06 Temmuz 2011, Çarşamba 07:50:21

"THY 4 YILDIZLI BİR ŞİRKETTİR"

THY Muş Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu, "Star Alliance üyesi THY bugün 173 uçak filosuyla, 141 uluslararası, 41 yurt içi olmak üzere dünyada 182 noktaya uçan, 4 Yıldızlı havayolu şirketidir" dedi...
  • Bu kim yaa.Allah aşkına şu görevleri layık olanlara verin artık.Haerif çıkmış 4 yıldıza vurgu yapmış;bu nasıl bir strateji hatasıdır??Kendi kendimizin bacağına sıkıyoruz.Üst yönetimden kimse görmüyor mu bunları...
  • hangi ucusdaydın hangi gun acaba aynı ucaktamıydık?? bir battanıye istediM kac kez oyaladılar saymadım gulumseme yok suratlar asık!!!!Yanımdaki yolcu su istedi bekle bekle gelmedi tekrar isteyince kaprisli bir yuz! bir şirketim yolcuyla yuzyuze muhattabı bu ınsanlar ise daha fazla dikkat edilmeli!!!
  • Uzun-kısa, hemen her uçuşumda özellikle THY ile uçmaya gayret eden bir insanım. Dün sabah da New York'tan geldim. Kabin personeli harikaydı. Yanımda oturan yabancı yolcuların, ekipten övgü dolu sözlerle bahsetmesi inanılmaz gurur vericiydi. İngilizceleri ana dil gibi olmayabilir ama yolcularla anlaşamadıkları hiçbir nokta olmadı ve hizmet konusunda ellerinden gelenin hep en iyisini yaptılar. Uzun süredir Airporthaber okuyucusuyum ve ilk defa yorum yazıyorum. Kabinde çalışan insanlara karşı biraz fazla yüklendiğinizi düşünüyorum. Zira dediğim gibi THY ile sık uçan biriyim ve ben sizlerin aksine; THY'nin en iyi olduğu noktanın, yolcuyla birebir temas halinde olan kabin ekipleri olduğunu düşünüyorum.
  • Hangi akla hizmet en zayıf noktayı kabin personeli olarak gördünüz anlamadım?Bu sizin bi sıkıntınızdan olmasın?Bizim ne gecemiz var ne gündüzümüz ben 1 haftalık bebeğimi evde bırakıp uçuşlara gidiyor,aman laf söz olmasın aldığımızın karşılığını verelim diye didiniyorum siz bizi beğenmiyorsunuz???Tüm kabin personeli iyi eğitimlidir ve işini dört dörtlük yapar yarası olanlarda gocunur!!!
  • Yazik bir de gulmeyi ogrensen...
  • bence 3 yıldız bile fazla thy ye ...zu ha ha ha
  • THY dçrt yıldızını koruyup hatta beşe çıkartabilmesi için olan standartını en azından koruyup daha da yükseltmesi gerekir. Bence en zayıf noktası kabin personelidir. Bazen dört beş yıldızlı hızmet verip bazen de iki.
  • ne 4 ü be kardeşim...6 yaldızlı....
  • tgs personeli acımasızca çalıştırılıyor 850 tl maaşla günde 20 ton yük taşıyorlar çalışmaya mecbur olan bu insanlara bir buçuk yılda 55 tl zam yapıldı mazlumun ahını almaya devam edin.
  • Ne yazık ki THY en kötü hizmetini Kıbrısta veriyor. Bagajları bekleme zamanı en 30 dakika. Bizden sonra gelen havayolları bagajlarını alıp gidiyor ama THY ne hikmetse bekliyor.
Türk Hava Yolları (THY) Muş Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu, "Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları (THY) bugün 173 uçak filosuyla, 141 uluslararası, 41 yurt içi olmak üzere dünyada 182 noktaya uçan, 4 Yıldızlı havayolu şirketidir" dedi. 
 
Kılıçoğlu, THY bürosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumlarının uçak tarifeleriyle ilgili bilgi vererek, kış döneminde seyahat edecek yolcuların biletlerini erken almaları durumunda indirimin yapıldığını, tüm yurt içi uçuşlarda 44 liraya uçulabileceğini kaydetti. 
 
İndirimden faydalanmak isteyen yolcuların biletlerini 01-31 Temmuz tarihleri arasında almaları gerektiğini ifade eden Kılıçoğlu, uçuşların 21 Kasım 2011-24 Mart 2012'de (19 Ocak-12 Şubat 2012 tarihleri arası hariç) gerçekleşeceğini bildirdi. 
 
THY'nin 4 Yıldızlı havayolu şirketi olduğunu vurgulayan Kılıçoğlu, "Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları bugün 173 uçak filosuyla, 141 uluslararası, 41 yurt içi olmak üzere dünyada 182 noktaya uçan, 4 Yıldızlı havayolu şirketidir. Türk Hava Yolları, 22 Haziran'da Paris'te gerçekleşen Dünya Havacılık Ödülleri'nde 2011 yılı 'Avrupa'nın en iyi havayolu', Comfort Class koltuğunda 'En iyi premium ekonomi koltuğu' ve 'Güney Avrupa'nın en iyi havayolu' ödüllerine layık görüldü" diye konuştu.
"THY 4 YILDIZLI BİR ŞİRKETTİR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kim yaa.Allah aşkına şu görevleri layık olanlara verin artık.Haerif çıkmış 4 yıldıza vurgu yapmış;bu nasıl bir strateji hatasıdır??Kendi kendimizin bacağına sıkıyoruz.Üst yönetimden kimse görmüyor mu bunları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hangi ucusdaydın hangi gun acaba aynı ucaktamıydık?? bir battanıye istediM kac kez oyaladılar saymadım gulumseme yok suratlar asık!!!!Yanımdaki yolcu su istedi bekle bekle gelmedi tekrar isteyince kaprisli bir yuz! bir şirketim yolcuyla yuzyuze muhattabı bu ınsanlar ise daha fazla dikkat edilmeli!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzun-kısa, hemen her uçuşumda özellikle THY ile uçmaya gayret eden bir insanım. Dün sabah da New York'tan geldim. Kabin personeli harikaydı. Yanımda oturan yabancı yolcuların, ekipten övgü dolu sözlerle bahsetmesi inanılmaz gurur vericiydi. İngilizceleri ana dil gibi olmayabilir ama yolcularla anlaşamadıkları hiçbir nokta olmadı ve hizmet konusunda ellerinden gelenin hep en iyisini yaptılar. Uzun süredir Airporthaber okuyucusuyum ve ilk defa yorum yazıyorum. Kabinde çalışan insanlara karşı biraz fazla yüklendiğinizi düşünüyorum. Zira dediğim gibi THY ile sık uçan biriyim ve ben sizlerin aksine; THY'nin en iyi olduğu noktanın, yolcuyla birebir temas halinde olan kabin ekipleri olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi akla hizmet en zayıf noktayı kabin personeli olarak gördünüz anlamadım?Bu sizin bi sıkıntınızdan olmasın?Bizim ne gecemiz var ne gündüzümüz ben 1 haftalık bebeğimi evde bırakıp uçuşlara gidiyor,aman laf söz olmasın aldığımızın karşılığını verelim diye didiniyorum siz bizi beğenmiyorsunuz???Tüm kabin personeli iyi eğitimlidir ve işini dört dörtlük yapar yarası olanlarda gocunur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazik bir de gulmeyi ogrensen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence 3 yıldız bile fazla thy ye ...zu ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY dçrt yıldızını koruyup hatta beşe çıkartabilmesi için olan standartını en azından koruyup daha da yükseltmesi gerekir. Bence en zayıf noktası kabin personelidir. Bazen dört beş yıldızlı hızmet verip bazen de iki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne 4 ü be kardeşim...6 yaldızlı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs personeli acımasızca çalıştırılıyor 850 tl maaşla günde 20 ton yük taşıyorlar çalışmaya mecbur olan bu insanlara bir buçuk yılda 55 tl zam yapıldı mazlumun ahını almaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yazık ki THY en kötü hizmetini Kıbrısta veriyor. Bagajları bekleme zamanı en 30 dakika. Bizden sonra gelen havayolları bagajlarını alıp gidiyor ama THY ne hikmetse bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000