13 Eylül 2013, Cuma 19:27:46

THY 8 NOKTAYA DAHA UÇACAK

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, sekiz yeni noktaya daha uçuş yapacağını duyurdu.
  • Bir de şu rotarlar olmasa ne iyi olurdu
  • Afrika, amerika ve uzak doğu uçuşları japonya hariç %99 doluluk oranıyla uçuluyor. Türki cumhuriyetler ve rusya da öyle. Almanya uçuşlarını saymıyorum bile. Uçaklar boş gidiyor diye bilmeden sallamayın.
  • Stavropol çok yerinde bir karar olmuş.. moscova dısında hiç bir destinasyonu yok 400.000 bin nufuslu sehrin
  • THY her zaman en iyi hizmeti veriyor, ve guven veriyor.Ozellikle katanya cok iyi sicilya 5 milyon nufusuyla taninmaya ve gezilmeye deger cok guzel bir yerdir.
  • Oncelikle ustu degil altinin kargo dolu olmasi lazim parayi cargo kazandiriyor onun icin bilmeden havaci olmayalim
  • THy nin özellikle Afrika ,güney amerika uçuşları çok başarılı bence. Avrupa ve Amerika dan transit olarak uçacak yolcular THY sayesinden istanbuldan Arjantin, Brezilya yada Afrikanın herhangi bir ülkesine rahatça vize almadan uçabiliyorlar.
  • THY'nin butun seferlerinde ucaklarin full veya cogunun dolu oldugunu sanmiyorum. THY kapasitesi kisitli olan AHL de seferlerini arttirmakta devam ediyor. THY seferlerini arttirmaya devam ederken bazi yabanci havayollarida AHL ye yaptigi seferleride durdurmak zorunda kaliyor. Bu durumda THY havacilik rekabetine uymamis oluyor. AHL nin dis hatlar terminali THY nin kendi terminali gibi goruluyor.
  • Catania? iddialı olmuş bu destinasyon...
  • Ya önemli olan çok uçmak değil dolu uçmak, geçen bi uçak 1 yolcuyla geldi, önüne geldiği gibi adam aldığı gibi önüne geldiği noktaya uçuluyo bence.. Yakında atatürkten sabihaya uçuş olursa şaşırmam :))
  • abi hayatımda duymadığım yerler çoğu..helal olsun başarılı kazasız belasız hizmet ederler umarım..O değil de cezayir havayolu kendi iç hatlarında belki bukadar noktaya uçmuyordur :))

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi ünvanını elinde bulunduran Türk Hava Yolları (THY), yeni sefer noktalarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla duyurdu.

Türk Hava Yolları, Türkiye, Rusya, İtalya, Cezayir'de gerçekleştireceği yeni uçuş noktalarını açıklayarak, 4 ülkede 8 noktaya daha uçacağını açıkladı.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Rusya'nın Astrahan, Stavropol, İtalya'nın Katanya, Cezayir'in Oran, Konstantin, Tlemcen, Batna ve Türkiye'nin Hakkari şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir.

THY 8 NOKTAYA DAHA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bir de şu rotarlar olmasa ne iyi olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 11 yıl önce
Afrika, amerika ve uzak doğu uçuşları japonya hariç %99 doluluk oranıyla uçuluyor. Türki cumhuriyetler ve rusya da öyle. Almanya uçuşlarını saymıyorum bile. Uçaklar boş gidiyor diye bilmeden sallamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hımmm ~ 11 yıl önce
en çok yolcu taşıyan 6. şirket, en çok şehire uçan şirket karda kaçıncı acaba?
muamer ~ 11 yıl önce
Stavropol çok yerinde bir karar olmuş.. moscova dısında hiç bir destinasyonu yok 400.000 bin nufuslu sehrin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezgin ~ 11 yıl önce
THY her zaman en iyi hizmeti veriyor, ve guven veriyor.Ozellikle katanya cok iyi sicilya 5 milyon nufusuyla taninmaya ve gezilmeye deger cok guzel bir yerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Oncelikle ustu degil altinin kargo dolu olmasi lazim parayi cargo kazandiriyor onun icin bilmeden havaci olmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo THY ~ 11 yıl önce
THy nin özellikle Afrika ,güney amerika uçuşları çok başarılı bence. Avrupa ve Amerika dan transit olarak uçacak yolcular THY sayesinden istanbuldan Arjantin, Brezilya yada Afrikanın herhangi bir ülkesine rahatça vize almadan uçabiliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY'nin butun seferlerinde ucaklarin full veya cogunun dolu oldugunu sanmiyorum. THY kapasitesi kisitli olan AHL de seferlerini arttirmakta devam ediyor. THY seferlerini arttirmaya devam ederken bazi yabanci havayollarida AHL ye yaptigi seferleride durdurmak zorunda kaliyor. Bu durumda THY havacilik rekabetine uymamis oluyor. AHL nin dis hatlar terminali THY nin kendi terminali gibi goruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 11 yıl önce
Historik hak denen bir şey var. Mevcutta slotu olan ve uçuş yapan kimsenin uçuşu zorla durdurulamaz. Bırakanlar ticari nedenlerle bırakıyorlardır.
!! ~ 11 yıl önce
Catania? iddialı olmuş bu destinasyon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ya önemli olan çok uçmak değil dolu uçmak, geçen bi uçak 1 yolcuyla geldi, önüne geldiği gibi adam aldığı gibi önüne geldiği noktaya uçuluyo bence.. Yakında atatürkten sabihaya uçuş olursa şaşırmam :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 11 yıl önce
palavra, 1 yolcuyla uçuş yapılmaz. o yolcu indirilir, boş gelir uçak ticari olmamak için.
vatandaş ~ 11 yıl önce
abi hayatımda duymadığım yerler çoğu..helal olsun başarılı kazasız belasız hizmet ederler umarım..O değil de cezayir havayolu kendi iç hatlarında belki bukadar noktaya uçmuyordur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000