29 Ağustos 2015, Cumartesi 14:30:28

THY Abu Dabi yolcularını kara yoluyla götürecek

Türk Hava Yolları, Dubai’de bekleyen yolcularını karayoluyla Abu Dhabi’ye götürme kararı aldı.
  • hakkaten ne yiyip içiyorsunuz anlamıyorum yorumlara bak
  • Şirket pilotlardan ebelerinin kimlik ve adres bilgilerini istemiş. Anladın onu.
  • Durduk yerde bu kum firtinasi pek hayra alamet degil. Ya Paralel yapinin isi, ya da Ergenekoncularin numarasi, yok yok kesin Gezi'cilerin isi, onlar doga ile daha icli disli. KEsin onlarin parmagi var..
  • @ THY TEKNIK____Sen ne diyosun, bayan pilotlara laf ediyosun? uçaklara hasar veren % 90 erkek. ucak kazalara baksan hepsi erkek pilot yuzunden. dikkatli kulansaniz hasar da olmaz.
  • Thy güya yakıttan tasarruf etmek için holding (bekleme) yakıtını hep kısıyor. Uçak Auh a geldiğinde kule 40 dk holding verdi. Ancak uçağın yakıtı buna yetmeyeceği için Dxb ye dvrt etti. Diğer uçaklar Auh a indi çünkü onların yakıtı holding için yeterliyldi..
  • Ucaklar kum firtinasina girerse yakita karisabilir kumlar ve bujileri tikar. Bilmeyenler anlamaz bu isten.bu jet notorlar saatte 40kgye kadar kuma dayaniklidir.ayrica kum gren motorun hizi yari yariya duser.
  • Nedir bu bayan pilotlardan çektiğimiz ya. Uçaklara verdikleri hasarları tamir etmekten iflahımız kesildi. Neye ellerini sürseler bozup çöpe gidiyor. Bunları jump seatten bir adım öne geçirmemek lazım. Dışarıyı seyrede seyrede gidip gelsinler hep.
  • Terrain Hava Yolları. Bunu yani havadan gidip sonra karadan varma işini yurt içinde pegafoss, yurt dışında globallyfoss thy iyi yapıyor. Eee görüntü olsun diye pilot üniforması giymiş torpilli bayanları doldurursan kokpite olacağı bu, ele güne cümle aleme rezil olma.
  • Bu uçak (TC-JIT) ertesi gün Dubai'den havalanmış ve Istanbul'a gelmiş; şu anda da rutin seferlerini yapmakta!... Tahminler, çamur atmalar, hayalet avcılığı yapmalar yerine BİLEN BİRLERİ olayın nasıl olup geliştiğini anlatsa ya??? TC-JIT herhalde hava koşulları nedeniyle DXBye divert etmiş olabilirse de AUH operasyonel (hale gelmişken) iken niye DXB-AUH yapamadı? Uçakta mı sorun vardı, uçucu kip mesai saatini doldurmuştu? Herşeyin akılcı, mantıklı bir izahatı lsa gerek!...
  • Pilot alımlarında bile iş torpile döndü , kimse yeteneğe bakmıyor artık...Divertlerin bazıları torpilli pilotların iş güzarlığından kaynaklanıyor ... Bu torpile müsaade eden pilotların başındaki ak saçlı amcanın çoktan gitme zamanı geldi ama MAŞALLAH amcam yerinden kıpırdamıyor , amcama bağlı (bazı ) çapkın müdürleri ise günlerini gün etmeye devam ediyor.İşler iyicene zıvanadan çıktı...Tüm Yer ve Hava Operasyonlarında temizlik şart bazı ofislerde Ki yeni açılan bi tanesi varki hele bi vardiya 4 müdür... Hele yer işletme tam komedi ,adamlar tecrübeli elemanlarını abuk sabuk yerlere dağıtıp, ondan sonra kendilerine yakın işbilmeyen yalaka tayfalarına makam dağıttılar ...Bu dünyanın birde ahireti var , Bakalım hakkını yediğiniz insanların hesabını orada nasıl vericeksiniz ? ? ? Bir delikanlı çıkıpda bunlara yalan desin hani ? ? ?

 İstanbul-Abu Dhabi seferini yapan Türk Hava Yolları’nın uçağı, kum fırtınası nedeniyle Abu Dhabi’ye inemeyince Dubai’ye indi. Hava şartları değişmeyince Türk Hava Yolları, Dubai’de bekleyen yolcularını karayoluyla Abu Dhabi’ye götürme kararı aldı.

TK868 sefer sayılı Airbus A330 tipi uçağın İstanbul’dan saat 20.20’de kalktıktan sonra saat 01.45’te Abu Dhabi Havalimanı’na inmesi bekleniyordu. Hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle Abu Dhabi’ye inemeyen uçak, Dubai Havalimanı’na inmek zorun

da kaldı. Kum fırtınası nedeniyle Dubai’ye inen Türk Hava Yolları uçağı, kum fırtınası geçmeyince Dubai Havalimanı'ndan kalkamadı. Bu sırada uçakta bekleyen Abu Dhabi yolcuları uçaktan indirilerek havalimanına alındı. Kum fırtınasının uzun süreceği bilgisini alan Türk Hava Yolları, Dubai Havalimanı'nda bekleyen Abu Dhabi yolcularını karayoluyla götürme kararı aldı.

THY Abu Dabi yolcularını kara yoluyla götürecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

7-77 ~ 9 yıl önce
hakkaten ne yiyip içiyorsunuz anlamıyorum yorumlara bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekibi sorana ~ 9 yıl önce
Şirket pilotlardan ebelerinin kimlik ve adres bilgilerini istemiş. Anladın onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kum firtinasi ~ 9 yıl önce
Durduk yerde bu kum firtinasi pek hayra alamet degil. Ya Paralel yapinin isi, ya da Ergenekoncularin numarasi, yok yok kesin Gezi'cilerin isi, onlar doga ile daha icli disli. KEsin onlarin parmagi var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayant ~ 9 yıl önce
@ THY TEKNIK____Sen ne diyosun, bayan pilotlara laf ediyosun? uçaklara hasar veren % 90 erkek. ucak kazalara baksan hepsi erkek pilot yuzunden. dikkatli kulansaniz hasar da olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt cimrisi ~ 9 yıl önce
Thy güya yakıttan tasarruf etmek için holding (bekleme) yakıtını hep kısıyor. Uçak Auh a geldiğinde kule 40 dk holding verdi. Ancak uçağın yakıtı buna yetmeyeceği için Dxb ye dvrt etti. Diğer uçaklar Auh a indi çünkü onların yakıtı holding için yeterliyldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 9 yıl önce
Tamam, bu dediğiniz doğruysa "mantıklı bir izahat"... Peki DXB'ye indikten sonra yakıt ikmali yapıp niye AUH!ye uçmadı? Taaa, kaç sonra, (muhtemelen boş olarak) İstanbul'a uçtu? Bu sefer uçmaması için nasıl bir neden oluştu? Ekip mesaisini mi doldurmuştu? (O saatte, oralarda yedek ekip olmaması normal...)
mafaky ~ 9 yıl önce
Yine de THY'nın "holding yakıtını kısmasını" tam anlayamdım. Eninde sonunda yakıt bitmeyecek mi. Yani İstanbul'dan tüm tanklar dolu kalksa, bununla AUH'ye uçsa ve hatta geri gelebilse nasılsa bir yerde yakıt ikmali yapılmayacak mı?
cunku ~ 9 yıl önce
ucagin holding yakiti olsaydi 40 dk havada bekleyip auh a inecekti. ama olmadigi icin dxb ye indi. sonrasinda auh meydandan yeni slot istenir, fakat ucak artik dxb de yerde oldugu icin auh ikinci slotu 4 saat sonraya verdi. cunku auh un butun trafigi tamamen doldu. yerdeki bir ucagi kaldirip trafigi iyice artiramazdi. dvrt eden ucak da 4 saat dxb de beklese ekip mesaisi dolardi ve ground olurdu. bu nedenle cabucak IST a dondu.
hasan(cakma remzı) ~ 9 yıl önce
Ucaklar kum firtinasina girerse yakita karisabilir kumlar ve bujileri tikar. Bilmeyenler anlamaz bu isten.bu jet notorlar saatte 40kgye kadar kuma dayaniklidir.ayrica kum gren motorun hizi yari yariya duser.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Teknik ~ 9 yıl önce
Nedir bu bayan pilotlardan çektiğimiz ya. Uçaklara verdikleri hasarları tamir etmekten iflahımız kesildi. Neye ellerini sürseler bozup çöpe gidiyor. Bunları jump seatten bir adım öne geçirmemek lazım. Dışarıyı seyrede seyrede gidip gelsinler hep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terrain ~ 9 yıl önce
Terrain Hava Yolları. Bunu yani havadan gidip sonra karadan varma işini yurt içinde pegafoss, yurt dışında globallyfoss thy iyi yapıyor. Eee görüntü olsun diye pilot üniforması giymiş torpilli bayanları doldurursan kokpite olacağı bu, ele güne cümle aleme rezil olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 9 yıl önce
Bu uçak (TC-JIT) ertesi gün Dubai'den havalanmış ve Istanbul'a gelmiş; şu anda da rutin seferlerini yapmakta!... Tahminler, çamur atmalar, hayalet avcılığı yapmalar yerine BİLEN BİRLERİ olayın nasıl olup geliştiğini anlatsa ya??? TC-JIT herhalde hava koşulları nedeniyle DXBye divert etmiş olabilirse de AUH operasyonel (hale gelmişken) iken niye DXB-AUH yapamadı? Uçakta mı sorun vardı, uçucu kip mesai saatini doldurmuştu? Herşeyin akılcı, mantıklı bir izahatı lsa gerek!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil ! ! ! ~ 9 yıl önce
Pilot alımlarında bile iş torpile döndü , kimse yeteneğe bakmıyor artık...Divertlerin bazıları torpilli pilotların iş güzarlığından kaynaklanıyor ... Bu torpile müsaade eden pilotların başındaki ak saçlı amcanın çoktan gitme zamanı geldi ama MAŞALLAH amcam yerinden kıpırdamıyor , amcama bağlı (bazı ) çapkın müdürleri ise günlerini gün etmeye devam ediyor.İşler iyicene zıvanadan çıktı...Tüm Yer ve Hava Operasyonlarında temizlik şart bazı ofislerde Ki yeni açılan bi tanesi varki hele bi vardiya 4 müdür... Hele yer işletme tam komedi ,adamlar tecrübeli elemanlarını abuk sabuk yerlere dağıtıp, ondan sonra kendilerine yakın işbilmeyen yalaka tayfalarına makam dağıttılar ...Bu dünyanın birde ahireti var , Bakalım hakkını yediğiniz insanların hesabını orada nasıl vericeksiniz ? ? ? Bir delikanlı çıkıpda bunlara yalan desin hani ? ? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000