17 Eylül 2013, Salı 08:00:00

THY ACENTESİNE ŞOK SALDIRI!

Bilet satış noktasına baskın düzenleyen 5-6 kişilik bir grup, çalışanlara bıçakla saldırdı.
  • Oldu olacak Obama ve Hava is birlikte hem Thy'yi hem de ulkeyi bitirecekler diye yazin cizin;kendiniz de inanin sacmaligina! Gercekten siz ve sizin gibiler nerede yasiyor,merak icerisindeyim...
  • Su thynin basina gelen her olayi havaise yada grevcilere mal eden arkadaslar.sizin thyde stajyer olarak calistiginizi ve size bu yorumlari yazmaniz icin talimat geldigini sagir sultan biliyor
  • senin burda ha varligin, ha yoklugun...
  • Hava-İş ve yardakçısı olan çapulcuların işi...

Kadıköy'de Türk Hava Yolları'nın bilet satış noktasına baskın düzenleyen 5-6 kişilik bir grup, çalışanlara bıçakla saldırdı. Olay sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Rıhtım Caddesi, Recaizade Sokak girişinde meydana geldi. İddialara göre işyerinin boşaltılması konusunda aralarında husumet bulunan taraflar daha önce kavga etti.

Son olarak henüz kimliği belirlenemeyen bir grup bilet satış noktasına gelerek zorla içeriye girdi. İçeride başlayan kavga bir süre sonra dışarıya taştı. Dışarıdan gelen grupta bulunan şahıslar yanlarında getirdikleri bıçaklarla çalışanları defalarca bıçakladı. Sokaktaki vatandandaşların gözleri önünde 3 kişiyi yaralayan zanlılar daha sonra kaçarak uzaklaştı.

Hemen yardıma koşan çevredeki vatandaşlar durumu ağır olan bir kişiyi aynı sokakta bulunan sağlık merkezine götürdü. Burada ayağına tampon yapılan yaralı daha sonra gelen ambulans ekiplerine teslim edildi.

Diğer yaralılara ise sokakta müdahale edildi. Bilet satış noktasının sorumlusu olduğu belirtilen Şükrü A. yerde yaralı şekilde ambulans beklerken bıçaklı kişilerin saldırısına uğradıklarını, işyerindeki herkesin yaralandığını söyledi.

Yaralılar peş peşe gelen ambulanslarla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. (Star)

THY ACENTESİNE ŞOK SALDIRI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Lupus ~ 11 yıl önce
Oldu olacak Obama ve Hava is birlikte hem Thy'yi hem de ulkeyi bitirecekler diye yazin cizin;kendiniz de inanin sacmaligina! Gercekten siz ve sizin gibiler nerede yasiyor,merak icerisindeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek grevci ~ 11 yıl önce
Su thynin basina gelen her olayi havaise yada grevcilere mal eden arkadaslar.sizin thyde stajyer olarak calistiginizi ve size bu yorumlari yazmaniz icin talimat geldigini sagir sultan biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uydurma ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Laleli Lions: ~ 11 yıl önce
senin burda ha varligin, ha yoklugun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
Hava-İş ve yardakçısı olan çapulcuların işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laleli lionsa ~ 11 yıl önce
sen nasıl bir cahilsin......yazık sana

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000