08 Ağustos 2009, Cumartesi 11:19:21

THY, AIR BOSNA’YI UÇURDU

Türk Hava Yolları, yüzde 49 hissesini alarak ortak olduğu Bosna Havayolları’na iki uçak daha gönderecek. Mayıs ayında Boeing 737-400 tipi uçağını Bosna Havayolları’na devreden Türk Hava Yolları, uçağın performansından da bir hayli memnun...
  • İlk kurulduğu zaman öyle miydi? Bir tane bile olsa yine de eski uçak.
  • Anadolujet in şuan kullandığı uçaklardan sadec biri thy nin eski uçağıdır.diğer 7 tanesi yeni uçaklardır..
  • THY eski uçaklarını yolluyor. Önce Anadolu Jet'e şimdi de Bosna Havayollarına. Daha başka eski uçakları yok mu yollamaya?
  • Yugoslavya iç savaşı Boşnak - Sırp savaşı değildi, Savaş Yugoslavlarla Arnavutlar arasında oldu. Arnavutlar amaçlarında başarıya ulaşarak ülkenin bölünmesini sağladılar. Boşnaklar Sırp ve Hırvatlarla beraber Arnavutlara karşı savaştılar. Laleliye dersini iyi çalışmasını dilerim Not: Şahsen Yugoslavyayı iyi tanıyan birisiyim.
  • B737-400'ler Boşnak kardeşlerimize, A310'lar da Afgan kardeşlerimize hayırlı olsun inşallah. Vahşi Sırp'ların ve rus'ların zulmüne maruz kalan bu iki devletin havayolları, THY sayesinde daha güzel günler görür inşallah. THY de her zaman olnların yanında olacaktır, eminiz...

Türk Hava Yolları, Air Bosna’ya iki uçak daha gönderiyor. Mayıs ayında bir uçağını törenle Bosna’ya uğurlayan Türk Hava Yolları, 2010 yılı başında bir adet Boeing 737 ve bir adet de Airbus 319 olmak üzere iki uçağını Air Bosna filosuna katacak.

Bu arada Türk Hava Yolları’nın Mayıs ayında Air Bosna’ya devrettiği Boeing 737-400 tipi uçak, operasyonlarını başarıyla sürdürüyor.

Temmuz ayı rakamlarına göre Saraybosna-İstanbul, Saraybosna-Kopenhag, Saraybosna-Göteborg hatlarında yüzde 60 dolulukla uçan Boeing 737-400 uçağı Saraybosna-Stockholm hattında ise yüzde 65 doluluk oranına ulaştı.

Uçak, Mayıs ayında 35 seferde 2 bin 650 yolcu taşırken, Haziran’da 57 seferde 7 bin,
Temmuz’da ise 68 seferde 10 bin yolcu taşıdı.

Türk Hava Yolları’nın rakamlardan bir hayli memnun olduğu belirtiliyor.

©AirportHaber.com

THY, AIR BOSNA’YI UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
İlk kurulduğu zaman öyle miydi? Bir tane bile olsa yine de eski uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolujet in şuan kullandığı uçaklardan sadec biri thy nin eski uçağıdır.diğer 7 tanesi yeni uçaklardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY eski uçaklarını yolluyor. Önce Anadolu Jet'e şimdi de Bosna Havayollarına. Daha başka eski uçakları yok mu yollamaya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yugoslavya iç savaşı Boşnak - Sırp savaşı değildi, Savaş Yugoslavlarla Arnavutlar arasında oldu. Arnavutlar amaçlarında başarıya ulaşarak ülkenin bölünmesini sağladılar. Boşnaklar Sırp ve Hırvatlarla beraber Arnavutlara karşı savaştılar. Laleliye dersini iyi çalışmasını dilerim Not: Şahsen Yugoslavyayı iyi tanıyan birisiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
B737-400'ler Boşnak kardeşlerimize, A310'lar da Afgan kardeşlerimize hayırlı olsun inşallah. Vahşi Sırp'ların ve rus'ların zulmüne maruz kalan bu iki devletin havayolları, THY sayesinde daha güzel günler görür inşallah. THY de her zaman olnların yanında olacaktır, eminiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000