31 Ocak 2017, Salı 14:36:12

THY Antalya-Cezayir seferlerine başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) yaz sezonu için uçuş ağına yeni bir hat daha ekledi. THY Temmuz ayından itibaren Antalya-Cezayir arasında uçuş yapacak.
  • Antalya ile cezayir ne alaka ben onu anlamadım sanırsın cezayirden akın akın turist gelir çok güzel bi hat açılmış hemde haftada 3 gün. Çok sürmez bi kaç gün sonra doluluk oranından kaldırılır. Sırf bu yüzden bayrak taşıyıcımızı battı batacak olarak gösteriliyor...
  • Sen Osakayı kapat antalya -cezayir aç vah vahhh
  • Antalyanın base olmasını bekleyen şaşkınlar. Yöneticilerin yönetsel kabiliyetleri hala o seviyeye gelmedi ve gelemez. Getirin THY'nin başına bir İngiliz genel müdür, adam ertesi gün açılabilecek tüm baseleri açar. Ama bunlardan böyle birsey beklemeyin. Kaptanı 7 gun Ankara'dan uçurmaya devam. Sen de varmısın Ekip Planlama?
  • Antalya-St.Petersburg neden kaldırıldı?
  • thy den veya pegasustan antalya gaziantep seferleri bekliyoruz.mevcut seferler yetersiz kalıyor. birçok yolcu adana dan antalya ya uçmak zorunda kalıyor. not. antalya gaziantep tek yön fiyatına adana dan antalya gidiş geliş uçuyorsunuz. hatta bazen gaziantep adana arası karayolu ücreti dahi daha ucuza uçuyoruz.
  • Yaz mevsimi icin Gokceada Istanbul ve Ankara seferleri iyi olur.
  • Bu sefer icin THY Antalya base acmayacaktir muhtemelen. Aksam Istanbul - Antalya seferini yapan 777 veya 330 ayni ekibi ile Cezayire git-gel yapip yolculari toplar gelir.
  • Cezayir de bir tane mi havalimani var? Cezayir koskoca ulke insan bi meydan yazar.
  • Cezayir Turk vatandaslarindan vize istiyor.Antalya'dan Cezayir'e ucmak isteyen Turk vatandaslarinin,Cezayir Arap Cumhuriyeti Ankara buyukelciligine vize icin basvurmasi gerekiyor.
  • VER 8 TANE DAR GÖVDE UÇAĞINI İZMİR E PEGASUS GİBİ , UÇ AVRUPANIN POPULER YERLERİNE DOLULUKLAR YÜZDE 80 DEN AŞAĞI İNERSE ADAM DEĞİLİM. UÇ İZMİR DEN BARCELONA YA ROMA YA MİLANO YA BRÜKSEL E AMSTERDAM A DOLU GİDER DOLU GELİR EYYY THY

Türk Hava Yolları (THY) yaz sezonu için uçuş ağına yeni bir hat daha ekledi. 

Antalya-Cezayir arasında karşılıklı seferlere başlayacağını açıklayan Türk Hava Yolları, uçuşları haftada 3 gün olarak gerçekleşirecek.

TK659 sefer sayısı ile saat 23.50'de Antalya Havalimanı'ndan kalkış yapacak uçak, yerel saat ile 02.00'da Cezayir'e inecek. Dönüş seferini yapacak uçak 03.00'da Cezayir'den havalanacak ve TSİ 08.55'de Antalya'ya inecek.

THY Antalya-Cezayir seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Thy ~ 7 yıl önce
Antalya ile cezayir ne alaka ben onu anlamadım sanırsın cezayirden akın akın turist gelir çok güzel bi hat açılmış hemde haftada 3 gün. Çok sürmez bi kaç gün sonra doluluk oranından kaldırılır. Sırf bu yüzden bayrak taşıyıcımızı battı batacak olarak gösteriliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vahhh ~ 7 yıl önce
Sen Osakayı kapat antalya -cezayir aç vah vahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYt ~ 7 yıl önce
Antalyanın base olmasını bekleyen şaşkınlar. Yöneticilerin yönetsel kabiliyetleri hala o seviyeye gelmedi ve gelemez. Getirin THY'nin başına bir İngiliz genel müdür, adam ertesi gün açılabilecek tüm baseleri açar. Ama bunlardan böyle birsey beklemeyin. Kaptanı 7 gun Ankara'dan uçurmaya devam. Sen de varmısın Ekip Planlama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ladees Washeroom ~ 7 yıl önce
Antalya-St.Petersburg neden kaldırıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt gzt ~ 7 yıl önce
thy den veya pegasustan antalya gaziantep seferleri bekliyoruz.mevcut seferler yetersiz kalıyor. birçok yolcu adana dan antalya ya uçmak zorunda kalıyor. not. antalya gaziantep tek yön fiyatına adana dan antalya gidiş geliş uçuyorsunuz. hatta bazen gaziantep adana arası karayolu ücreti dahi daha ucuza uçuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GKD ~ 7 yıl önce
Yaz mevsimi icin Gokceada Istanbul ve Ankara seferleri iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Base ~ 7 yıl önce
Bu sefer icin THY Antalya base acmayacaktir muhtemelen. Aksam Istanbul - Antalya seferini yapan 777 veya 330 ayni ekibi ile Cezayire git-gel yapip yolculari toplar gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt-?-Ayt ~ 7 yıl önce
Cezayir de bir tane mi havalimani var? Cezayir koskoca ulke insan bi meydan yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALG ~ 7 yıl önce
Başkenti de Cezayir olduğundan olabilir mi?
2ALG ~ 7 yıl önce
olabilir. hahahaa
Fuel Tank ~ 7 yıl önce
Cezayir Turk vatandaslarindan vize istiyor.Antalya'dan Cezayir'e ucmak isteyen Turk vatandaslarinin,Cezayir Arap Cumhuriyeti Ankara buyukelciligine vize icin basvurmasi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İZMİR HUB ~ 7 yıl önce
VER 8 TANE DAR GÖVDE UÇAĞINI İZMİR E PEGASUS GİBİ , UÇ AVRUPANIN POPULER YERLERİNE DOLULUKLAR YÜZDE 80 DEN AŞAĞI İNERSE ADAM DEĞİLİM. UÇ İZMİR DEN BARCELONA YA ROMA YA MİLANO YA BRÜKSEL E AMSTERDAM A DOLU GİDER DOLU GELİR EYYY THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8 dar gövde ~ 7 yıl önce
Haklı bile olsanız 8 dar gövde kabaca 1 milyar dolar eder. Bence THY'nin bir kararları verirken profesyonellerle çalışması lazım. Dayısı olanı atamak yerine , iyi eğitimli ve tecrübeli insanları bünyesinde toplamaya çalışmadı gerekiyor.
neden x ~ 7 yıl önce
x koyan arkadaşları ne rahatsız etti de x koydu ?
AYT ~ 7 yıl önce
Sana yanıt yazdım. Yukarıya bak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000