02 Mart 2013, Cumartesi 13:22:35

THY AİLESİNE BÖYLE VEDA ETTİ

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Kazım Çalışkan, çalışma arkadaşlarına ve THY Ailesi'ne hitaben bir veda maili yazdı. Peki, Çalışkan mailinde neler dedi?
  • ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. HAKKIMIZ HELAL OLSUN.
  • kazım beyin sucunun olmadıgını dusunuyorum hakkımız helal olsun
  • Sayın arkadaşlar bazı insanlara verilen makamlar kişininin kendisi istesede istemesede görevini mecburi yapacağı makamlardır.Kazım beyim beyin makamı insan kaynakları yukarıdan personel çıkarılması emri geldi ise insanın içi de yansa bu uygulamyı yapmak mecburiyetinde siz bu insana sitem etmeyin zira bu insanı yöneten insana sitem edin esas kul hakkına sizler girmektesiniz.
  • Kazım havacımı oldun 3 senede tebrik ederim sen zaten ancak havadan geçen uçaklarambakarsın komiksiniz siz yahu
  • Bende hakkımı helal etmiyorum 305 kişiden biri değilim ama benim bu adamla hukukum başka :(
  • HEPİMİZ AYRI AYRI SINAVLARDAN GEÇİYORUZ. KAZIM KARDEŞ SENDE MEVKİ İLE SINANDIN. TEKELDE SANA HAKSIZLIK YAPILDI VAR SAYALIM. ALLAH SANA İKİNCİ BİR SINAV VERDİ. BAK ONDADA BAŞARILI OLAMADIN. KOCAMAN BİR SIFIR.ŞURADA SANA HAKKINI HELAL EDEN YOK.ÜSTELİK KUL HAKKI YEDİN DENİYOR. BEN KENDİ ADIMA HAKKIMI YEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. SANA VE BİRLİKTE EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİĞİN ARKADAŞLARINA.İNSANLARIN NASIL CANIN YANDIĞINI ANLAMAK İÇİN DİLİYORUM AYNILARINI EVLATLARINIZDA YAŞARSINIZ. ALLAHA HAVALE ETTİM SİZLERİ.
  • inanan kişinin kul hakkını nasıl göz ardı eder bunu yaşantısı sonucunda herkez görecek ölüm o kadar kolay degil bu tür hakları göz ardı ediyorsan eger inanın yatak parcalarsın ve ölemezsin o durumda ölüm altın kapak can vermek kolay degil ALLAH(c.c) bu tür durumlardan inananları korusun helallik o kadar kolay degil sn kazım bey önce aynaya bakın ondan sonra bazı durumları isteyin ne verdiniz de ne istiyorsunuz ALLAH(c.c) sonunuzu hayır etsin ugurlar ola.......
  • Haram olsun, bu cihanda değil ama mahşerde hesaplaşacağız. Allah a inanmayan biri olsan yine affederdim ama İnandığını söylediğin Rabbinin affetmeyeceği 2 günahtan biri olan kul hakkını ödeyemeyeceksin!
  • İnsan Kaynakları departmanı ile personel arasına kale duvarları örme başarısının yanısıra, özellikle uzman mülakatlarında sure ve ayetler ile ilgili sorular sordurarak modern İK örnekleri yaratan olağanüstü yönetici... Helallik isteyen bu yönetici, İnsan Kaynakları adına ne gibi bir katkı sağlamıştır? Allah dönüşünü nasib etmesin İNŞAALLAH...
  • Aynı kaderi yaşamış binlerce arkadaşım gibi beni de kendi adamlarınıza yer açmak için saçma sapan sudan nedenlerle 2011 yılında haksız yere ekmeğimle oynayarak işten atıp,kapı öneüne koydunuz 15 yıllık teşekkürlerimle dolu olan herhengi bir vukuatım olmayan hizmetimden sonra...yazıklar olsun sizlere....hakkımı helal etmiyorum....sonuna kadar haram zıkkım olsun sizin üzerinizde olan hakkım.. sizler güya büyük makamlardaki büyük adamlarsınız ama gariban torpilsiz memurun ekmeğiyle keyfi yere oynayacak kadar küçüldünüz...bu dünyada ve ahirette yaptıklarınızın bedelini ergeç ödeyeceksiniz...inşallah bize yaşattıklarınızın aynısını kendi yakınlarınızda ve çocuklarınızda yaşarsınız....masum insanlardan aldığınız beddua ve ahlar sizin peşinizi asla bırakmayacak ve bunları hep üzerinizde taşıyacaksınız....Allah sizin gibi yolunu şaşırmış,kendi menfaatleri peşinde koşan ve kendinden güçsüzlere zulüm eden kullarını ıslah etsin....

AirportHaber, geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir şekilde görevini bırakan THY İnsan Kaynakları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kazım Çalışkan'ın istifasını duyurmuştu. Çalışkan, "Değerli Türk Hava Yolları Ailesi, Değerli Arkadaşlarım" şeklinde başlayan bir veda maili gönderdi. 

Kazım Çalışkan vedasında, Türk Hava Yolları'nın her biriminin bir okul niteliğinde olduğunu belirterek, THY'yi büyük bir üniversiteye benzetiyor.

İŞTE KAZIM ÇALIŞKAN'IN VEDA MAILI...

"Değerli Türk Hava Yolları Ailesi, Değerli Arkadaşlarım,

2009 yılında başlayan ve birçok açılımı, değişimi beraber yaşadığımız dört güzel yılın sonunda Türk Hava Yolları’nın artık bir dünya markası olduğunu görmenin mutluluğu içerisinde aranızdan ayrılıyorum.

Dünyanın dört bir yanına yayılmış ve mesafeleri kısaltmayı kendine görev edinmiş bu büyük aileden ayrılmak elbette beni hüzünlendiriyor.

Her birimi bir okul niteliğinde olan, her anından dersler çıkarılabilen, durmadan yeni şeyler öğrenebileceğiniz büyük bir üniversite aslında Türk Hava Yolları.

Bu büyük okulda beraber yol aldığımız siz değerli mesai arkadaşlarıma ve Yönetim Kurulumuzun değerli üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

Türk Hava Yolları’nın bir dünya markası olması için emeğini ortaya koyan, fedakarlık yapan değerli arkadaşlar, değerli ekibim, değerli yöneticiler hakkınızı helal edin.

Türk Hava Yolları’nı, burada mesai harcamış olmanın verdiği iftiharla takip ediyor olacağım.

Ve başımı çevirip baktığımda gökyüzünde süzülen her Türk Hava Yolları uçağı bu mutluluğumu bir kat daha artıracak.

Sevgi ve saygılarımla..."

Kazım ÇALIŞKAN

THY AİLESİNE BÖYLE VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

K.F ~ 9 yıl önce
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. HAKKIMIZ HELAL OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selçukk ~ 11 yıl önce
kazım beyin sucunun olmadıgını dusunuyorum hakkımız helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkaniyet ~ 11 yıl önce
Sayın arkadaşlar bazı insanlara verilen makamlar kişininin kendisi istesede istemesede görevini mecburi yapacağı makamlardır.Kazım beyim beyin makamı insan kaynakları yukarıdan personel çıkarılması emri geldi ise insanın içi de yansa bu uygulamyı yapmak mecburiyetinde siz bu insana sitem etmeyin zira bu insanı yöneten insana sitem edin esas kul hakkına sizler girmektesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutikuti ~ 11 yıl önce
Kazım havacımı oldun 3 senede tebrik ederim sen zaten ancak havadan geçen uçaklarambakarsın komiksiniz siz yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Mağduru ~ 11 yıl önce
Bende hakkımı helal etmiyorum 305 kişiden biri değilim ama benim bu adamla hukukum başka :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAKAM ~ 11 yıl önce
HEPİMİZ AYRI AYRI SINAVLARDAN GEÇİYORUZ. KAZIM KARDEŞ SENDE MEVKİ İLE SINANDIN. TEKELDE SANA HAKSIZLIK YAPILDI VAR SAYALIM. ALLAH SANA İKİNCİ BİR SINAV VERDİ. BAK ONDADA BAŞARILI OLAMADIN. KOCAMAN BİR SIFIR.ŞURADA SANA HAKKINI HELAL EDEN YOK.ÜSTELİK KUL HAKKI YEDİN DENİYOR. BEN KENDİ ADIMA HAKKIMI YEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. SANA VE BİRLİKTE EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİĞİN ARKADAŞLARINA.İNSANLARIN NASIL CANIN YANDIĞINI ANLAMAK İÇİN DİLİYORUM AYNILARINI EVLATLARINIZDA YAŞARSINIZ. ALLAHA HAVALE ETTİM SİZLERİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inşallahhhh ~ 11 yıl önce
inşallahhhh inşallahhhhhhhhhh
gnmzsf ~ 11 yıl önce
inanan kişinin kul hakkını nasıl göz ardı eder bunu yaşantısı sonucunda herkez görecek ölüm o kadar kolay degil bu tür hakları göz ardı ediyorsan eger inanın yatak parcalarsın ve ölemezsin o durumda ölüm altın kapak can vermek kolay degil ALLAH(c.c) bu tür durumlardan inananları korusun helallik o kadar kolay degil sn kazım bey önce aynaya bakın ondan sonra bazı durumları isteyin ne verdiniz de ne istiyorsunuz ALLAH(c.c) sonunuzu hayır etsin ugurlar ola.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F. A. ~ 11 yıl önce
Haram olsun, bu cihanda değil ama mahşerde hesaplaşacağız. Allah a inanmayan biri olsan yine affederdim ama İnandığını söylediğin Rabbinin affetmeyeceği 2 günahtan biri olan kul hakkını ödeyemeyeceksin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne???? ~ 11 yıl önce
Allah mi? Kul hakki mi? Kazim mi? Panda mi?????? Ne kadar birbirinden uzak sözler kullanmişsiniz.... bir anlam veremedim....
panda mi????? ~ 11 yıl önce
O kim ki:))))
ŞÜKÜR ~ 11 yıl önce
İnsan Kaynakları departmanı ile personel arasına kale duvarları örme başarısının yanısıra, özellikle uzman mülakatlarında sure ve ayetler ile ilgili sorular sordurarak modern İK örnekleri yaratan olağanüstü yönetici... Helallik isteyen bu yönetici, İnsan Kaynakları adına ne gibi bir katkı sağlamıştır? Allah dönüşünü nasib etmesin İNŞAALLAH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CREW ~ 11 yıl önce
Aynı kaderi yaşamış binlerce arkadaşım gibi beni de kendi adamlarınıza yer açmak için saçma sapan sudan nedenlerle 2011 yılında haksız yere ekmeğimle oynayarak işten atıp,kapı öneüne koydunuz 15 yıllık teşekkürlerimle dolu olan herhengi bir vukuatım olmayan hizmetimden sonra...yazıklar olsun sizlere....hakkımı helal etmiyorum....sonuna kadar haram zıkkım olsun sizin üzerinizde olan hakkım.. sizler güya büyük makamlardaki büyük adamlarsınız ama gariban torpilsiz memurun ekmeğiyle keyfi yere oynayacak kadar küçüldünüz...bu dünyada ve ahirette yaptıklarınızın bedelini ergeç ödeyeceksiniz...inşallah bize yaşattıklarınızın aynısını kendi yakınlarınızda ve çocuklarınızda yaşarsınız....masum insanlardan aldığınız beddua ve ahlar sizin peşinizi asla bırakmayacak ve bunları hep üzerinizde taşıyacaksınız....Allah sizin gibi yolunu şaşırmış,kendi menfaatleri peşinde koşan ve kendinden güçsüzlere zulüm eden kullarını ıslah etsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000