24 Şubat 2009, Salı 13:51:05

THY Acentalarıyla buluştu

Türk Hava Yolları ile yetkili acentalarının bugün Ceylan Intercontinental’de yaptıkları kahvaltılı toplantıda 2008 yılının en başarılı acentalarına plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Başarılarını daima işbirliği içinde olduğu firmalarla kutlamaya özen gösteren  Türk Hava Yolları, bugün Ceylan Intercontinental Otel’de Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr.Temel Kotil, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, 300 seyahat acentası temsilcisi ve Türk Hava Yolları yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantı düzenledi.

Toplantıda 2008 yılında Türk Hava Yolları’na en çok gelir sağlayan 10 acentaya plaket, satış payı yüzde 60 ve üzeri  olup 2008 yılında bir önceki yıla göre yüzde 50 artış göstermiş ilk 8 acentaya, Hac ve Umre organizasyonda ilk 3 acentaya ve zincir seferlerde en çok yolcu sağlayan 1 acentaya da teşekkür belgesi verildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr.Temel Kotil konuşmasında bugün ulaştıkları noktaya gelmelerinde işbirliği içinde bulundukları tüm firmaların payı bulunduğunu, acentaların payının ise çok büyük olduğunu vurguladı. Katılımcılara Türk Hava Yolları’nın 2008 yılındaki büyüme hızını, karlılığını, hedeflerini anlatan Kotil, beraber çok daha ileriye gideceklerini, krizi hep beraber aşacaklarını, Türkiye’nin milli havayolu olarak Türkiye’nin gelişimi için her türlü çabayı harcamaya hazır olduklarının altını çizdi.

Toplantıda konuşan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy Türk Hava Yolları ile acentaların çok sıkı işbirliği içerisinde çalışmalarının büyük önem taşıdığını, acentaların üstlerine düşen görevleri yerine getireceklerini vurgulayarak, küresel kriz nedeniyle yabancı havayolları sefer azaltırken Türk Hava Yolları’nın büyümesinin Türkiye turizmi için sevindirici olduğunu belirtti.

Toplantıyla ilgili tüm ayrıntılar bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber Bülteni'nde olacak...

THY Acentalarıyla buluştu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000