28 Nisan 2013, Pazar 12:10:43

THY ABD'DE 13. OLDU

ABD'nin ünlü haber sitelerinden Business Insider dünyanın en iyi havayollarını seçti... Türk Hava Yolları listede kaçıncı sırada?
  • thy nin 10 sene önce esamesi yoktu bakın nerelere geldi kuzey amerika hattında son derece doluluk oranı yüksek uçuşlar yapıyor yeni açılan houston şehrine sefer ilgi görüyor. doğru ve isabetli şehirlere sefer koyuyorlar sadece amerikada yaşayan türkler değil diğer tüm insanlara hitap ediyorlar..
  • Sagolasın
  • Ben yalan söylemiyorum arkadaşım. Siz bilmiyor, bilmeden de iddia ediyorsunuz. İranda bulunanlara soruver bir zahmet. Geçmiş istatistiklere de bir bak. En çok içki satılan ilimizi bul. So9nra da seçim sonuçlarına bak. Biraz ara ve yorul. Neden bu konuları karıştırırsınız anlamam.
  • thy ilk 20'de onu anladıkta diğer 19 havayolu hangileri..
  • Bazilari öyle bir sallamiski sanki dünyada 13. Olmak cook kötü bisey.thy nin adi gecmiyordu o üstün modern insanlar bastayken eyy gidi günler...
  • Yorumun seni acikliyor sirf bir kelimeyle.önyargi sizde ne gezer demi?
  • Personelini en çok kapı önüne atıp,kendi adamlarını dolduran tek havayolu şirketi!
  • ya bu nasıl bizihniyettir.yıllardır uçakla seyahat ediyorum ama hiç bizaman hostes kıyafeti benim tercih sebebim olmadı :) neymiş kıyafet nedeniyle thy'i bıraktılar..bu zatların amacı hostesmi izlemek,komforlu seyahatmi etmek..ayrıca sanırım diğer yorumcular 305ci hep.zira thy'nin ikramını bile eleştirmişler.ya Allah aşkına thy'deki ikram hiç bir avrupalı ve amerikalı firmada yok,insaf az ya..
  • YALAN SÖYLÜYORSUN!
  • Bu kıyafetler ile ilgili olarak modacı hanımefendi açıklama yapıp, bu bir çalışmadır, ortada beğenilen bir şey yok dememişmiydi? THY' de bunu doğrulamıştı zannederim.Şimdi nereden çıktı bu kıyafetler. Ticarette isterseniz, benim ürünüm bu. Beğenmezseniz başka yere gidin denilebilir mi? İçki meselesine gelince, alkol kullanmayan içmez. İçenlere de saygı göstermek gerekmez mi?Sonuçta herkesin özel yaşamı. Günahı da sevabı da kullanana ait. İçip içip insanlar uçakta rezalet mi çıkartıyor. Hayır. Bırakın herkes dilediği gibi yaşasın. Yasakçı zihniyet nereye kadar gider ki? Daha iyi bilirsiniz ki, İranda içki temelden yasak. Ama her yerde var ne hikmetse. Türkiyemizde de en fazla içki içilen il ( satılan demek istedim, satıldığına göre içiliyordur ) malum. Orada AKP tulum çıkarttı. Bu ayrı bir iş. Kim kimi aldatacak ki?

100 puan üzerinden bir endeks oluşturan site, önce yolcuların uçaktaki konforunu daha sonra da uçakların iniş kalkış saatlerindeki  başarısını dikkate eldı.

İlk bölüm için Skytrax verilerinden yararlanan site rötarlar için ise flightstats verilerini kullandı. İlk 20'de Türkiye'den de bir havayolu şirketi yer alıyor. Son dönemnde Messi ve Kobe'li reklamlarıyla öne çıkan THY; Business Insider'ın sitesinde 13'üncü sırada. THY; konfor konusunda 100 üzerinden 80, zamanında inip kalkma konusunda ise 74 puan aldı.

Site THY ile ilgili ise ilginç ifadeler kullandı: "Kobe ve Messi reklamlarıyla birlikte THY olumlu bir rüzgar yakaladı. Fakat hosteslerin bileğe kadar inecek üniforma giyecekleri yönündeki haberler bazı müşterilerin THY'yi bırakmasına yol açtı."

THY ABD'DE 13. OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

camarothy ~ 11 yıl önce
thy nin 10 sene önce esamesi yoktu bakın nerelere geldi kuzey amerika hattında son derece doluluk oranı yüksek uçuşlar yapıyor yeni açılan houston şehrine sefer ilgi görüyor. doğru ve isabetli şehirlere sefer koyuyorlar sadece amerikada yaşayan türkler değil diğer tüm insanlara hitap ediyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavraya ~ 11 yıl önce
Sagolasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN SÖYLÜYORSUN. ~ 11 yıl önce
Ben yalan söylemiyorum arkadaşım. Siz bilmiyor, bilmeden de iddia ediyorsunuz. İranda bulunanlara soruver bir zahmet. Geçmiş istatistiklere de bir bak. En çok içki satılan ilimizi bul. So9nra da seçim sonuçlarına bak. Biraz ara ve yorul. Neden bu konuları karıştırırsınız anlamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nasıl beyin? ~ 11 yıl önce
thy, kıyafet, iran, içki satılan il, seçim sonuçları.... Senin beynin bu kadar alakasız şeyleri nasıl ilişkilendirebiliyor? Haberde THY'nin dünya 13. sü olduğu yazıyor. Bu senin için birşey ifade etmiyor mu?
diğer 19 kim ~ 11 yıl önce
thy ilk 20'de onu anladıkta diğer 19 havayolu hangileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13.? ~ 11 yıl önce
Bazilari öyle bir sallamiski sanki dünyada 13. Olmak cook kötü bisey.thy nin adi gecmiyordu o üstün modern insanlar bastayken eyy gidi günler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ya ~ 11 yıl önce
Yorumun seni acikliyor sirf bir kelimeyle.önyargi sizde ne gezer demi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ~ 11 yıl önce
Personelini en çok kapı önüne atıp,kendi adamlarını dolduran tek havayolu şirketi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
ya bu nasıl bizihniyettir.yıllardır uçakla seyahat ediyorum ama hiç bizaman hostes kıyafeti benim tercih sebebim olmadı :) neymiş kıyafet nedeniyle thy'i bıraktılar..bu zatların amacı hostesmi izlemek,komforlu seyahatmi etmek..ayrıca sanırım diğer yorumcular 305ci hep.zira thy'nin ikramını bile eleştirmişler.ya Allah aşkına thy'deki ikram hiç bir avrupalı ve amerikalı firmada yok,insaf az ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN ~ 11 yıl önce
YALAN SÖYLÜYORSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TASARIMCI HANIM. ~ 11 yıl önce
Bu kıyafetler ile ilgili olarak modacı hanımefendi açıklama yapıp, bu bir çalışmadır, ortada beğenilen bir şey yok dememişmiydi? THY' de bunu doğrulamıştı zannederim.Şimdi nereden çıktı bu kıyafetler. Ticarette isterseniz, benim ürünüm bu. Beğenmezseniz başka yere gidin denilebilir mi? İçki meselesine gelince, alkol kullanmayan içmez. İçenlere de saygı göstermek gerekmez mi?Sonuçta herkesin özel yaşamı. Günahı da sevabı da kullanana ait. İçip içip insanlar uçakta rezalet mi çıkartıyor. Hayır. Bırakın herkes dilediği gibi yaşasın. Yasakçı zihniyet nereye kadar gider ki? Daha iyi bilirsiniz ki, İranda içki temelden yasak. Ama her yerde var ne hikmetse. Türkiyemizde de en fazla içki içilen il ( satılan demek istedim, satıldığına göre içiliyordur ) malum. Orada AKP tulum çıkarttı. Bu ayrı bir iş. Kim kimi aldatacak ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma haber ~ 11 yıl önce
saçma bir habere bu kadar uzun yazmaya üşenmediniz mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000