29 Mayıs 2018, Salı 19:05:44

THY Amman seferlerini artırıyor

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Amman seferinin artırıldığını duyurdu.
  • Tüm ülkelerin sivil yolcu uçakları, Ürdün uçakları dahil, Tel-Aviv üzerinden alçalma, tırmanma ve yaklaşmasını yaparak Amman'a inip kalkarken, THY uçakları Suriye havasahası da kapalı olduğu için, Mısır üzerinden Akabe körfezini dolaşıyorlar. Nereden baksan 45 dakikadan fazla yol ve fazla yakıt. Yok mu ʺEeeeey İsrailʺ diyecek kimse ?
  • Amman değilde iran ucuslarının artması lazım.
  • Pilot az ekip az herkes uykusuz yorgun hala frekans arttiriyorlar . Emirates yoneticileri bizimkiler kadar akilli olmadigi icin ucaklari ground ediyor pilot az oldugu icin . Bize mustahak
  • Filistinli yol arkadaşlarımızın çıkış kapısı, Rabbim yar ve yardımcıları olsun. THY ye büyük görev düşüyor, gerekirse saat başı sefer koysunlar. Tel Aviv’e günde 15 uçak varsa buraya günde 20 yapalım ki kim olduğumuzu görsünler!
  • Rotterdam Hollanda başlasın

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Amman seferinin artırıldığını duyurdu.

THY Üretim Planlama Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada haftalık 14 frekans olarak gerçekleştirilen İstanbul-Amman seferlerinin 17'ye çıkarıldığı belirtildi.

2 Temmuz tarihinden itibaren uçuşların haftalık 17 sefer olarak gerçekleştilreceği kaydedildi. 

THY Amman seferlerini artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sürücü ~ 6 yıl önce
Tüm ülkelerin sivil yolcu uçakları, Ürdün uçakları dahil, Tel-Aviv üzerinden alçalma, tırmanma ve yaklaşmasını yaparak Amman'a inip kalkarken, THY uçakları Suriye havasahası da kapalı olduğu için, Mısır üzerinden Akabe körfezini dolaşıyorlar. Nereden baksan 45 dakikadan fazla yol ve fazla yakıt. Yok mu ʺEeeeey İsrailʺ diyecek kimse ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HayrullahDis ~ 6 yıl önce
Amman değilde iran ucuslarının artması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Opucukle mi ucuracak bu yoneticiler ~ 6 yıl önce
Pilot az ekip az herkes uykusuz yorgun hala frekans arttiriyorlar . Emirates yoneticileri bizimkiler kadar akilli olmadigi icin ucaklari ground ediyor pilot az oldugu icin . Bize mustahak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Filistinli yol arkadaşlarımızın çıkış kapısı, Rabbim yar ve yardımcıları olsun. THY ye büyük görev düşüyor, gerekirse saat başı sefer koysunlar. Tel Aviv’e günde 15 uçak varsa buraya günde 20 yapalım ki kim olduğumuzu görsünler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baruh ben Ibrahim ~ 6 yıl önce
Selam. Turkiye ile Israil`in en guzel iliski ornegini THY ucuslari gosteriyor. Kim ne derse desin, yahudi halki asla turkleri satmayacaktir. Siyasiler gelir gider, halk kalir. Arap sevgisini birakin artik.
NL ~ 6 yıl önce
Rotterdam Hollanda başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000