02 Şubat 2018, Cuma 12:02:21

THY Almanya'yı da uçurdu

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, “2017 yılı içerisinde Almanya’da yaklaşık 4,11 milyon yolcu ortaklığımız ile seyahat etti. Almanya geneli ortalama doluluk oranımız ise yüzde 79 seviyesinde gerçekleşti." dedi.
  • Anadolu seferlerini kime peskes cectiklerini niye soylemiyor müdür bey
  • thy almanya'yı uçuruyor onlar da aleyhimize ne varsa yapmaya devam ediyor üstüne de iktidarımızca onlara ihalesiz enerji işi veriliyor vatandaşı kimlikle ülkemize sokuluyor.
  • Ankara-Düsseldorf direkt ucus istiyoruz
  • 50 senedir frankfurtta yaşıyorum ve frankfurt tan uçuyorum tabiki türk hava yolları ile hiç bir zaman saygısız personelle karşılaşmadım
  • Gercekten merak ettim bu duseldorf müdüünu epey zamandirda burdaymis ,kimin neyi acabaki bu anadolu seferleriniiptal ettirmis ,zira 2 sene önce thy ile dus kayseri uctuk ,simdi neden yok?bir izzah eden varmi?
  • Neden Düsseldorf ve Köln Şehirlerine İzmir uçuşu yok ANLAYAMIYORUM! Tamam Sunexpress bu Hat’ta Direkt olarak uçuyor ama Tarifeli ve Türk Hava Yollarını Tercih edecek Yolcu yokmu sanıyorsunuz? En azından Yüksek Sezonda konabilir ama Onu dahi Yapmıyor THY ! Ama Sunexpress harici Lufthansa İzmir’e Münih’ten uçuyor.
  • Ankaraya seferler çok güzel oldu aynısını izmir içinde bekliyoruz.
  • Almanyada evet yolcu sayimiz artiyor ama aldiginiz bu yandas elemanlar atadiginiz seflerle görpntü tam bir fiyasko... fra da köln de ne yazikki yerel dili olmayan ingilizcesi hic olmayan lise mezunlarini sef yaparak yillarin elemanlarina haksizlik yapiyorsunuz. ve bu sirkette kimseden o zaman verim beklemeyin yillardir badari ile calisan isi yapan gpler yüzlü egitmlileri yok say ne satis ne yolcu memnuniyeti ne de havaciliktan anlayani sef yap sonra o personelden yolcuya iyi davranmasini bekle.
  • Siz Almanya müdürleri nasil uyuyabiliyorsunuz. lise mezunu, yolcuyu usagi gibi azarlayanlari sef yapip bir sürü kabadayi tipleri ise alirsaniz uzun vadede zaten yolcu kacar. biz vatan sevgisinden ucuyoruz thy ile azarlanma pahasina da olsa. cok ah aldiniz cok. aynisini yasamaniz dilegiyle... dillerinde müslüman olup ta amelleri zayif olanlara Allah yardim etsin...
  • Sn Frankfurt müdürü Frankfurt Ankara drek seferlerinden bahsediyor,Ben Oberhausen de oturuyorum Anadoluya ucmak icin Frankfur tami gidelim?neden Dusseldorf dan KAYSERI;ANKARA;TRABZON seferleri yok burdaki mudur uyuyormu?

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, “2017 yılı içerisinde Almanya’da yaklaşık 4,11 milyon yolcu ortaklığımız ile seyahat etti. Almanya geneli ortalama doluluk oranımız ise yüzde 79 seviyesinde gerçekleşti." dedi.

AA muhabirinin THY’nin Almanya ve Frankfurt faaliyetlerine ve hedeflerine ilişkin sorularını yanıtlayan Karabulut, 2016 yılı ile başlayan tüm zorluklara rağmen özellikle 2017 yılı ilk çeyreği sonrası mali rakamların tüm uçuş ağı genelinde olduğu gibi Almanya özelinde de artıya geçmeye başladığını söyledi.

Almanya genelinde doluluk oranın arttığını belirten Karabulut, “2017 yılı içerisinde Almanya’da yaklaşık 4,11 milyon yolcu ortaklığımız ile seyahat etti. Almanya geneli ortalama doluluk oranımız ise yüzde 79 seviyesinde gerçekleşti. 2016 yılına kıyasla doluluk oranımız 5 puan artış gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Karabulut, THY’nin Frankfurt operasyonlarına da değindi. 2017 yılını hedeflerin üzerinde kapattıklarını dile getiren Karabulut, “Yaklaşık 630 bin yolcumuzu ortalama yüzde 82’lik doluluk oranlarıyla uçaklarımızda misafir ettik. Doluluk oranlarımız bir önceki seneye göre 6 puanlık bir artış gösterdi.” diye konuştu.

"Yolcu sayımızı 2018 yılı içerisinde en az yüzde 5 artırmayı hedefliyoruz"

2017 yılını iyi rakamlarla kapatmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Karabulut, ayrıca bu sayede 2018 hedeflerini daha da yukarı çektiklerini aktardı.

2018 yılında kapasite artışı öngördüklerini belirten Karabulut, “2018 yaz tarifemizde Frankfurt olarak 25 Mart itibari ile ikinci geniş gövde uçağımızı (A330) hattımıza koyuyoruz ve böylelikle hem kapasitemizi hem de ürün çeşitliliğimizi artırmış oluyoruz. Bu kapasite artışı ile birlikte yolcu sayımızı 2018 yılı içerisinde en az yüzde 5 artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Ankara direkt uçuyor” kampanyası

Ensar Karabulut, THY’nin Ankara’dan Avrupa’nın bazı noktalarına yeniden uçuş başlatmasına ilişkin de bilgiler verdi.

Frankfurt olarak haftada 3 sefer şeklinde Ankara uçuşlarını direkt olarak gerçekleştirdiklerini belirten Karabulut, şunları söyledi:

“THY, malumunuz olduğu üzere Ankara’dan 29 Ekim’de Frankfurt’a, 30 Ekim’de Viyana ve Berlin’e 31 Ekim’de ise Paris’e direkt seferler başlattı. Frankfurt olarak haftada 3 sefer Ankara uçuşumuzu direkt olarak gerçekleştiriyoruz. Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Frankfurt’tan 14.05 hareketle kalkan seferlerimiz 2017 yılında ortalama yüzde 82 doluluk oranıyla gerçekleşti."

Karabulut ayrıca bu direkt uçuşlar sayesinde Ankara’nın sahip olduğu potansiyelin ve gösterdiği gelişimin daha da ileriye taşınmasına destek olduklarını sözlerine ekledi.

THY Almanya'yı da uçurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Acenta ~ 6 yıl önce
Anadolu seferlerini kime peskes cectiklerini niye soylemiyor müdür bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 6 yıl önce
thy almanya'yı uçuruyor onlar da aleyhimize ne varsa yapmaya devam ediyor üstüne de iktidarımızca onlara ihalesiz enerji işi veriliyor vatandaşı kimlikle ülkemize sokuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solingen li ~ 6 yıl önce
Ankara-Düsseldorf direkt ucus istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 6 yıl önce
50 senedir frankfurtta yaşıyorum ve frankfurt tan uçuyorum tabiki türk hava yolları ile hiç bir zaman saygısız personelle karşılaşmadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus e cevap ~ 6 yıl önce
Gercekten merak ettim bu duseldorf müdüünu epey zamandirda burdaymis ,kimin neyi acabaki bu anadolu seferleriniiptal ettirmis ,zira 2 sene önce thy ile dus kayseri uctuk ,simdi neden yok?bir izzah eden varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 6 yıl önce
Neden Düsseldorf ve Köln Şehirlerine İzmir uçuşu yok ANLAYAMIYORUM! Tamam Sunexpress bu Hat’ta Direkt olarak uçuyor ama Tarifeli ve Türk Hava Yollarını Tercih edecek Yolcu yokmu sanıyorsunuz? En azından Yüksek Sezonda konabilir ama Onu dahi Yapmıyor THY ! Ama Sunexpress harici Lufthansa İzmir’e Münih’ten uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 6 yıl önce
Ankaraya seferler çok güzel oldu aynısını izmir içinde bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 6 yıl önce
Almanyada evet yolcu sayimiz artiyor ama aldiginiz bu yandas elemanlar atadiginiz seflerle görpntü tam bir fiyasko... fra da köln de ne yazikki yerel dili olmayan ingilizcesi hic olmayan lise mezunlarini sef yaparak yillarin elemanlarina haksizlik yapiyorsunuz. ve bu sirkette kimseden o zaman verim beklemeyin yillardir badari ile calisan isi yapan gpler yüzlü egitmlileri yok say ne satis ne yolcu memnuniyeti ne de havaciliktan anlayani sef yap sonra o personelden yolcuya iyi davranmasini bekle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frankfurt mu ~ 6 yıl önce
Siz Almanya müdürleri nasil uyuyabiliyorsunuz. lise mezunu, yolcuyu usagi gibi azarlayanlari sef yapip bir sürü kabadayi tipleri ise alirsaniz uzun vadede zaten yolcu kacar. biz vatan sevgisinden ucuyoruz thy ile azarlanma pahasina da olsa. cok ah aldiniz cok. aynisini yasamaniz dilegiyle... dillerinde müslüman olup ta amelleri zayif olanlara Allah yardim etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
Sn Frankfurt müdürü Frankfurt Ankara drek seferlerinden bahsediyor,Ben Oberhausen de oturuyorum Anadoluya ucmak icin Frankfur tami gidelim?neden Dusseldorf dan KAYSERI;ANKARA;TRABZON seferleri yok burdaki mudur uyuyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düs ~ 6 yıl önce
oranin müdürü uyuyor mu derken..neden uyusun yemek varken...bosver onlara külfet olur o hatti acmak yolcu bulamazlar kim geuecek kim analiz yapacak yorar onlari...ofiste sicak sicak oturmak varken

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000