09 Mayıs 2023, Salı 12:51:22

THY 2023'te 10 bin yeni çalışan alacak

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını açıkladı.
  • O üç aylık memur adı üstünde 3 ayın sonundaki ikramiye ile Almıştır O parayı ki o kadarda degildir. Garibim ilk girdiği için ayda 5 sefer Afrika yatı yapmıştır :)) limit üstü uçmuştur neler neler. pandemiden sonra normal uçuş zamanında 5.000 lira alan %55'leri biliriz kirasını ödemeyen kızlar ailesinden destek alıyordu Kimse kimseyi kandırmasın Bu rakamları sallamayın. Ayrıca aşağıdaki yorumlara bakıldığında cidden daha rahat şekilde para kazanabilecek işler varken birkaç bin lira fazlası için bu kadar zorluk çekmeye gerek yok gecenin 3 4 de sıcak yatağından uçuşa çağırılmak kadar zor bir şey yoktur yaşayın da görün. Sanki kadın doğum uzmanıyız :) sanki alanda kimse yok
  • 3 aylık memurun x kadar maaş alıyordan ziyade, öğretmenlerin neden bu kadar az maaş almasını sorgulaman daha doğru olmaz mıydı? yada 5 kişiyi doyurmaya çalışan asgari ücretlinin alım gücünü? Sizin gibiler eleştiriden ziyade kendilerini geliştirmeye yönelse keşke. Saygılar.
  • Ayda 3000 avro kazanmak istiyorum. Hemen gelirim
  • Allah razı olsun Ahmet başkan Allah senin ayağına taş değdirmesin hiç bir zaman
  • Mail bekliyorum başkanım nefesim kokuyor açlıktan
  • 12 mayıs işçi için onemlı gun hadı başkanım cuma günü sevındır bizi
  • Bu maaşlar yerlerde süründükçe,kusura bakma baskanim kimse tgs nin yanından geçmez,haa geçse bile iki gün durur üçüncü gün çeker gider.ceremesinide biz cekiyoruz,maaş köleliğine kocaman bir HAYIRRR!!
  • Taşerön firmadır.NOKTA
  • Calisan degil kole araniyor
  • Park ve bahçelerinde temizlik görevlisi olsanız binbir aşamadan geçen gencecik uçuş görevlisi arkadaşlarla aynı maaşı alırsınız.

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını açıkladı. Türk Hava yolları 2022 yılında 2577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023 yılında işe alacağı çalışanlarla birlikte çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı hedefliyor.

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını açıkladı.

Dünyanın en çok ülkesine uçan ve uçtuğu destinasyon sayısını her geçen gün artıran Türk Hava Yolları, 1933 yılında 5 uçaklık filosuyla başlattığı yolculuğunu bugün, 400 uçaklık filoyla sürdürüyor. Özellikle 20 yıllık bir süreçte filosunu ciddi oranda büyüten küresel taşıyıcı, oluşturduğu istihdam alanlarıyla da Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunuyor. Güçlü finansal yapısıyla 2022 yılında bünyesine 2577 kişiyi dahil eden Türk Hava Yolları, 2023 yılı içerisinde de iştirakleriyle birlikte 10 bin yeni çalışanı istihdam etmeyi planlıyor.

THY'den konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bu kapsamda iki yeni ilan (Take-Off JR ve Kabin Memuru) açan bayrak taşıyıcı, yapılacak başvurularla 75 bin kişilik ailesini büyütmeyi hedefliyor. Türkiye ekonomisinde son 20 yıl içerisinde yaşanan gelişmelerle birlikte, uçak sayısını 66’dan 414’e; çalışan sayısını da 10.267’den 7,5 kat artırarak 75 bine çıkarttı. Bayrak taşıyıcı, iştirakleriyle birlikte yapacağı işe alımlarla 2023 yılında çalışan sayısını da 85 bine çıkartmayı hedefliyor.

Yapılacak alımlara ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat; ‘’Dünyanın en çok noktasına uçan bayrak taşıyıcı olarak, güçlü finansal yapımız ve geleceğe dönük hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu ve çalışan sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Ülke ekonomisinin büyümesine ciddi katkılar sağlayan bayrak taşıyıcımız, dünyanın ikinci büyük havayolu olma gayretiyle çalışmalarını sürdürecektir.’’ dedi.

Ayrıca Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarını sarmak için de gayretle çalışan Türk Hava Yolları, 1000 aile’den 1000 depremzede vatandaşa da iş imkânı sunuyor.

2033 YILINDA 800 UÇAKLIK FİLO İLE 150 BİN KİŞİLİK BİR AİLE

İştirak şirketleriyle beraber hâlihazırda 75 bin kişilik bir aile olan Türk Hava Yolları, 2023 yılı sonunda 435 olması planlanan uçak sayısını 2033 yılında 800’e çıkarmayı; çalışan sayısını da 150 bin’e ulaştırmayı hedefliyor.

Bayrak taşıyıcı, eşsiz uçuş ağı, modern filosu ve güçlü finansal performansıyla Cumhuriyet’in 100. Yılında olduğu gibi önümüzdeki 10 yıl boyunca da bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edecek."

THY 2023'te 10 bin yeni çalışan alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Zor ~ 10 ay önce
O üç aylık memur adı üstünde 3 ayın sonundaki ikramiye ile Almıştır O parayı ki o kadarda degildir. Garibim ilk girdiği için ayda 5 sefer Afrika yatı yapmıştır :)) limit üstü uçmuştur neler neler. pandemiden sonra normal uçuş zamanında 5.000 lira alan %55'leri biliriz kirasını ödemeyen kızlar ailesinden destek alıyordu Kimse kimseyi kandırmasın Bu rakamları sallamayın. Ayrıca aşağıdaki yorumlara bakıldığında cidden daha rahat şekilde para kazanabilecek işler varken birkaç bin lira fazlası için bu kadar zorluk çekmeye gerek yok gecenin 3 4 de sıcak yatağından uçuşa çağırılmak kadar zor bir şey yoktur yaşayın da görün. Sanki kadın doğum uzmanıyız :) sanki alanda kimse yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor a cevap ~ 10 ay önce
3 aylık memur 3 aydır 35 37k alıyor bu 4.ayında yine 34k ı ve ayda sadece 10 gün çalıştı afrikaya gitmedi. Yüzde 55ile başladığını bizde biliyoruz sürecin nasıl olduğunu. Sadece git gel yaptı ve üstüne 4 5 gün tatil yaptı. Ayda 10gün çalışıp 35k almak bence türkiye şartlarında ultra bir şey. Lise mezunu alıyorsun adam doktora yapıyor prof oluyor aldığı maaş o kadar değil. Türkiyedeki gelir adaletsizliğini buradan görebilirsiniz. Dışarıdaki insana işinizi kötülersiniz ama içerde ne muhabbetler dönüyor. Kabin amiri ucak divert ettigi icin agladi tırnağımı yaptırmayacağım diye bunu bizler kulağımızla görüp gözlerimizle görüyoruz. Maaşlarda aynı şekilde. Bu maaşı bile beğenmiyorsanız ki tk sürekli primi ikramiyesini veren bir şirket bırakın o zaman.
KA ya ya - 320CA ~ 10 ay önce
3 aylık memurun x kadar maaş alıyordan ziyade, öğretmenlerin neden bu kadar az maaş almasını sorgulaman daha doğru olmaz mıydı? yada 5 kişiyi doyurmaya çalışan asgari ücretlinin alım gücünü? Sizin gibiler eleştiriden ziyade kendilerini geliştirmeye yönelse keşke. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 10 ay önce
Ayda 3000 avro kazanmak istiyorum. Hemen gelirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 ay önce
Allah razı olsun Ahmet başkan Allah senin ayağına taş değdirmesin hiç bir zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekliyorum ~ 10 ay önce
Mail bekliyorum başkanım nefesim kokuyor açlıktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 10 ay önce
12 mayıs işçi için onemlı gun hadı başkanım cuma günü sevındır bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist ~ 10 ay önce
Bu maaşlar yerlerde süründükçe,kusura bakma baskanim kimse tgs nin yanından geçmez,haa geçse bile iki gün durur üçüncü gün çeker gider.ceremesinide biz cekiyoruz,maaş köleliğine kocaman bir HAYIRRR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 10 ay önce
Taşerön firmadır.NOKTA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil Havacilik Muafiyet Mudurlugu ~ 10 ay önce
Calisan degil kole araniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 10 ay önce
On yılı aşkın süredir bu sistemin içinden kendimi yeni sıyırmış biri olarak insanların bu şirketten tamamen uzaklaşmasını tavsiye ederim. hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. verimsizlik gerekçe gösterip dakikalar içinde başına güvenlik dikilip gönderilmiş arkadaşlarımda haklarını helal etmiyor. Yolun açık olsun koca kocamaaaan THY:) aynı işi yapıp senelerdir hiçbir haktan yararlanamayan insanlar boşverin.
Belediyenin ~ 10 ay önce
Park ve bahçelerinde temizlik görevlisi olsanız binbir aşamadan geçen gencecik uçuş görevlisi arkadaşlarla aynı maaşı alırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000