04 Mayıs 2016, Çarşamba 08:59:07

THY Aksaray halkından destek bekliyor

Türk Hava Yolları Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
  • pendik haydarpaşa tren hattı var yolu yok önce onu yapsınlar.
  • Kırşehirede bir Havalimanı çok güzel olur. Nihayetinde ne tren geçiyor ne kervan belki bir uçak geçer ustunden..
  • Bu uc yerlesim yerini kapsayan tek havalimani olmali, Konya Eregli diger yerlesim yerleri kadar onemli
  • Niğde Aksaray Havalimanı ne oldu acaba onu sormak gerekir. Birde Bu bağlantı konusunda Nevşehir merkezden tam anlamı ile ucuz ulaşım yok ki Aksaray dan olsun arkadaş 15tl nedir yaaaa niye belediyeler bu konuda neden destek vermiyor Gülşehir belediyesi nede var Nevşehir Belediyesi neden var niye nerde Halka hizmet sormak gerekir kimse kusura bakmasın kimse Kapadokya Havalimanına destek yok bu kadar basit niye merkezlere ucuz ulaşım yok uçak saatlerinde Gülşehir Belediyesi Nevşehir Merkeze ulaşım vermesi gerekirken birilerin cebine para girsin diye kimse bu duruma bakmıyor düşünün 5 kişi ile geldiniz merkeze gitmek için 75tl veriyorsunuz bunun dönüşü var 75tl öyle yazık hizmet yok Nevşehir Belediyesi üzerine düşen hizmeti yok.
  • aksaray neresi arkadaş ülkede nekadar acayiip yer var havalimanı yapılıyor. aksarayın neyi var nesiyle ünlü niye gitmeli insanlar???
  • Isparta belediyesi merkezden hava limanına 2 tl lik ücret karşılığında lüks otobüslerle servis hizmeti veriyor burdan sayın belediye başkanına saygılarımı iletiyorum belediyecilik budur
  • Havalimanı uaşımı çok yerde problem. ÇÖZÜM: ''İl sınırlarına bakılmaksızın,Hangi il yada ilçe Hangi havalimanını kullanıyorsa, O belediye ulaşımı sağlamak zorundadır'' BİTTİİİİİ.
  • Nevşehirden Aksaraya servis yoksa insanlar neden Kapodokyayı kullansın.
  • Aksaray a HAvAALANI neden YAPILMIYOR ?
  • Nevsehir havalimani kesinlikle ucuslar thy den artirilmali lazim ! Ucak lar dolu dolu gidiyor!

Türk Hava Yolları Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve THY Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Türk Hava Yollarının bir dünya markası olduğunu belirten Başkan Yazgı “ Türk Hava Yolları dünyanın en iyi hava yollarının başında yer alıyor. Aksaraylı hemşerilerimizin Nevşehir’e ulaşımı için bir çalışma yapılacak. Bizde kendilerine destek olacağız. Tüm vatandaşlarımızdan yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde Kapadokya Havalimanını ve Türk Hava Yollarını kullanılmasını istiyoruz.” Dedi.

Hacıosmanoğlu’da Aksaray halkından uçuş desteği beklediklerini ifade ederek şunları söyledi  “Başkanımızı ziyaret sebebimiz; Nevşehir uçak seferlerimiz hakkında kendisine bilgi vermek. İkinci nedeni de biz Aksaraylı vatandaşlarımızın Kapadokya havalimanını kullanmalarını istiyoruz.  Biz istiyoruz ki Aksaray’dan daha fazla kişi Kapadokya havalimanını kullansın. Bizde burada ki yapmış olduğumuz sefer sayısını artıralım. Daha fazla insana hizmet vermiş olalım. Başkanımın da buradan desteğini almak için kendilerini ziyaret ettik. Hava yoluyla yolculuk yapmak isteyen tüm Aksaraylı vatandaşlarımızı Nevşehir’e bekliyoruz.”

Yapılan görüşmelerin ardından, Türk Hava Yolları Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya   THY’nin maket uçağını hediye etti.

THY Aksaray halkından destek bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

boşverr ~ 8 yıl önce
pendik haydarpaşa tren hattı var yolu yok önce onu yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyimser ~ 8 yıl önce
Kırşehirede bir Havalimanı çok güzel olur. Nihayetinde ne tren geçiyor ne kervan belki bir uçak geçer ustunden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksaray nigde karadeniz ereglisi ~ 8 yıl önce
Bu uc yerlesim yerini kapsayan tek havalimani olmali, Konya Eregli diger yerlesim yerleri kadar onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niğde Ereğli Aksaray ~ 8 yıl önce
Coğrafi olarak da orta nokta çok uygun. Üçünün nüfus toplamı yarım milyon ediyor. Böylece sabah ve akşam ayrı seferlerin sürdürülmesi mümkün olacaktır. Havaalanı ile şehir merkezi ulaşımı makul fiyatlı ve iyi zamanlamalı olursa çalışmaması için neden yok. Yalnız IST değil ADB çalışacağından eminim.
Niğde-Aksaray ~ 8 yıl önce
Niğde Aksaray Havalimanı ne oldu acaba onu sormak gerekir. Birde Bu bağlantı konusunda Nevşehir merkezden tam anlamı ile ucuz ulaşım yok ki Aksaray dan olsun arkadaş 15tl nedir yaaaa niye belediyeler bu konuda neden destek vermiyor Gülşehir belediyesi nede var Nevşehir Belediyesi neden var niye nerde Halka hizmet sormak gerekir kimse kusura bakmasın kimse Kapadokya Havalimanına destek yok bu kadar basit niye merkezlere ucuz ulaşım yok uçak saatlerinde Gülşehir Belediyesi Nevşehir Merkeze ulaşım vermesi gerekirken birilerin cebine para girsin diye kimse bu duruma bakmıyor düşünün 5 kişi ile geldiniz merkeze gitmek için 75tl veriyorsunuz bunun dönüşü var 75tl öyle yazık hizmet yok Nevşehir Belediyesi üzerine düşen hizmeti yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
aksaray neresi arkadaş ülkede nekadar acayiip yer var havalimanı yapılıyor. aksarayın neyi var nesiyle ünlü niye gitmeli insanlar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 8 yıl önce
Aksaray'ın nerede olduğunu bilmiyorsan o senin ayıbın.İçanadolunun merkezinde.
Ali ~ 7 yıl önce
Aksaray ve Nevsehir türkiyenin en cok döviz barinagi oldugu icin. Daha dogrusu gurbetcilerin cogu buralardan gitme. Yani yurt disindan baya bi ucak inecektir.
Bakın öğrenin ~ 8 yıl önce
Isparta belediyesi merkezden hava limanına 2 tl lik ücret karşılığında lüks otobüslerle servis hizmeti veriyor burdan sayın belediye başkanına saygılarımı iletiyorum belediyecilik budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Havalimanı uaşımı çok yerde problem. ÇÖZÜM: ''İl sınırlarına bakılmaksızın,Hangi il yada ilçe Hangi havalimanını kullanıyorsa, O belediye ulaşımı sağlamak zorundadır'' BİTTİİİİİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERVİS ~ 8 yıl önce
Nevşehirden Aksaraya servis yoksa insanlar neden Kapodokyayı kullansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sumer ~ 8 yıl önce
Aksaray a HAvAALANI neden YAPILMIYOR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir havalimani kesinlikle ucuslar thy den artirilmali lazim ! Ucak lar dolu dolu gidiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000