29 Mart 2010, Pazartesi 09:19:07

THY ANKARA'DAN ÇEKİLİYOR!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin Ankara'dan sadece İstanbul'a uçacağını söyledi. Topçu, bundan böyle diğer şehirlere yönelik başkent çıkışlı yapılan diğer tüm seferlerin Anadolu Jet uçaklarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.
  • ister kendi şirketi ,ister en düşman şirketi olsun adalet için kimseye bu tür bir kayırma yapılmamalı .o zaman saw danda çekilsin. birilerinin önünün kesilmek istendiği çok açık...
  • yatay anlaşmayı imzaladınız, tek hava sahasını da imzalayında şu yerli şirketlerin hegemonyasından kurtulalım artık!!!
  • sevgili yorumcular; isin rengi belli oldu... once yeni bir marka yaratildi, daha sonra da, yeni ve karli hatlar. tum bunlar ise, bir devlet kurulusu olan thy marifetiyle yapidi. simdi sira markanin tum hat ve haklariyla ozel sektore satilmasinda... devlet milli burjava sinifini daha once leri de boyle yaratmis ve zenginlestirmisti. yontem ayni; ancak bu kez yeni burjuva sinifinin niteligi farkli... biraz muhafazakar ve biraz da hassasiyetleri farkli yonde. olan ise hep bizlere oluyor. bizim paramizla yaratilan bum bu degerler hep baskalarina devrediliyor. gecmis olsun: anadolujet'in satisi yakindir...
  • ANADOLU JETE KALİTEDE ÜSTÜN AIRBUSLARI GÖRMEK İSTİYORUZ
  • Kullanın devletin imkanlarını borçlanın dibine kadar sonra saçma sapan kararlar alın yuh diyorum kınıyorum artık işin rengi belli oldu böl sat......Kesin ANADOLUJET satılacak....
  • ACABA YABANCIDAN DLR İSTİYORMU BEN CVP VEREYİM HAYIR............
  • MERAK ETME,AVCUNU YALARSIN.%70 LE DEVAM EDECEGİZ
  • bu sekilde bir uygulamaya gidilmesinin tek sebebi, şirketin pastasından guzel bir dilimin adını AJ olarak degistirip, ileri de bunu satmaktır. artık alacak kişiler Albayrak'lar mı olur yoksa Al-Bayrak'lar mı olur onu da Allah bilir. baska mantık aramayın. Yoksa nerede gorulmus bayrak tasıyıcısının ulkenin baskentinden seferlerini kaldırdığı... ?
  • Baksana LUFTHANSAYA, adamlar Frankfurtu HUB yapmis, yanisira Münih ve Düsseldorfuda HUB olarak kullaniyorlar. Hemde Munihden ve Düsseldorfdan uzun hatlara sefer yapiliyor. Lufthansaninda birsürü yan sirketi var, niye devretmedi????
  • thy'nin anadolu'dan tamamen cekilerek istanbul'a kapagi atmasi anlamina gelen bu yeni gelisme ile, thy artik ismini tamamen degistirebilir: OSMANLI HAVAYOLLARI... tabii bu arada Ataturk Havalimani icin de, yeni isimler dusunmek gerekir. bunu sizlerin hayalinize birakiyorum.

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in Kanal 24'teki programına konuk olan Hamdi Topçu, THY ve Anadolu Jet uçuşları arasında yeni bir düzenlemeye gittiklerini söyledi.

Avrupa'ya doğrudan uçuş

Bu düzenlemeyi yaparken Ankaralı yolcuları mağdur etmek istemediklerini belirten Topçu, Anadolu Jet'in Avrupa ve Ortadoğu'da 12 merkeze Ankara'dan doğrudan uçuş yapacağını söyledi.

Topçu, ilk etapta Ankara ile Şam arasında çok iyi fiyatlarla uçuş başlattıklarını belirtti. Halen Irak'ın başkenti Bağdat'a uçuş yapan dünyanın ender kuruluşlardan biri olduklarını söyleyen Topçu, yakında Erbil ve Basra kentlerine de uçuş başlatacaklarını kaydetti.

Aktarma olmadan Amerika
Hamdi Topçu, filoya katılan Boeing 777 tipi yeni uçaklarla dünden itibaren İstanbul'dan Brezilya'nın Sao Paolo şehrine aktarmasız uçuşların başladığını dile getirdi.

Daha önce bu seferler İstanbul'dan Senegal (Dakar) aktarmalı olarak gerçekleştiriliyordu. Hamdi Topçu, sipariş edilen 12 yeni Boeing 777'nin filoya katılmasıyla bu yılın sonlarına doğru Amerika'da Washington ve Los Angeles'a da aktarmasız seferlere başlayacaklarını ifade etti.

100 yabancı pilot var

Topçu, THY'de halen 1500 pilot istihdam ettiklerini yeni pilot alımlarını sürdüreceklerini kaydetti. İşe alınacak yeni pilotları yeteneklerinin sınandığı 'DLR' adı verilen zorlu bir testten geçirdiklerini belirten Topçu, bu testi geçemeyenleri uçurmadıklarını söyledi.

Artan filonun ihtiyacına yetecek kadar pilotu Türkiye'de bulamadıklarını söyleyen Topçu, bu nedenle şirkette 100'ün üzerinde yabancı pilotun görev yaptığını Hamdi Topçu kaydetti

THY ANKARA'DAN ÇEKİLİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
ister kendi şirketi ,ister en düşman şirketi olsun adalet için kimseye bu tür bir kayırma yapılmamalı .o zaman saw danda çekilsin. birilerinin önünün kesilmek istendiği çok açık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yatay anlaşmayı imzaladınız, tek hava sahasını da imzalayında şu yerli şirketlerin hegemonyasından kurtulalım artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili yorumcular; isin rengi belli oldu... once yeni bir marka yaratildi, daha sonra da, yeni ve karli hatlar. tum bunlar ise, bir devlet kurulusu olan thy marifetiyle yapidi. simdi sira markanin tum hat ve haklariyla ozel sektore satilmasinda... devlet milli burjava sinifini daha once leri de boyle yaratmis ve zenginlestirmisti. yontem ayni; ancak bu kez yeni burjuva sinifinin niteligi farkli... biraz muhafazakar ve biraz da hassasiyetleri farkli yonde. olan ise hep bizlere oluyor. bizim paramizla yaratilan bum bu degerler hep baskalarina devrediliyor. gecmis olsun: anadolujet'in satisi yakindir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANADOLU JETE KALİTEDE ÜSTÜN AIRBUSLARI GÖRMEK İSTİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kullanın devletin imkanlarını borçlanın dibine kadar sonra saçma sapan kararlar alın yuh diyorum kınıyorum artık işin rengi belli oldu böl sat......Kesin ANADOLUJET satılacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ACABA YABANCIDAN DLR İSTİYORMU BEN CVP VEREYİM HAYIR............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERAK ETME,AVCUNU YALARSIN.%70 LE DEVAM EDECEGİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sekilde bir uygulamaya gidilmesinin tek sebebi, şirketin pastasından guzel bir dilimin adını AJ olarak degistirip, ileri de bunu satmaktır. artık alacak kişiler Albayrak'lar mı olur yoksa Al-Bayrak'lar mı olur onu da Allah bilir. baska mantık aramayın. Yoksa nerede gorulmus bayrak tasıyıcısının ulkenin baskentinden seferlerini kaldırdığı... ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Baksana LUFTHANSAYA, adamlar Frankfurtu HUB yapmis, yanisira Münih ve Düsseldorfuda HUB olarak kullaniyorlar. Hemde Munihden ve Düsseldorfdan uzun hatlara sefer yapiliyor. Lufthansaninda birsürü yan sirketi var, niye devretmedi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy'nin anadolu'dan tamamen cekilerek istanbul'a kapagi atmasi anlamina gelen bu yeni gelisme ile, thy artik ismini tamamen degistirebilir: OSMANLI HAVAYOLLARI... tabii bu arada Ataturk Havalimani icin de, yeni isimler dusunmek gerekir. bunu sizlerin hayalinize birakiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000