21 Mayıs 2013, Salı 10:20:48

THY 4 SEFERİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, bugün 4 uçuşunu iptal etti. Uçuşların iptal edilme sebebi neydi?
  • Anlamadığım, kardeşim tamam secaret edemedin greve katılamadın. insani bir durum. fakat greve destek veren cesaret göstereni neden eleştirirsin? o adam hayatını senin içinde riske attı? kazanırsa sende kazanacaksın. beynin mi yok km? radyosyon hücre mi bırakmadı?
  • Yeni sendika başkanlığı seçimi Carlos Martin'le Kıvaç Tatlıtuğ arasında yapılsın.Fedon da olur o da ak sakallı nur yüzlü
  • İnsanlar akşam uçuş yapıyor. Gündüz de istirahatinde yazıyor olmasın. Senin şirketten olmanı bırak, tanıdığını dahi düşünmüyorum.
  • 305 DÖNECEK HERKES GÖRECEK !!!
  • Grev yapan, haklarını anayasal kanun sayesinde savunmaya çalışan 500 yada 2000 kişi var. Greve katılmayan çoğunluk, buralarda sevinç içinde kendini tatmin ediyor, neyin tatmini bu? Anlamakta zorluk çekiyorum, bir grup grev yapmıyor ama vicdanı yüzünden hayatı zindan olmuş, bir grup ise sevinçten taklalar atıyor, sanırım günümüzde eğitimsizlik ve cehaletin geldiği son nokta bu. Umarım koyun sürülerinin tez zamanda tüm hakları, hatta anayasal hakları ellerinden alınır Padişah köprüye adam koyar, köprüden geçen ahali önce bir güzel dayak yer, sonra karşıya geçer. Gel zaman git zaman hiç şikayet yok. Padişah olayı yerinde incelemek için gelir, halka sorar, şikayetiniz var mı? Cevap yok, daha gür sesle bir daha sorar. Kalabalıktan biri ıkına sıkıla el kaldırır, konuş der padişah, adam şöyle de: padişahım zaman zaman çok sıra oluyor, işlerimiz gecikiyor, dayakçı memur sayısını arttırabilir misiniz? Anlayana...
  • Kargo grevde bilmeyen varsa ..
  • Atilay aga, artik birak bu koltugu. Biliyoruz cok paralar kazaniyorsun o koltukta ama insanlarin gelecekleriyle bu kadar oynaman yeter. Sen olmasaydin bu grevin destegi daha buyuk olurdu!
  • THY TARİHİNDE EN SOSYETİK GREV.
  • Soruma cevap alamadim thy calisanlari
  • hani nerde delikanlı bunların alayı yalancı.Delikanlı adam yalan söylemez.İsitfa etmekte erdemliktir atilay ağa.Genel kurulda görüşmek üzere

Türk Hava Yolları, bugün gerçekleştireceği  4 uçuşun iptal edildiğini duyurdu. İptal edilen uçuşlardan sadece biri tarifeli yolcu uçağı iken, diğer 3 sefer kargo uçuşlarıydı. THY’nin iptal edilen kargo uçuşlarının, Misrata, Erbil ve Frankfurt olduğu belirtilirken bu seferlerin karşılıklı olarak iptal edilmesine gerekçe olarak kargo taleplerinin az olması gösterildi.

THY’nin iptal ettiği bir diğer uçuş ise TK 5731 sefer sayılı Antalya-İstanbul uçuşuydu. Bu sabah saat 08.40’ta yapılması beklenen Antalya-İstanbul uçuşu ‘Uçak dengesini teminen intikal seferler iptal edilmiştir’ bilgisiyle duyuruldu.

©AirportHaber.com ÖZEL

 

THY 4 SEFERİ İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

tyler ~ 11 yıl önce
Anlamadığım, kardeşim tamam secaret edemedin greve katılamadın. insani bir durum. fakat greve destek veren cesaret göstereni neden eleştirirsin? o adam hayatını senin içinde riske attı? kazanırsa sende kazanacaksın. beynin mi yok km? radyosyon hücre mi bırakmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni başkan ~ 11 yıl önce
Yeni sendika başkanlığı seçimi Carlos Martin'le Kıvaç Tatlıtuğ arasında yapılsın.Fedon da olur o da ak sakallı nur yüzlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"tembeller sizi" ye ~ 11 yıl önce
İnsanlar akşam uçuş yapıyor. Gündüz de istirahatinde yazıyor olmasın. Senin şirketten olmanı bırak, tanıdığını dahi düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
305 DÖNECEK HERKES GÖRECEK !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 11 yıl önce
Grev yapan, haklarını anayasal kanun sayesinde savunmaya çalışan 500 yada 2000 kişi var. Greve katılmayan çoğunluk, buralarda sevinç içinde kendini tatmin ediyor, neyin tatmini bu? Anlamakta zorluk çekiyorum, bir grup grev yapmıyor ama vicdanı yüzünden hayatı zindan olmuş, bir grup ise sevinçten taklalar atıyor, sanırım günümüzde eğitimsizlik ve cehaletin geldiği son nokta bu. Umarım koyun sürülerinin tez zamanda tüm hakları, hatta anayasal hakları ellerinden alınır Padişah köprüye adam koyar, köprüden geçen ahali önce bir güzel dayak yer, sonra karşıya geçer. Gel zaman git zaman hiç şikayet yok. Padişah olayı yerinde incelemek için gelir, halka sorar, şikayetiniz var mı? Cevap yok, daha gür sesle bir daha sorar. Kalabalıktan biri ıkına sıkıla el kaldırır, konuş der padişah, adam şöyle de: padişahım zaman zaman çok sıra oluyor, işlerimiz gecikiyor, dayakçı memur sayısını arttırabilir misiniz? Anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benzetme ~ 11 yıl önce
tk daki calisma havasinida dayak yemekle kiyaslamissinya helal olsun arkadasim. ne diyeyim ben sana? git baska sirkette calisda bir gör ülkenin halini ondan sonra konus.
Dürüst ~ 11 yıl önce
Kargo grevde bilmeyen varsa ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilay aga ve koltuk ~ 11 yıl önce
Atilay aga, artik birak bu koltugu. Biliyoruz cok paralar kazaniyorsun o koltukta ama insanlarin gelecekleriyle bu kadar oynaman yeter. Sen olmasaydin bu grevin destegi daha buyuk olurdu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
yemezler oğlum senin derdin Atila değil .Sen sendika karşıtı bir adamsın .patron uşaklığını bırakın.
hadi bakalım ~ 11 yıl önce
atilay sıcak paradan vazgeçer mi geçmez neden? işin ucunda para var koltuk sevdası var yoksa ne işi olur çalışan ile...
OSMAN ~ 11 yıl önce
THY TARİHİNDE EN SOSYETİK GREV.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuyum grevdeyim ~ 11 yıl önce
Soruma cevap alamadim thy calisanlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delikanlımı ~ 11 yıl önce
hani nerde delikanlı bunların alayı yalancı.Delikanlı adam yalan söylemez.İsitfa etmekte erdemliktir atilay ağa.Genel kurulda görüşmek üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000