16 Temmuz 2021, Cuma 10:29:52

THY 427 ek sefer yapacak

Türk Hava Yolları (THY), Kurban Bayramı tatilinde, yurt içindeki noktalara 427 ek sefer planladı.
  • Ikramiye ve maaslara zam yapinda ondan sonra konusun 427 seferi bos konusup bos yaziyosunuz
  • Durmadan rekor kırıyor,sefer sayılarını arttırıyor ee olan çalışanlara oluyor,ne ikramiye var nede tam maaş,zaten her ay eksik yatıyor,su maaşları duzeltin ve ikramiyelerimizi verin artık yeter be,yeter bizi sömürdüğünüz
  • Ne Trabzonmuş be. Plaka numarası kadar ek sefer konmuş. Bu Trabzon lobisi ülke ile dalga geçiyor.
  • Bu uçakları kim yükleyip boşaltacak bir vardiya da kiriki tüm var çıkan ekipten 12 tim takviye sonraki ekipten 7 tim erkene mesai planlıyorlar kendi imkanlarinla gel,git diyorlar sadece havaiste biberden paranı alırsın her ilçeden havaist yok minibüse,iett'ye binmemiz lazım yok binerseniz parasını odemiyorlar kardeşim yürüme mi gelelim 3 saat mesai yapicaz 3 3,5 saat yol gidiyoruz sayın yetkililer bu konuda çok nadir durumdayiz .zaten apronda anamız ağlıyor acil çözüm bekliyoruz.
  • Anadolu Jet Kazık atma aracı. Adamlar THY ile aynı fiyatı biçiyor ama sıfır servis veriyor. Yurt dışı uçuşlarında en azından böyle.
  • Korona virüs 'salgını sonrası' normalleşme sürecinde derken??? Virüs bitti gitti yok oldu da ben mi duymadım?
  • Türkiye’de sendika aidatlarına bakın 50 TL bilemediniz 70-80 TL dir en çok. Hava-İş bu zor zamanda bile kat kar fazlasını kesti üyelerinden. Yazıklar olsun. Zırhlı Audilerde geziyorsunuz. Helal etmiyoruz.
  • Ağam bizle eglenii
  • Gönlümüz kırık, kalbimiz yaralı, cüzdanımız eksik, ev sahibi sinirli, işveren “işveren”, havalar sıcak ve nemli, moraller sıfır…
  • 4 bacak reservelere hazırlıklı olun dostlar :)boş çıkar ümidiyle plan yapmayın hepsi dolu çünkü :)

Türk Hava Yolları (THY), Kurban Bayramı tatilinde, yurt içindeki noktalara 427 ek sefer planladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, hayatı her yönüyle etkileyen yeni tip koronavirüs salgını sonrası normalleşme sürecinde bayramlar eski heyecanına yeniden kavuşuyor.

Milli havayolu, bayram tatilini kapsayan 16-25 Temmuz'da, 427 ek yurt içi sefer ile bu heyecana katkıda bulunacak. THY'nin ek seferleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli'nden Türkiye'nin dört bir yanındaki 30 havalimanına gerçekleşecek.

Misafirlerinin seyahat talep ve beklentilerini analiz eden THY, 249 ek seferi İstanbul Havalimanı merkezli operasyonlarıyla icra edecek. Başarılı marka AnadoluJet ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 74, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan 100 ek sefer gerçekleştirecek. Yeni büyüme stratejisiyle yurt dışı uçuşlara da başlayan AnadoluJet iç hat uçuşlarının yanında yurt dışında 5 noktaya 14 ek sefer yapacak.

EK SEFER SAYISINDA TRABZON, ANTALYA VE BODRUM-MİLAS HAVALİMANLARI ZİRVEDE

Trabzon'a, İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra Bursa ve Kocaeli'nden de ek uçuş düzenlenecek. Trabzon, 16-25 Temmuz'da 61 ek sefer ile bu anlamda en yoğun uçuş noktası olacak.

Trabzon'u, 48 ek uçuş ile Bodrum-Milas, 44 uçuş ile Antalya Havalimanı takip ediyor. Ek seferlerin en fazla olduğu günler ise 95 uçuş ile 17 Temmuz Cumartesi, 105 uçuş ile 25 Temmuz Pazar olacak.

THY 427 ek sefer yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tgs ~ 3 yıl önce
Ikramiye ve maaslara zam yapinda ondan sonra konusun 427 seferi bos konusup bos yaziyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Durmadan rekor kırıyor,sefer sayılarını arttırıyor ee olan çalışanlara oluyor,ne ikramiye var nede tam maaş,zaten her ay eksik yatıyor,su maaşları duzeltin ve ikramiyelerimizi verin artık yeter be,yeter bizi sömürdüğünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON ~ 3 yıl önce
Ne Trabzonmuş be. Plaka numarası kadar ek sefer konmuş. Bu Trabzon lobisi ülke ile dalga geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik... ~ 3 yıl önce
48 Muğla (Bodrum)... Bunu da es geçmeyin :)
17 Yıldır Ülkenin Başındalar. ~ 3 yıl önce
Babalarının malı gibi, bir de Allahın lafsını kullanarak ülkeyi beton yığınına çevirdiler. Tek anlamaya çalıştıkları iş, inşaat onu da yapamıyorlar. Memlekette ağaç kalmadı, budadılar inşaata gömdüler. Biz ne zaman anlayacağız, ne zaman adam olacağız o önemli. Bu sekilde düzelmez. Em fazla 2 donem gelmeli, gelen daha sonra gitmeli.
Tgs uçak alti ~ 3 yıl önce
Bu uçakları kim yükleyip boşaltacak bir vardiya da kiriki tüm var çıkan ekipten 12 tim takviye sonraki ekipten 7 tim erkene mesai planlıyorlar kendi imkanlarinla gel,git diyorlar sadece havaiste biberden paranı alırsın her ilçeden havaist yok minibüse,iett'ye binmemiz lazım yok binerseniz parasını odemiyorlar kardeşim yürüme mi gelelim 3 saat mesai yapicaz 3 3,5 saat yol gidiyoruz sayın yetkililer bu konuda çok nadir durumdayiz .zaten apronda anamız ağlıyor acil çözüm bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elite Plus ~ 3 yıl önce
Anadolu Jet Kazık atma aracı. Adamlar THY ile aynı fiyatı biçiyor ama sıfır servis veriyor. Yurt dışı uçuşlarında en azından böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma ~ 3 yıl önce
Atma yemek servisi var.insan olana karton yetiyor
Hepsi ~ 3 yıl önce
Özele tamamen satılmalı, bu çiftlik bankın tosuncukları ancak böyle temizlenebilir.
Km ~ 3 yıl önce
Korona virüs 'salgını sonrası' normalleşme sürecinde derken??? Virüs bitti gitti yok oldu da ben mi duymadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 3 yıl önce
Virüs mü nerden full çakılı heryer açık
TK ~ 3 yıl önce
Türkiye’de sendika aidatlarına bakın 50 TL bilemediniz 70-80 TL dir en çok. Hava-İş bu zor zamanda bile kat kar fazlasını kesti üyelerinden. Yazıklar olsun. Zırhlı Audilerde geziyorsunuz. Helal etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sweethoney ~ 3 yıl önce
Thx honey
Kerem ~ 3 yıl önce
Bizim sendika da diğerleri gibi parasını devletten alsa ya... Ayrıca sendika topladığı paraları nereye kullanır, bunun şeffaf olması lazım. Bu kadar büyük bir kaynak var ortada, nereye harcanıyor?
Tgs ~ 3 yıl önce
Ağam bizle eglenii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay vay ~ 3 yıl önce
Gönlümüz kırık, kalbimiz yaralı, cüzdanımız eksik, ev sahibi sinirli, işveren “işveren”, havalar sıcak ve nemli, moraller sıfır…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 bacak ~ 3 yıl önce
4 bacak reservelere hazırlıklı olun dostlar :)boş çıkar ümidiyle plan yapmayın hepsi dolu çünkü :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arasın bakalım ~ 3 yıl önce
Boş günümde arasın, yalvarsın bakalım...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000