10 Nisan 2010, Cumartesi 09:41:36

THY ADIM ADIM FİNALE UÇUYOR

Yurt dışı sponsorluklarında tarihi bir anlaşmaya imza atan THY, Avrupa sporuna en çok para yatıran Türk şirketi oldu.
  • saudia yı saymazsan diğerlerinin hızlı yükselişi tesadüf değildir.
  • Sponsorlara bir bakın. Hepsi arap. Demek ki neymiş ? Medeni ülkeler böyle sponsorluk oyunlarına düşmezlermiş... Ya katar havayolları, ya emirates, ya etiad ya da saudia. Bütün araplar sponsor. Bir de THY çıktı şimdi.
  • Türkiye'de külüpler sponsorluk gelirlerini har vurup harman savuruyor. Ayrıca sponsorluk bir nevi reklam anlaşmasıdır. THY zaten Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketi. Burada amaç yabancı ülkelerden daha fazla insan taşımak ve oralardan daha çok para kazanmak. Bunun için en iyi tercih yapılmıştır. Barcelonanın ve Menchester United'in maçlarını bir yıl boyunca ne kadar insanın seyrettiğini düşünün ne kadar doğru bir tercih olduğunu anlarsınız. Bizim takımlarımızın maçlarını kaç ülke yayınlıyor? Hiç tabii. Reklam ise amaç en iyisi olmuştur.
  • THY'nin türk takımlarına sponsor olması hiçbirşey kazandirmaz ki, ÜLKER sponsor ya senelik aşa yukarı 30 trilyon para veriyolar nerde bu paralar ? nerde başari, o kadar transfer yapiliyo avrupa standartlari ve daha üstü paralar veriliyo yabancılara ama başarida Romanya takımlari ile aynı seviyedesin..THY akıllı iş yapiyor senelik belki 3 milyon €uro veriyo ( Barcave Manu)ya ama karşiliğinda Avrupadaki transit yolcu sayısını kat kat arttiriyor.. Tebrikler THY yönetimi..
  • doğru ya thy den başka kimse sponsor olmuyor.görüyoruz british ve iberianın durumunu da.birinin yaklaşık 250,diğerinin 180 uçağı var iyi kötü.ondan mı birleşmeye kalkıyorlar.birde emirates ın durumuna bak.sponsor olmadığı organizyon kalmadı nerdeyse.havacılıktaki kriz ortamında sponsor olup adını dünyaya duyurmak atılacak dogru adımlardan biri sayın thy antiyalakası
  • anlat anlat thy nin avukati ve yalakasi anlat...iberia ve british airways aptallar ki barselona ve manchester a sponsor olmuyorlar...tek zeki biziz tek zeki kotil ve saz takimi...
  • EN önemlisi güzel değiller... Bu önemli bir organizasyonsa en güzel ve akıllılar seçilmeli...
  • dıkkat edın her onemlı ve ozel ucuslarda bu amırler temel beyın yanında.şirketın gözdelerı,yanı torpillileri.bunlar thy de calışmak bı yana tum memurlar dört bacak sürterken ekip planlamaya istedığı özel ucus ve yatıları yazdırabılıyor.YANI ŞİRKETİN KONTESLERİ
  • hem barcelona ve machester ın lig maçları bile birçok ülkede canlı yayınlanıyor.sorarım sana bizim takımlarımızdan hangisinin maçları diğer ülkelerde yayınlanıyor.biz daha kendi takımlarımızın maçlarını izleyemiyoruz.anca para karşılıgında şifreyi çözersen yada kaçak.bir yanda 20-40 milyon taraftarı olan takımlarımız,diğer yanda 300-400 milyon taraftarı olan yıldızlar toplulukları.daha da devam etmeme gerek yok.hala birşey anlamadıysan ne diyelim sana.
  • arkadaşım ne demek ülkemizde kimseye sponsor değil.4 büyüklerin sitesine gir gör bakalım sponsor mu değil mi.ayrıca barcelonanın da taşıma ücreti sponsorluk parasından kesiliyor bilgin yokmu.her yurtdışı maçlarına gitmek için thy indirimli de olsa taşıma ücreti alınıyor.nou campta thy reklamı görmemişsin sen maça mı bakıyorsun sağa sola mı.barcelonanın tek sponsoru thy değil ya belli aralıklarla reklamlar dönüyor ve thy nin reklamıda çıkıyor.sen görmediysen o senin sorunun.ha avrupa kupalarında hiçbir takımın sponsorunu göremezsin o ayrı bir konu.bir sponsorluk karşılığında sahada reklamı dönüyor,futbolcusuyla reklam filmi çevirecek,sadece "...ya sponsor oldu"cümlesiyle dünyada büyük reklam oldu.

Futbolcu değerleri bakımından dünyanın en değerli 5 kulübü arasında yer alan Barcelona ve Manchester United kulüplerine sponsor olan THY, 3 yıl için bu kulüplere yaklaşık 19 milyon Euro sponsorluk bedeli ödeyecek. Önceki gece Manchester United’ın Şampiyonlar Ligi’nden elenmesine rağmen THY’yi Barcelona’nın yıldızı Messi sevindirdi.

Barcelona yarı finali de geçerse THY Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk Türk şirket olacak.

THY ADIM ADIM FİNALE UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
saudia yı saymazsan diğerlerinin hızlı yükselişi tesadüf değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sponsorlara bir bakın. Hepsi arap. Demek ki neymiş ? Medeni ülkeler böyle sponsorluk oyunlarına düşmezlermiş... Ya katar havayolları, ya emirates, ya etiad ya da saudia. Bütün araplar sponsor. Bir de THY çıktı şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'de külüpler sponsorluk gelirlerini har vurup harman savuruyor. Ayrıca sponsorluk bir nevi reklam anlaşmasıdır. THY zaten Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketi. Burada amaç yabancı ülkelerden daha fazla insan taşımak ve oralardan daha çok para kazanmak. Bunun için en iyi tercih yapılmıştır. Barcelonanın ve Menchester United'in maçlarını bir yıl boyunca ne kadar insanın seyrettiğini düşünün ne kadar doğru bir tercih olduğunu anlarsınız. Bizim takımlarımızın maçlarını kaç ülke yayınlıyor? Hiç tabii. Reklam ise amaç en iyisi olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin türk takımlarına sponsor olması hiçbirşey kazandirmaz ki, ÜLKER sponsor ya senelik aşa yukarı 30 trilyon para veriyolar nerde bu paralar ? nerde başari, o kadar transfer yapiliyo avrupa standartlari ve daha üstü paralar veriliyo yabancılara ama başarida Romanya takımlari ile aynı seviyedesin..THY akıllı iş yapiyor senelik belki 3 milyon €uro veriyo ( Barcave Manu)ya ama karşiliğinda Avrupadaki transit yolcu sayısını kat kat arttiriyor.. Tebrikler THY yönetimi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru ya thy den başka kimse sponsor olmuyor.görüyoruz british ve iberianın durumunu da.birinin yaklaşık 250,diğerinin 180 uçağı var iyi kötü.ondan mı birleşmeye kalkıyorlar.birde emirates ın durumuna bak.sponsor olmadığı organizyon kalmadı nerdeyse.havacılıktaki kriz ortamında sponsor olup adını dünyaya duyurmak atılacak dogru adımlardan biri sayın thy antiyalakası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlat anlat thy nin avukati ve yalakasi anlat...iberia ve british airways aptallar ki barselona ve manchester a sponsor olmuyorlar...tek zeki biziz tek zeki kotil ve saz takimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EN önemlisi güzel değiller... Bu önemli bir organizasyonsa en güzel ve akıllılar seçilmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dıkkat edın her onemlı ve ozel ucuslarda bu amırler temel beyın yanında.şirketın gözdelerı,yanı torpillileri.bunlar thy de calışmak bı yana tum memurlar dört bacak sürterken ekip planlamaya istedığı özel ucus ve yatıları yazdırabılıyor.YANI ŞİRKETİN KONTESLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hem barcelona ve machester ın lig maçları bile birçok ülkede canlı yayınlanıyor.sorarım sana bizim takımlarımızdan hangisinin maçları diğer ülkelerde yayınlanıyor.biz daha kendi takımlarımızın maçlarını izleyemiyoruz.anca para karşılıgında şifreyi çözersen yada kaçak.bir yanda 20-40 milyon taraftarı olan takımlarımız,diğer yanda 300-400 milyon taraftarı olan yıldızlar toplulukları.daha da devam etmeme gerek yok.hala birşey anlamadıysan ne diyelim sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım ne demek ülkemizde kimseye sponsor değil.4 büyüklerin sitesine gir gör bakalım sponsor mu değil mi.ayrıca barcelonanın da taşıma ücreti sponsorluk parasından kesiliyor bilgin yokmu.her yurtdışı maçlarına gitmek için thy indirimli de olsa taşıma ücreti alınıyor.nou campta thy reklamı görmemişsin sen maça mı bakıyorsun sağa sola mı.barcelonanın tek sponsoru thy değil ya belli aralıklarla reklamlar dönüyor ve thy nin reklamıda çıkıyor.sen görmediysen o senin sorunun.ha avrupa kupalarında hiçbir takımın sponsorunu göremezsin o ayrı bir konu.bir sponsorluk karşılığında sahada reklamı dönüyor,futbolcusuyla reklam filmi çevirecek,sadece "...ya sponsor oldu"cümlesiyle dünyada büyük reklam oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000