04 Kasım 2020, Çarşamba 18:45:06

THY 5 milyar 203 milyon TL zarar açıkladı

Türk Hava Yolları 9 aylık finansal raporunu açıkladı. Açıklamaya göre THY 9 aylık süreçte 5 milyar 203 milyon TL zarar etti
  • İlker beyde gider bak görün :(
  • Afrika köylerine uçuş yaparsan sonu bu olur kabadayı olsun cep boş olsun adı olsun
  • Biraz daha hortumlayın şirketi
  • AGZI FESATLIK KOKMUYOR OLABILIR MI.SENIN GIBI ABISI AMCASI OLMADIGI ICIN ISINDEN EKMEGINDEN EDILMIS OLABILIRMI KANSIZ...
  • Bence başarılı. Diğer havayolu şirketleri perişan durumda. Milyar Eurolar konuşuluyor. Kargonun payı çok fazla bunda bence. İnşallah tez vakitte normale döner herşey. Bu pandemi dönemi en havacılığı vurdu.
  • ÇAY DEMLENİYOR UÇAÇAĞIZ RİZEYE
  • durum vahim
  • Sevgili siyomuzun ödediği aidat, çoğunuzun ödediği ev kredisinden fazla.. Ne bekliyordunuz?
  • Burasi cok NUTELLALI
  • Açıklamayı tam okursa burda yazan okuduğunu anlamayan TROLLER görecekki son çeyrekte 723 Milyon TL faaliyet karı yapmış şirket yani 723 Milyon TL KAR etmiş. Ancak hesapsız kitapsız büyüme ve bi sürü gereksiz uçak aldığı için 2milyar 533 milyon para ödemesi yüzünden zarar etmiş son 3 ayda. Yani personel 723 Milyon TL kar ettirmiş YÖNETENLER 2 milyar 533 Milyon zarar ettirmiş. Personele 0 TL verseniz bile bu hesapsız büyüme nedeniyle KAR edemezsiniz. Pandemi olmasada IGA ve alınan uçaklar nedeniyle zaten zarar edecekti. Pandemi buna bahane oldu. TROL ler biraz okuyun öğrenin sonra Kaptan düşmanlığı yapın.

Türk Hava Yolları (THY), 2020 yılının 3. çeyreğine illişkin finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Konsolide verilere göre şirket 3. çeyrekte 946 milyon lira net zarar açıkladı. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam konsolide net zararı ise 5 milyar 203 milyon liraya ulaştı.

THY, 2019 yılının 3. çeyreğinde ise 3 milyar 707 milyon lira net kar açıklamış, önceki çeyreklerdeki zarardan ötürü yılın ilk 9 ayını 2 milyar 587 milyon liralık toplam net kar rakamıyla kapatmıştı.

İşte THY'nin 9 aylık rakamları;

THY 5 milyar 203 milyon TL zarar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

Berat bakan gitti ~ 3 yıl önce
İlker beyde gider bak görün :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 3 yıl önce
Afrika köylerine uçuş yaparsan sonu bu olur kabadayı olsun cep boş olsun adı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'den akf ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar ben bir yönetici olarak seneye rekor kâr bekliyor um.selam aleyküm.
G. ~ 3 yıl önce
Biraz daha hortumlayın şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZORUNA GITTI GALIBA ~ 3 yıl önce
AGZI FESATLIK KOKMUYOR OLABILIR MI.SENIN GIBI ABISI AMCASI OLMADIGI ICIN ISINDEN EKMEGINDEN EDILMIS OLABILIRMI KANSIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİM ~ 3 yıl önce
Bence başarılı. Diğer havayolu şirketleri perişan durumda. Milyar Eurolar konuşuluyor. Kargonun payı çok fazla bunda bence. İnşallah tez vakitte normale döner herşey. Bu pandemi dönemi en havacılığı vurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 3 yıl önce
ÇAY DEMLENİYOR UÇAÇAĞIZ RİZEYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. FENASİ... ~ 3 yıl önce
durum vahim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemer country ~ 3 yıl önce
Sevgili siyomuzun ödediği aidat, çoğunuzun ödediği ev kredisinden fazla.. Ne bekliyordunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km6 ~ 3 yıl önce
Burasi cok NUTELLALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar Var ~ 3 yıl önce
Açıklamayı tam okursa burda yazan okuduğunu anlamayan TROLLER görecekki son çeyrekte 723 Milyon TL faaliyet karı yapmış şirket yani 723 Milyon TL KAR etmiş. Ancak hesapsız kitapsız büyüme ve bi sürü gereksiz uçak aldığı için 2milyar 533 milyon para ödemesi yüzünden zarar etmiş son 3 ayda. Yani personel 723 Milyon TL kar ettirmiş YÖNETENLER 2 milyar 533 Milyon zarar ettirmiş. Personele 0 TL verseniz bile bu hesapsız büyüme nedeniyle KAR edemezsiniz. Pandemi olmasada IGA ve alınan uçaklar nedeniyle zaten zarar edecekti. Pandemi buna bahane oldu. TROL ler biraz okuyun öğrenin sonra Kaptan düşmanlığı yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000