26 Nisan 2013, Cuma 10:01:19

THY ALKOL YASAĞINI GENİŞLETECEK Mİ?

Sarhoş Rus yolcuların çıkardığı kavgalar Türk Hava Yollarını bıktırdı...
  • Boarding esnasında yer görevlileri asırı içkili olduğunu gördükleri yolcuları ki görülmemesi imkansız ,bir diğer yorum yapan kisinin dediği gibi diğer sefere dek bekletsin.bu yolcu sorunu orada çıkarsın ki zaten bu yolcu havada alkol servisini kendisine vermeyeceğimizi söyledikten sonra çıldıracak yada kendi getirdiği şişelerdeki alkolü biz görmeden içerek coktan zivanadan çıkarak etrafındakilere ve Ucus Emniyeti'ne zarar verecek hale gelecek...,uçağa ilk adımda profiling yaparken kabin ekipleri belirledikleri yolcuları da gözlemleyerek birbirlerine herzamanki gibi geri bildirimde bulunarak gözetim altında tutacak,alkollü icecek vermeyecek,kendi içkisini icememesi konusunda elinden gelen müdahaleyi sözlü uyarıyla yapacak.aksi takdirde sorun hep devam eder.basima gelen bir olay; alkollü bayan yolcumuz arka galley de beni sıkıştırdı ,daha fazla alkol istiyordu.amirimiz kahve getirdi ,kahveyi alır almaz arka taraftaki yolcuların üstüne attı hem kendini hem yolcuları yaktı vb.
  • UÇUŞLARDA ÇIKAN SORUNLARIN %20 İ ALKOL KAYNAKLI. BUNA GÖRE %80 AYIK KAFA İLE ÇIKIYOR. UÇUŞA AYIK KATILMAK YASAKLANSIN!
  • olay çıkarmaları durumunda ülkemizde havacılıkta herhangibir ceza ve yaptırım yok...açta bak kurallara...o yüzden yasaklanmalı...zaten rus vatandaşına birşey yapamazsın...rusya yedirmez vatandaşını...muz cumhuriyeti değil orası rusya...amerikanın 3 katı büyüklüğünde taş... şey yani toprağa sahip olmak kolay değil...bakma dahada büyüklerdide...şimdilik bukadar...
  • yasaklansın.aeroflot rusyanın milli havayolu onlar çoktan yasaklamış.hemde tüm uçuşlarda
  • kaddafi zamaninda tabiki alkol yasagi vardi hatta ucak icinde gorulurse yuklu cezalar veriliyordu
  • Sarhos Turk yolcular hic olmuyor mu arkadaslar? Birkac kere gordum. Sarhos Turk sarhos Rus'tan hic iyi degildir.
  • Orası bar değil! Bar gibi kullanıyorlar kesinlikle yasaklanmalı bedevada diye 5 tane içkiyi aynı anda almaya çalısmalar! Yeter artık bu terbiyesizlige son! Yasaklansın tabiki geç bile kalındı...
  • Maksat uçuş güvenliği olsa meydana indiklerinde verirler polise yolcuyu olur biter ama maksat başka tabiki...
  • Artik tüm arap ülkelerine uçuslarda alkol yasaklansin nasil olsa arap baharindan sonra hepsi seriyatci ve yesilayci oldu. Bugün Libya Misir Tunus Yemen ve yarin Suriye.!!!!!!!!! Kaddafi zamaninda alkol yasagi mi vardi.?????
  • Hala kara liste uygulamasından haberleri yok. Bir kara liste uygulaması başlat, bilmiyorsan da git Avrupalı şirketlerden öğren gel.

Türk Hava Yolları tüm Rusya seferlerinde alkol satışı ve kullanımını yasaklama konusunu gözden geçiriyor. Rusya'nın İzvestiya gazetesinin, 'Sarhoş Rus kavgacılar Türk Hava Yollarını bıktırdı' başlığı bu konuya dikkat çekti.

İzvestiya gazetesi'nin haberine göre Türk Hava Yolları tüm Rusya seferlerinde alkol satışı ve kullanımını yasaklama konusunu gözden geçiriyor. Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre şirketin İstanbul'daki merkez ofisinden İzvestiya'ya verilen bilgiye göre, kurumu bu girişime sarhoş Rusların uçaklardaki davranışları zorladı.

Yalnız 2012 senesinde uçaklardaki skandallar yüzünden Türk polisi 28 Rusya vatandaşını gözaltına aldı. İzvestiya gazetesi; 'Ruslara uçaktayken alkolden uzak durmalarına ilişkin uyarıların hiçbir faydası yok. Bu nedenle de şirket uçuş güvenliğini sağlamak için daha sert önlemler almayı düşünüyor. THY'nın Moskova'daki ofisinde ise daha bu konuda herhangi bir bilgi yok' diye yazdı.

Gazetede ayrıca, 'THY alkol yasağını ilk kez uygulamıyor. İran,  Libya, Moritanya dahil, 8 İslam ülkesine  düzenlenen seferlerde alkol satışı ve tüketimi yasak' bilgisini verdi.

THY ALKOL YASAĞINI GENİŞLETECEK Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Aynen.. ~ 11 yıl önce
Boarding esnasında yer görevlileri asırı içkili olduğunu gördükleri yolcuları ki görülmemesi imkansız ,bir diğer yorum yapan kisinin dediği gibi diğer sefere dek bekletsin.bu yolcu sorunu orada çıkarsın ki zaten bu yolcu havada alkol servisini kendisine vermeyeceğimizi söyledikten sonra çıldıracak yada kendi getirdiği şişelerdeki alkolü biz görmeden içerek coktan zivanadan çıkarak etrafındakilere ve Ucus Emniyeti'ne zarar verecek hale gelecek...,uçağa ilk adımda profiling yaparken kabin ekipleri belirledikleri yolcuları da gözlemleyerek birbirlerine herzamanki gibi geri bildirimde bulunarak gözetim altında tutacak,alkollü icecek vermeyecek,kendi içkisini icememesi konusunda elinden gelen müdahaleyi sözlü uyarıyla yapacak.aksi takdirde sorun hep devam eder.basima gelen bir olay; alkollü bayan yolcumuz arka galley de beni sıkıştırdı ,daha fazla alkol istiyordu.amirimiz kahve getirdi ,kahveyi alır almaz arka taraftaki yolcuların üstüne attı hem kendini hem yolcuları yaktı vb.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYLER ~ 11 yıl önce
UÇUŞLARDA ÇIKAN SORUNLARIN %20 İ ALKOL KAYNAKLI. BUNA GÖRE %80 AYIK KAFA İLE ÇIKIYOR. UÇUŞA AYIK KATILMAK YASAKLANSIN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 11 yıl önce
olay çıkarmaları durumunda ülkemizde havacılıkta herhangibir ceza ve yaptırım yok...açta bak kurallara...o yüzden yasaklanmalı...zaten rus vatandaşına birşey yapamazsın...rusya yedirmez vatandaşını...muz cumhuriyeti değil orası rusya...amerikanın 3 katı büyüklüğünde taş... şey yani toprağa sahip olmak kolay değil...bakma dahada büyüklerdide...şimdilik bukadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maxdyu ~ 11 yıl önce
yasaklansın.aeroflot rusyanın milli havayolu onlar çoktan yasaklamış.hemde tüm uçuşlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKOLE ~ 11 yıl önce
kaddafi zamaninda tabiki alkol yasagi vardi hatta ucak icinde gorulurse yuklu cezalar veriliyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isimsiz ~ 11 yıl önce
Sarhos Turk yolcular hic olmuyor mu arkadaslar? Birkac kere gordum. Sarhos Turk sarhos Rus'tan hic iyi degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Orası bar değil! Bar gibi kullanıyorlar kesinlikle yasaklanmalı bedevada diye 5 tane içkiyi aynı anda almaya çalısmalar! Yeter artık bu terbiyesizlige son! Yasaklansın tabiki geç bile kalındı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde yedik ~ 11 yıl önce
Maksat uçuş güvenliği olsa meydana indiklerinde verirler polise yolcuyu olur biter ama maksat başka tabiki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya.. ~ 11 yıl önce
Yahu içkiye karşı da değilim yasaklansın da demiyorm ama..İşkembeden sallamak kolay sana..o uçak inip de polise verene kadar o yolcular ve biz ekipler neler çekiyoruz sen biliyor musun? Cahil insanlar yorum yapmasın artık şurda..
tabi ya... ~ 11 yıl önce
Sarhoş yolcudan şikayet edin, polisten şikayet edin, ama düzeltmek için hiçbirşey yapmayın ancak şikayet... 3 kere sıkıntı çekersin ondan sonra polis lafını duyan mum olur. Aynı yolcu neden Amerikada gıkını çıkaramıyor, indiğinde kelepçeyi takacaklarını biliyor da ondan.
ALKOL ~ 11 yıl önce
Artik tüm arap ülkelerine uçuslarda alkol yasaklansin nasil olsa arap baharindan sonra hepsi seriyatci ve yesilayci oldu. Bugün Libya Misir Tunus Yemen ve yarin Suriye.!!!!!!!!! Kaddafi zamaninda alkol yasagi mi vardi.?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Hala kara liste uygulamasından haberleri yok. Bir kara liste uygulaması başlat, bilmiyorsan da git Avrupalı şirketlerden öğren gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000