23 Ağustos 2011, Salı 14:56:16

THY 12 DEV ADAMIN YANINDA

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu A Milli Takım’ın sabah yaptığı antrenmanı izledi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • hamdi bey çok önemli işler yapıyor Allah için. Vatana çok büyük hizmetleri geçiyor. Herkes onun gibi fedakar olamaz. Bütün mesaisi boyuncada tek kuruş para eline geçmiyor.
  • Harun ERDENAY, Seni Çoook Seviyoruz... Başarılar,Thy ve Milli takımımıza, Sevgiler, patron.
A Milli Takım’ın bu sabah Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanı THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Osman Tobay ve Yaşar Memati ile birlikte izledi.

Litvanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası öncesinde A Millilerin antrenmanını izleyen Hamdi Topçu’ya, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ve Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş çalışmalar ve hazırlık dönemi ile ilgili bilgi verdi.

Hamdi Topçu da oyuncularla bir araya gelerek onlara şampiyona öncesinde başarı dileklerini iletti. Kısa bir açıklama yapan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, kalplerinin 12 Dev Adam ile olduğunu belirtirken, “Geçtiğimiz sene ülkemizde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan millilerimizin bu yıl Avrupa Şampiyonası’nda daha da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Onlara güvencimiz tam. Her zaman onların yanındayız” dedi. Topçu ayrıca oyunculara ve teknik ekibe türkülerimizi isimli müzik cd’si hediye etti.

THY 12 DEV ADAMIN YANINDA

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hamdi bey çok önemli işler yapıyor Allah için. Vatana çok büyük hizmetleri geçiyor. Herkes onun gibi fedakar olamaz. Bütün mesaisi boyuncada tek kuruş para eline geçmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Harun ERDENAY, Seni Çoook Seviyoruz... Başarılar,Thy ve Milli takımımıza, Sevgiler, patron.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000