03 Şubat 2016, Çarşamba 10:23:57

THY Ankara ve Trabzon'dan Avrupa'ya uçacak

Türk Hava Yolları yaz sezonuyla birlikte Ankara ve Trabzon'dan Avrupa'ya yeni hatlar açıyor.
  • samsun-sfax ne zaman açılacak??? kargo talebi bu kadar yüksek bir hat görmedim!!
  • Trabzon - Münih istiyoruz !! Eskiden Münih - Trabzon seferleri vardır yaz sezonu charter olarak thy tarafından, son 6-7 senedir yok. Münih - Adana, Münih - Samsun, Münih - Ankara, Münih - Kayseri, Münih - İzmir, Münih - İstanbul seferleri oluyor bunların yanı sıra Münih - Trabzon vardı, Trabzonu geri istiyoruz.. Hersene Stuttgart - Trabzon, Berlin - Trabzon, Düsseldorf - Trabzon seferleri oluyor Münihin ne eksiği var anlamıyorum koy Trabzona, Trabzonlusu, Rizelisi, Gümüşhanelisi, Bayburtlusu, Artvinlisi gitsin potansiyel zaten var.
  • Acin artik Ankara Amsterdam hattini
  • Trabzon- Frankfurt istiyoruz !!
  • Yanlış anlama olmasın ama Trabzon Samsun Ordu ve diger şehirler çok büyütüyorsunuz olayı sanki bir İstanbul veya Antalya gibi büyük turizm şehirlerisiniz. Akraba Ziyareti yapacaksanız yılda bir kere İstanbul aktarmalı gidin kardeşim. Yakında Samsun-New York da istersiniz.
  • DUYUN SESİMİZİ ANTALYADAN NE ZAMAN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE KALDIRACAKSINIZ 777 LERİ. ANTALYAYA DAHA FAZLA SEFER AÇIN TURİZMİN BAŞKENTİ EXPO 2016 ANTALYADA LÜTFEN.
  • Koskoca Ankaraya haftada 1 sefer. Bu yeni havalimani bosa yapilmis. Zaten dis hatlar yok. Eski havalimani yeterdi. Hollandanin Groningen kentinin bile daha fazla dis hatlari var
  • Orgiden breyzırsa ne zaman seferler başlıycak.
  • Rotterdam Trabzon açılsın birde
  • Antalya bruksel ! Haftada 2 kere çok güzel olacak çünkü lüks otelleri girecek insanları sarter uçakları alıyorlar. Thy business lazım

Türk Hava Yolları yaz sezonuyla birlikte Ankara ve Trabzon'dan Avrupa'ya yeni hatlar açıyor. THY Ankara'dan Düseldorf'a, Trabzon'dan ise Düseldorf ve Viyana'ya sefer başlatacak.

THY'nin Ankara-Düseldorf seferlerinin 27 Haziran'da haftada 1 kez, Trabzon-Düseldorf seferlerinin ise 26 Haziran'da yine haftada 1 kez olarak başlayacağı öğrenildi.

THY'nin bir diğer yeni hattı Trabzon-Viyana seferleri ise haftada 1 kez olmak üzere 2 Temmuz'da başlayacak.

THY'nin yeni rotalarla ilgili daha sonra açıklama yapması bekleniyor.

THY Ankara ve Trabzon'dan Avrupa'ya uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

sfax ~ 8 yıl önce
samsun-sfax ne zaman açılacak??? kargo talebi bu kadar yüksek bir hat görmedim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon ~ 8 yıl önce
Trabzon - Münih istiyoruz !! Eskiden Münih - Trabzon seferleri vardır yaz sezonu charter olarak thy tarafından, son 6-7 senedir yok. Münih - Adana, Münih - Samsun, Münih - Ankara, Münih - Kayseri, Münih - İzmir, Münih - İstanbul seferleri oluyor bunların yanı sıra Münih - Trabzon vardı, Trabzonu geri istiyoruz.. Hersene Stuttgart - Trabzon, Berlin - Trabzon, Düsseldorf - Trabzon seferleri oluyor Münihin ne eksiği var anlamıyorum koy Trabzona, Trabzonlusu, Rizelisi, Gümüşhanelisi, Bayburtlusu, Artvinlisi gitsin potansiyel zaten var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SCH ~ 8 yıl önce
Acin artik Ankara Amsterdam hattini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fra tzx ~ 8 yıl önce
Trabzon- Frankfurt istiyoruz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Yanlış anlama olmasın ama Trabzon Samsun Ordu ve diger şehirler çok büyütüyorsunuz olayı sanki bir İstanbul veya Antalya gibi büyük turizm şehirlerisiniz. Akraba Ziyareti yapacaksanız yılda bir kere İstanbul aktarmalı gidin kardeşim. Yakında Samsun-New York da istersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
DUYUN SESİMİZİ ANTALYADAN NE ZAMAN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE KALDIRACAKSINIZ 777 LERİ. ANTALYAYA DAHA FAZLA SEFER AÇIN TURİZMİN BAŞKENTİ EXPO 2016 ANTALYADA LÜTFEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Koskoca Ankaraya haftada 1 sefer. Bu yeni havalimani bosa yapilmis. Zaten dis hatlar yok. Eski havalimani yeterdi. Hollandanin Groningen kentinin bile daha fazla dis hatlari var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ~ 8 yıl önce
Orgiden breyzırsa ne zaman seferler başlıycak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
castricum ~ 8 yıl önce
Rotterdam Trabzon açılsın birde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 8 yıl önce
tamam başka?
castricum ~ 8 yıl önce
simdilik bukadar
Selim ~ 8 yıl önce
Antalya bruksel ! Haftada 2 kere çok güzel olacak çünkü lüks otelleri girecek insanları sarter uçakları alıyorlar. Thy business lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000