02 Haziran 2009, Salı 08:14:44

THY Antalya Müdürü: "Yıl içinde yeni seferler başlayacak"

Geçen yıl Moskova'dan Antalya'ya tarifeli seferler başlatan THY, yeni uçuş rotalarına hazırlanıyor. Antalya THY Müdürü Ömer Durna, "2009 yılı içinde Paris, Stockholm ve Düsseldorf'a tarifeli seferler başlatılacak" dedi.
  • Yazıdada belirttiği gibi Sn.Ömer DURNA THY'nin Antalya müdürü müdürüm başlıklı yazıyı yazan arkadaşın art niyetli olduğunu düşünüyorum başarılı ve iş bilen bir yönetici takdir edilmeli saygı duyup alkışlamak gerekir saygılar...
  • isvec'te oturan birisi olarak cok sevindim, aktarmasiz bir antalya yolculugu. mukemmel
  • yapilan yorumlar fakindaysaniz isim ve statü belirtilmedn yapilmis yorumlardir. MÜDÜRÜM basligi ile yorum yapan kisinin sanirim dikkatinden kacmis olsa gerektir. Ayrica ben THY personeli degilim ve daha once de THY'de calismis biri degilim. Sadece iyi yapilan isi takdir edilmesi gerektigini savunur ve daha iyisinin olmasini her zaman temenni ederim.Bu dogrultuda yorumlanmasi daha saglikli olur. Herkese iyi gunler dilerim
  • SN.MUDURUM CALISKANLIGI VE KISILIGI ILE HER ZAMAN BASARILI OLMUS VE OLACAKTIR. HER DAIM YANINDAYIZ. SAYGILAR.
  • AYT MÜDÜRÜ YAKINDA THY MÜDÜRÜ OLACAK HERHAL. KONUŞMALARA BAKILIRSA..NE KURUMSALLIK AMA?
  • Sn.Omer Durna ile daha once bir vesile ile kisa bir diyalogumuz olmustu. Kendisinin karakteri , nezaketi , ilgi ve alakasi ust duzeyde olan birinden boyle basarili isler cikmasi cok normal. Omer Bey gibi insanlar calisma hayatina guzel model teskil ediyor. Basarilarinizin devamini dilerim Omer Bey.
  • SN OMER DURNA GIBI ISINI BILEN PROFOSYONEL VE TABIKI HER SEYDEN ONCE MUKEMMEL BIR INSAN OLDUKTAN SONRA ANTALYA THY DAHA COK ROTALARA UÇUŞ YAPAR.
  • antalya -nevşhir seferleri başlayacağı söyleniyordu nezaman başlayacak

Güney Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi ödülünü alan THY'nin Antalya'daki Müdürü Ömer Durna, yaptığı açıklamada yeni rotalar hakkında bilgi verdi.

Antalya'dan 4 dış hat uçuşunun daha gerçekleştirileceğini açıklayan Durna, "Geçen yıl, Antalya'dan Moskova'ya tarifeli seferler başladı. Şu anda da her gün tarifeli uçuşlarımız devam ediyor. Çok da güzel gidiyor. Size bu konudaki son gelişmeyi de haber vereyim. Birkaç gün önce yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, 2009 yılı içinde Paris, Stockholm ve Düsseldorf'a tarifeli seferler başlatılacak" dedi.

Ekonomik krize bağlı olarak ülkemizde özellikle ilk üç ayda düşüşler yaşandığına dikkat çeken Durna, "Ancak nisan ayından beri, özellikle bölgemizde gözle görülür bir yükselme trendi başladı. Bizdeki verilere göre bunun her geçen gün artacağını gözlemliyoruz. Eylül/ekim aylarına kadar olan süreyi geçen yılla kıyaslarsak, çok büyük farklılıklar olacağını düşünmüyoruz." diye konuştu.

THY'nin krize karşı hep bir B planı olduğunu anlatan Durna, "Bizim C ve D planlarımız da hazır. Hiçbir kaygımız yok. 2009 bütçesinde öngördüğümüz yüzde 21 oranındaki kapasite artışımız ise bu iddiamızın en büyük göstergesidir" dedi.

Sabah Akdeniz

THY Antalya Müdürü: "Yıl içinde yeni seferler başlayacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yazıdada belirttiği gibi Sn.Ömer DURNA THY'nin Antalya müdürü müdürüm başlıklı yazıyı yazan arkadaşın art niyetli olduğunu düşünüyorum başarılı ve iş bilen bir yönetici takdir edilmeli saygı duyup alkışlamak gerekir saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
isvec'te oturan birisi olarak cok sevindim, aktarmasiz bir antalya yolculugu. mukemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapilan yorumlar fakindaysaniz isim ve statü belirtilmedn yapilmis yorumlardir. MÜDÜRÜM basligi ile yorum yapan kisinin sanirim dikkatinden kacmis olsa gerektir. Ayrica ben THY personeli degilim ve daha once de THY'de calismis biri degilim. Sadece iyi yapilan isi takdir edilmesi gerektigini savunur ve daha iyisinin olmasini her zaman temenni ederim.Bu dogrultuda yorumlanmasi daha saglikli olur. Herkese iyi gunler dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SN.MUDURUM CALISKANLIGI VE KISILIGI ILE HER ZAMAN BASARILI OLMUS VE OLACAKTIR. HER DAIM YANINDAYIZ. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AYT MÜDÜRÜ YAKINDA THY MÜDÜRÜ OLACAK HERHAL. KONUŞMALARA BAKILIRSA..NE KURUMSALLIK AMA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn.Omer Durna ile daha once bir vesile ile kisa bir diyalogumuz olmustu. Kendisinin karakteri , nezaketi , ilgi ve alakasi ust duzeyde olan birinden boyle basarili isler cikmasi cok normal. Omer Bey gibi insanlar calisma hayatina guzel model teskil ediyor. Basarilarinizin devamini dilerim Omer Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SN OMER DURNA GIBI ISINI BILEN PROFOSYONEL VE TABIKI HER SEYDEN ONCE MUKEMMEL BIR INSAN OLDUKTAN SONRA ANTALYA THY DAHA COK ROTALARA UÇUŞ YAPAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
antalya -nevşhir seferleri başlayacağı söyleniyordu nezaman başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000