24 Şubat 2019, Pazar 09:43:02

THY 4 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan yurt içi ve yurt dışına gidecek olan toplam 4 seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.
  • YENI ISTANBUL HAVA ALANI EMIR KUMANDA ILE PARMAK ISARETIYLE BURASI OLSUN DIYEREK YAPILAN CEVRE .COGRAFI KONUM INCELEMELERI YAPILMADAN KARARA BAGLANAN BIR YER KUZEY RUZGARLARINA ACIK .SISLI HAVALARIN COK OLDUGU BIR YER. BURASI ALLAH KORUSUN BIR FELAKET OLMADAN VAZ GECILSIN. SEHIRLE ULASIMI SON DERECE NEGATIF .
  • Iddaa ediyorum, dunya tarihinin en cop yatirimi olacak. Yer secimi, planlama vs. hersey yanlis. Ihaleyi alanlarin sermayesi olmadigindan disardan kredi bulamadilar, devlet kredi Verdi. ve bunun yuku halka kalacak. Istanbul`un kuzeyi ile guneyinin farkini bilmeyenler yakinda kisin sefer olmayacagini yasayarak ogrenecekler. Insaat sirasinda kisin dondurucu soguklari yasadik, biliyoruz. Metro yok, ulasim yok. Halka atilmis en buyuk kazik. Neden? Birileri insaat yapip oy alsin, birileri de cukka yapsin diye.. Yazik yazik..
  • Bir cm kar yağdı havaalanı kapandı. Türkiye uçuyor
  • dört uçağı uçuramadıktan sonra ATATÜRK HAVALİMANININ yaptığı günde 1300-1400 uçuşu nasıl devralıcaksınız biraz gerçekçi olun beceremiyorsunuz , çekilin kenara bilenler yapsın bu işi ,yazıklar olsun size.
  • Soğan patates ekin. Paraya para demezsiniz
  • Yeni havalimanı her yönü ile Türk Havacılığının sonu olacak.. yol yakınken bu vahim hatadan dönülsün ve taşınma iptal edilsin. Ahl de şartlar iyileştirilsin. Oraya taşınmak facia olur Allah korusun
  • thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı
  • Günlük zaten 1p uçuş var. Demek direk kapanmış havalimanı. Allah tan taşınmamışız. Çok guzel yere havalimanı yapmışsınız tebrikler
  • niye taxi yaparken uçağın devamlı sağa kayması neticesinde kaptanın uçuşu iptal ettiğini yazmıyorsunuz.taxi yolları yağışta bu kadar mı güvensiz ,yoksa temizleme çalışması mı yetersiz?
  • Yeni alan her konuda EKSIKK.ANLAYIN BUNU EKSIK OLMUYOR.ALLAH BETERINDEN KORUSUN

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan yurt içi ve yurt dışına gidecek olan toplam 4 seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul Havalimanı'ndan düzenlemeyi hedeflediği yurt içi ve yurt dışı toplam 4 sefer hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan ve gece saatlerinden itibaren yoğunlaşan kar yağışı ve fırtına nedeniyle hava ulaşımında da aksamalar yaşandı. THY’nin İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilmeyi planladığı, Bakü, Aşkabat ile İzmir ve Adana seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. 

THY 4 seferini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Taner ~ 5 yıl önce
YENI ISTANBUL HAVA ALANI EMIR KUMANDA ILE PARMAK ISARETIYLE BURASI OLSUN DIYEREK YAPILAN CEVRE .COGRAFI KONUM INCELEMELERI YAPILMADAN KARARA BAGLANAN BIR YER KUZEY RUZGARLARINA ACIK .SISLI HAVALARIN COK OLDUGU BIR YER. BURASI ALLAH KORUSUN BIR FELAKET OLMADAN VAZ GECILSIN. SEHIRLE ULASIMI SON DERECE NEGATIF .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cop ~ 5 yıl önce
Iddaa ediyorum, dunya tarihinin en cop yatirimi olacak. Yer secimi, planlama vs. hersey yanlis. Ihaleyi alanlarin sermayesi olmadigindan disardan kredi bulamadilar, devlet kredi Verdi. ve bunun yuku halka kalacak. Istanbul`un kuzeyi ile guneyinin farkini bilmeyenler yakinda kisin sefer olmayacagini yasayarak ogrenecekler. Insaat sirasinda kisin dondurucu soguklari yasadik, biliyoruz. Metro yok, ulasim yok. Halka atilmis en buyuk kazik. Neden? Birileri insaat yapip oy alsin, birileri de cukka yapsin diye.. Yazik yazik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yağış ~ 5 yıl önce
Bir cm kar yağdı havaalanı kapandı. Türkiye uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ve hayal ~ 5 yıl önce
dört uçağı uçuramadıktan sonra ATATÜRK HAVALİMANININ yaptığı günde 1300-1400 uçuşu nasıl devralıcaksınız biraz gerçekçi olun beceremiyorsunuz , çekilin kenara bilenler yapsın bu işi ,yazıklar olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papates tarlası yapin ~ 5 yıl önce
Soğan patates ekin. Paraya para demezsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azmi ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanı her yönü ile Türk Havacılığının sonu olacak.. yol yakınken bu vahim hatadan dönülsün ve taşınma iptal edilsin. Ahl de şartlar iyileştirilsin. Oraya taşınmak facia olur Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski kabin ~ 5 yıl önce
Yahu yol yakınken diyen arkadaşlar, havalimanı bitti bitti, neyin yol yakınkenden bahsediyorsunuz allah aşkına , mecbur taşınılacak evet bir felakat ama orda o kadar yeşilik gitti bitti o kadar alan ne olacak, Türkiye gibi bir ülke bina yıkmaktan aciz, napılacak hadi kulanılmadı taşınılmadı öyle cürüyüp gidecek,evet birileri çok ama çok para kazandı, ülke prestiji olsun diye yapıldı , ama o da olmadı, bize yazık ,bizlere.ama artık yol yakın değil
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 5 yıl önce
Günlük zaten 1p uçuş var. Demek direk kapanmış havalimanı. Allah tan taşınmamışız. Çok guzel yere havalimanı yapmışsınız tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ord prof ~ 5 yıl önce
niye taxi yaparken uçağın devamlı sağa kayması neticesinde kaptanın uçuşu iptal ettiğini yazmıyorsunuz.taxi yolları yağışta bu kadar mı güvensiz ,yoksa temizleme çalışması mı yetersiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetersiz ~ 5 yıl önce
Yeni alan her konuda EKSIKK.ANLAYIN BUNU EKSIK OLMUYOR.ALLAH BETERINDEN KORUSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000