından daha fazla olduğundan dolayı araçlar toprak zeminde ilerlemek zorunda kalıyor. Yağışta iyice yumuşayan toprağa saplanmıştır diye tahmin ediyorum.

Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağıyla bu sabah saatlerinde İstanbul'a gelen bir hasta Atatürk Havalimanı'na inişin ardından yine THY'ye ait bir ambulansa bindirildi. Hastayı teslim alan ambulans, nakil işleminin yapılacağı yere doğru hareket ederken apron bölgesinde bulunan toprak zemine saplandı.

İçerinde hasta olan ambulansın toprak zemine saplanması sonucu THY yetkilileri olaya müdahale etti. İlk olarak ambulansa yardım etmek amacıyla bir push-back aracı olay mahalline gitti. Çamura saplanan aracın çıkarılması, zaman kaybına neden olacağı için yolcu başka bir ambulansa nakledildi.

THY Ambulansı, daha sonra yapılan çalışmalar sonucu saplandığı yerden çıkarıldı.

THY Ambulans

©AirportHaber.com

THY aracı toprak zemine saplandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

cebo ~ 15 yıl önce
nerde ilginç şeyler varsa orda mutlaka bizlerden birileri vardır alıştık artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
armoni07 ~ 15 yıl önce
nede olsa çok çalışıyorlarya ondardır belki biraz olsun çalışırlarda eğitim alırlarsa böyle kazalar yaşanmaz bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
carrier ~ 15 yıl önce
SHGM, SAW'a gelmek isteyen şirketleri Atatürk'e ve "TAV"a yönlendirmeye daha devam etsin... Daha çok çamura saplanan şeyler görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PPL ~ 15 yıl önce
Resimde de görüldüğü üzere uçak Sierra taxi yolunda park halinde.Maalesef yer kalmadı apronda.S yı yaparken,06-24 e inen trafiklerin dış hatların önünde birikmesini önlemek için yaptılar ve gerçekten işe yaramıştı.Ama amacının dışında kullanılmaya başlandı artık trafiğin çoştuğu durumlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 15 yıl önce
ARTIK APRONDA YER KALMADI HER BETONA UÇAK PARKEDİLİRSE ARAÇLAR TOPRAKTA YÜRÜR BUDA SONUCU DHMİ VE DİĞER YETKİLİLER BUNUN SONUNU İYİİ DÜŞÜNMELİ ATATÜRK HAVALİMANI DOLDU TAŞIYOR BUDA ÖRNEĞİ BOŞ YERE SUÇLU ARAMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 15 yıl önce
benim bu söylediklerime sinirlenerek "evet bende o çalışmayıp boş oturanlardan biriyim, söylediklerin canımı sıktı çünkü başka işim yok dur sana cevap yazayım bari" demek istiyorsun. Yaz yaz bunları emin ol yayınlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
arkadaşlar daha öncede söyledik apronda ucaklara park pozisuonu kalmadı artık uçakları o çamur dediğiniz topraklarda lastiğin altına üç taş koyup pist kenarına park edecekler yok,yok havacılık sektörü büyüyor apron aynı ölçüde kalıyor,uçak yerde parketmek için 30 dakika bekliyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatch ~ 15 yıl önce
Uzman rumuzu ile yazı yazan arkadaşa; sana söylemek istediklerimi yazsam eminim burada yayınlanmayacak ama yine de senin tahmin edeceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 15 yıl önce
Thy bu başındaki çalışmayan boş oturup maaş alan kenelerden kurtulmadıkça daha çok saplanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzz ~ 15 yıl önce
Uçaklar çoğaldığından dolayı uçakları S Taxi yoluna park ediliyor. Bazı büyük araçların yüksekliği uçağın kanadından daha fazla olduğundan dolayı araçlar toprak zeminde ilerlemek zorunda kalıyor. Yağışta iyice yumuşayan toprağa saplanmıştır diye tahmin ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000