26 Ocak 2010, Salı 16:00:15

THY, 2009 yaz hedefini tutturdu...

Kuzey Hollanda Eyalet Vali Yardımcısı Rob Meerhof, Türk Hava Yollarının Hollanda'da başarılı bir çizgi yakaladığını, 45. yılını doldurmasından dolayı son derece memnun olduğunu söyledi. Meerhof, THY Müdürü Metin Gözüaçık'ı yeni görevine başlamasından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi...
  • basarilarin devami

THY Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, "Türk Hava Yolları olarak Hollanda'ya uçuşumuzun 45'inci yıl dönümü olması sebebiyle hem de 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'umuzu en iyi şekilde tanıtmak için çok önemli çabalar sarf ediyoruz. Bu amaçla ilk olarak Kuzey Hollanda Valiliği'ni ziyaret etmeye karar verdim." dedi.

Türk Hava Yolları Müdürü Metin Gözüaçık, THY'nin Hollanda'ya uçuşunun 45.yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Hollanda Eyalet Vali Yardımcısı Rob Meerhof ve Eyalet Meclisi üyesi Songül Akaya ile Haarlem Valiliği'nde bir araya geldi. Kuzey Hollanda Valisi Harry Borghouts'un emekli olması dolayısıyla aynı zamanda geçici valilik görevini yerine getiren Kuzey Hollanda Eyalet Vali Yardımcısı Rob Meerhof, Türk Hava Yolları'nın Hollanda'da başarılı bir çizgi yakaladığını, 45'inci yılını doldurmasından dolayı da son derece memnun olduğunu söyledi. Meerhof, Türk Havayolları Müdürü Metin Gözüaçık'ı yeni görevine başlamasından dolayı tebrik etti ve başarılar dileyerek Hollanda eyalet sistemi hakkında bilgi verdi.

Türk Hava Yolları Hollanda Genel Müdürü Metin Gözüaçık, Sayın Rob Meerhof'un kendilerini ağırlamasından son derece memnun olduğunu söyledi. Metin Gözüaçık, Türk Hava Yolları'nın 1960 yılından sonra Hollanda'ya başlayan işçi göçünün ardından ilk seferini 1965 yılında yaptığını belirtti. Gözüaçık, "Hem Türk Hava Yolları olarak Hollanda'ya uçuşumuzun 45'inci yıl dönümü olması sebebiyle, hem de 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'umuzu en iyi şekilde tanıtmak için çok önemli çabalar sarf ediyoruz. Bu amaçla ilk olarak Kuzey Hollanda Valiliği'ni ziyaret etmeye karar verdim. Ardından Amsterdam Belediye Başkanı ve diğer eyalet temsilcileriyle de temaslarım devam edecek." şeklinde konuştu.

HOLLANDA'DA ACENTELER İLE İYİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Program sonunda THY Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, Türk Hava Yolları Hollanda ofisi olarak başarılı bir yaz dönemi geçirdiklerini söyledi. Bu amaçla gerek uçuş güzergâhları ve gerekse yolcu bazında Hollanda'dan ciddi artışların olduğunu söyledi.

Metin Gözüaçık, "Acentelerimizle sürekli işbirliğinde olduğumuzdan rakip havayollarının uygulamalarına hemen cevap vererek yolcu potansiyelimizi artırdık. Hollanda ve Türkiye arasında artan yolcu trafiğine hızlı ve yerinde yanıt vermek amacıyla THY olarak bizler gerek acentelerle gerek yolcularımızla çok sıkı diyalog ve hızlı iletişim içindeyiz. Artan yolcu sayımızı ve memnuniyetini acentelerle kurmuş olduğumuz sıkı ilişkiler ve onlardan gelen talepleri hızlı ve yerinde karşılamakla sağladık. Türk Hava Yolları Hollanda Müdürlüğü olarak yolcu memnuniyetini artırmak için müşteri şikâyetlerine hızlı bir şekilde cevap vermekteyiz. Bu açıdan da acentedeki arkadaşlara ve bizlere olumlu-olumsuz görüş belirten yolcularımıza teşekkür ediyorum." dedi.

THY, 2009 yaz hedefini tutturdu...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
basarilarin devami

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000