17 Mart 2011, Perşembe 08:02:32

THY AMSTERDAM ARENA'DA

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Ajax ile saha kenarı dijital reklam anlaşması yaptı.
  • Dandik derken patron?
  • Once Turkceyi kullanmayi ogren sonra da otogara devam et ucak senin neyine
  • sen uçağı gördünmü acaba? yoksa hala 4 ayaklıyamı talim ediyorsun? macera arıyorsan thy na biniver...valla uçağı reklam uçurmuyor ....hergün manşetlerde bir havayolu.....yok pas geçti yok çarpışacaktı yok inemedi yok kuyrk sürttü şirkete bek şirkete sanki kamyon garajı :))
  • İşte reklam budur. Türkiyeyı dünyaya reklam yapan en ıyı kurum THY dir... Kıskananlar çatlasın.... Özel şirketler acaba nerede ? Ali abi yurtdısında avrupada o kadar noktaya ucuyorsun. Acaba Türkiyeyı tanıtıyormusun ??? Paradan daha önemli şeyler oldugunun farkındamısın acaba ???
  • Yazip da milletin sinirini bozma kardesim seni cekmek zorunda miyiz bir de technician diye yaziyorsun yoksa oto sanayiinden mi geliyorsun?Zaten THY o reklami senin gibilere yapmiyor sen THY ucaginin yanina bile yanasamazsin git de kendine bir yerleredeciraklik filan bul hic olmazsa bir ise yararsin
  • cok eskidik hollanda da reklamlari gorunce seviniyoruz cocuklar thy ye diye haykiriyo biz cok sevdik ardahanlilar
  • aman asterdama deme bana thy....hala alıllanmamış bu thy yawww
  • Emirates de bu tarz anlaşma yapıyor hep. THY de sponsorluktan ziyade bu tür reklamlara yönelmeli. Yapılan sponsorluklar yeterli. Bu maçta da dikkatimi çekti iki golde de THY reklamı vardı kenarda. Bu tesadüfle özetlerde bile reklam yapıldı
  • Patron kolay gelsinn,elindeki dandik kadroyla gene iyi isler cikariyosun.
  • vay gözüaçık vayyyyy...

THY Amsterdam Müdürü Metin Gözüaçık, yaptığı açıklamada, reklamların, Amsterdam Arena Stadı'ndaki lig ve kupa maçlarında gösterilmeye başlandığını, bu konuda olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Reklam anlaşmasının ligin ikinci yarısında Arena Stadı'nda yapılacak tüm maçlar için geçerli olduğunu, ama bunun gelecek sezonu da kapsayacak şekilde uzatılabileceğini dile getiren Gözüaçık, 50 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nda her hafta gösterilen THY reklamlarının televizyon başındakiler de dahil milyonlarca kişi tarafından izlendiğini kaydetti.

Gözüaçık, şöyle dedi:

“Farklı kesimlerden çok iyi tepkiler alıyoruz. Ajax, Hollanda'nın çok önemli bir kulübü. 4 milyon taraftarı olduğu söyleniyor. O yüzden reklam anlaşmasının çok yerinde olduğunu söyleyebilirim. Ligin ikinci yarısı için anlaşma yaptık, ama bunu önümüzdeki sezon için de düşünebiliriz.”

Hollanda'da amatör liglerde mücadele eden Türk futbol kulüplerine de barter kapsamında destek verdiklerini bildiren Gözüaçık, “Sporu desteklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yaz sezonu çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Metin Gözüaçık, bu konuda tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve talebin gayet iyi olduğunu söyledi.

THY'nin kısa süre önce başlattığı İstanbul aktarmalı Bangladeş'in başkenti Dakka ve Vietnam'ın başkenti Ho Chi Minh City seferlerinin de Hollanda'da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Gözüaçık, “Hollanda'dan bu ülkelere direkt uçuşlar yok, biz çok ekonomik fiyatlara uçtuğumuz için tercih ediliyoruz” dedi. (Hürriyet)

İşte THY reklamlarının göründüğü o anlar:

 

THY AMSTERDAM ARENA'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Dandik derken patron?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Once Turkceyi kullanmayi ogren sonra da otogara devam et ucak senin neyine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen uçağı gördünmü acaba? yoksa hala 4 ayaklıyamı talim ediyorsun? macera arıyorsan thy na biniver...valla uçağı reklam uçurmuyor ....hergün manşetlerde bir havayolu.....yok pas geçti yok çarpışacaktı yok inemedi yok kuyrk sürttü şirkete bek şirkete sanki kamyon garajı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte reklam budur. Türkiyeyı dünyaya reklam yapan en ıyı kurum THY dir... Kıskananlar çatlasın.... Özel şirketler acaba nerede ? Ali abi yurtdısında avrupada o kadar noktaya ucuyorsun. Acaba Türkiyeyı tanıtıyormusun ??? Paradan daha önemli şeyler oldugunun farkındamısın acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazip da milletin sinirini bozma kardesim seni cekmek zorunda miyiz bir de technician diye yaziyorsun yoksa oto sanayiinden mi geliyorsun?Zaten THY o reklami senin gibilere yapmiyor sen THY ucaginin yanina bile yanasamazsin git de kendine bir yerleredeciraklik filan bul hic olmazsa bir ise yararsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok eskidik hollanda da reklamlari gorunce seviniyoruz cocuklar thy ye diye haykiriyo biz cok sevdik ardahanlilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aman asterdama deme bana thy....hala alıllanmamış bu thy yawww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates de bu tarz anlaşma yapıyor hep. THY de sponsorluktan ziyade bu tür reklamlara yönelmeli. Yapılan sponsorluklar yeterli. Bu maçta da dikkatimi çekti iki golde de THY reklamı vardı kenarda. Bu tesadüfle özetlerde bile reklam yapıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Patron kolay gelsinn,elindeki dandik kadroyla gene iyi isler cikariyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vay gözüaçık vayyyyy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000