09 Nisan 2013, Salı 09:36:49

THY 180 MİLYON ARTIŞLA 1.4 MİLYARA ÇIKARACAK

Türk Hava Yolları KAP'a yaptığı açıklamada çıkarılmış sermayesini bedelsiz 1.38 milyar liraya çıkaracağını açıkladı...
  • Şirketimiz her engele rağmen büyümeye devam edecektir...İyi ki varsın TK
  • THYO borsanın en cok kazandıran sırketlerınden bırı oldu 1 sene olmadan 2 lıradan 7.30 lara kadar cıktı yatırımcısını sevındırdı ve aynı ıstıkrarla buyumeye devam edıyor. thyo nın bınlerce ortagından bırı olarak yonetımı ve calısanları bu ıstıkrarlı buyumede emegı gecen herkese tesekkurler.
  • arkadaşım değerinin aldında bıraktınız kağıdı , çalışanların emeği varmış sendika varmış madem öle 25.000 lot malım var şunların grev olabilir yaparız ha demelerinden işlem görmüyor. zararım büyürse büyüsün verin tazminatlarını yollayın yahu yeteri kadar yüksek maaşlara çalışıyorlar zaten diğer şirketlerin resmen 2 katı boşverin gitsinler bırakın THY her anlamda uçsun artık admin kötü söz yok istersenyayınlama ama doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar yüzlerce açıkta pilot var binlerce kabinci olmak isteyen vasıflı adam var .. yerleri hemen doldurulur sorun değil.
  • Tepetaklak olun inşallah..

Türk Hava Yolları'ndan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulun'ca, kayıtlı sermaye tavanı 2.000.000.000 TL olan Ortaklığımızın çıkarılmış sermayesinin bedelsiz olarak 180.000.000 TL artış ile 1.380.000.000 TL'ye yükseltilmesine, 180.000.000 TL (%15) bedelsiz artışın geçmiş yıl karından karşılanmasına, bedelsiz olarak ihraç edilecek payların A Grubu Nama yazılı olmasına, bu dağıtımın; mevcut ortaklarımıza Şirket sermayesine iştirak oranlarına göre bedelsiz olarak Merkezi Kayıt Kuruluşu'nda (MKK) kayden yapılmasına, sermaye artışı sonucunda çıkarılacak hisselerin kayda alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na ve kote edilmesi için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na başvurulmasına, MKK nezdinde gerekli tüm işlemlerin yürütülmesi ve bedelsiz payların Ortaklara dağıtılması aşamasına gelinmesine müteakip 5 iş günü içerisinde Ortaklara bedelsiz payların dağıtım işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir.

THY 180 MİLYON ARTIŞLA 1.4 MİLYARA ÇIKARACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Kabin Memuru ~ 11 yıl önce
Şirketimiz her engele rağmen büyümeye devam edecektir...İyi ki varsın TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BORSA ~ 11 yıl önce
THYO borsanın en cok kazandıran sırketlerınden bırı oldu 1 sene olmadan 2 lıradan 7.30 lara kadar cıktı yatırımcısını sevındırdı ve aynı ıstıkrarla buyumeye devam edıyor. thyo nın bınlerce ortagından bırı olarak yonetımı ve calısanları bu ıstıkrarlı buyumede emegı gecen herkese tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borsacı ~ 11 yıl önce
arkadaşım değerinin aldında bıraktınız kağıdı , çalışanların emeği varmış sendika varmış madem öle 25.000 lot malım var şunların grev olabilir yaparız ha demelerinden işlem görmüyor. zararım büyürse büyüsün verin tazminatlarını yollayın yahu yeteri kadar yüksek maaşlara çalışıyorlar zaten diğer şirketlerin resmen 2 katı boşverin gitsinler bırakın THY her anlamda uçsun artık admin kötü söz yok istersenyayınlama ama doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar yüzlerce açıkta pilot var binlerce kabinci olmak isteyen vasıflı adam var .. yerleri hemen doldurulur sorun değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy THY ~ 11 yıl önce
aldıkları maaş diğerlerinin 2 katı, heme içme konaklama imkanları da öyle ama kalite "0" eyy THY kendine gel ve ekibindeki kaliteyi arttır.
beterol ~ 11 yıl önce
Tepetaklak olun inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ~ 11 yıl önce
senin gibi haine sadece yuh denir
serdar ~ 11 yıl önce
sen ve senın gıbıler tepetaklak olsanızda su ulke sızden kurtulsa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000