17 Nisan 2013, Çarşamba 10:21:15

THY 117 UÇAK İÇİN İMZA ATACAK

Türk Hava Yolları (THY) 117 uçakla Türk Sivil Havacılık tarihinin en büyük uçak siparişini verdiği Airbus ile imzayı törenle atacak.
  • sicak sicak ucak alim komisyonlari..maliye bakani nemalanmayami gelmis. uyanik bunlarin hepsi.
  • bu akp hükümeti işine gelince thy özel şirket karışamayız der işine gelince imza törenlerinde boy gösterip puan toplamaya çalışırlar.aynı istanbuldaki yatırımları belediye değil de akp lilerin açıklaması gibi nerden oy çıkaracaklarını biliyorlar.
  • Şu Rizeliler çok zeki yahu. Hamdi Topçu ve saz arkadaşları, 15-20 yıl sonrası uçak alımlarına (sonraki 1-2 yönetimin de) komisyonlarını şimdiden aldılar. Hep bana Rabbena ... 300-500
  • siparişler bir an önce verilsin ki komisyonlar da bir an önce cebe girsin!!! belli olmaz makamdan ineriz sonra musluk kesilmeden dolduralım cebi!!!!!
  • Rabbim utandırmasın.Daha çok berektli olur inşallah.Allah yönetimimizin yardımcısı olur inşallah.Hayırlara vesile olur inşallah.Durmak yok büyümeye devam inşallah.
  • Anadolu lisesi okudum sınavda da hava harp puanı aldım yüksek puan alarak ''idealim ve hayalim'' tek hedefim yalim pilot olmaktı o yüzden o çakma havacılar torpilli müh gibi havada karada gelen o bölümlerine gitmedim mühendisliğe çünkü pilotluktan başka meslek yapamaz isem ölürüm dedim!! şuan lise mezunuyum zekamı tartacak olanın beynini de ikiye katlarım küstahlık olarak anlaşılmasın hani üniv mezunu olupta artislik yapanlar varya benim de öz güvenim gerçeğim özel akademideyim ne yanı uçağı üniv. diploması mı uçuruyor ? değerli kaptanlarımız bir çok kez kokpite aldılar ben kokpit de sağ koltuğun üzerinde veya sol koltuğun üzerinde herhangi bir kağıt görmedim veya pilotun boynun da diploma filan!bu üniv. saçmalığı kaldırılsın Yabancılar neden alınıyor avrupalı diye bilim adamı muamelesi mi yapılıyor bu ne hukuksuzluktur haksızlıktır Hakkım haram olsun!!!
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • gecen gun yabanci pilot vardi thy de igrenc bir inis yapti anlamiyorum lise mezunu adamlari niye ise aliyor ve yabanci. Ama turkler lise ve universite mezunu issiz pilotlar var yaziklar olsun allah hamdi beye ve temel beyden hesabini elbet sorar.
  • bu yalakalar sizce tesadüfmü grev zamanında biraraya gelmişler..allah topunun mustehakını versin..

Türk sivil havacılık tarihinin en büyük uçak siparişini vererek Airbus'tan 117 uçak alacağını açıklamasının ardından THY ve Airbus yöneticileri anlaşmayı imzalamak için bugün İstanbul'da bir araya gelecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de imza törenine katılacak.

THY Genel Müdürlük Binası'nda düzenlenecek imza törenine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Airbus Başkanı ve CEO'su Fabrice Bregier katılacak.

THY 117 UÇAK İÇİN İMZA ATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

d ~ 11 yıl önce
sicak sicak ucak alim komisyonlari..maliye bakani nemalanmayami gelmis. uyanik bunlarin hepsi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*** ~ 11 yıl önce
bu akp hükümeti işine gelince thy özel şirket karışamayız der işine gelince imza törenlerinde boy gösterip puan toplamaya çalışırlar.aynı istanbuldaki yatırımları belediye değil de akp lilerin açıklaması gibi nerden oy çıkaracaklarını biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300-500 ~ 11 yıl önce
Şu Rizeliler çok zeki yahu. Hamdi Topçu ve saz arkadaşları, 15-20 yıl sonrası uçak alımlarına (sonraki 1-2 yönetimin de) komisyonlarını şimdiden aldılar. Hep bana Rabbena ... 300-500

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komisyon ~ 11 yıl önce
siparişler bir an önce verilsin ki komisyonlar da bir an önce cebe girsin!!! belli olmaz makamdan ineriz sonra musluk kesilmeden dolduralım cebi!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 11 yıl önce
Yani diyorsunuz ki bundan önceki yönetimler de yıllarca komisyonları cukkaladılar... Yoksa onlar sizinle aynı zihniyetten ya da siyasi görüşten oldukları için almamışlar mıdır?
enes ~ 11 yıl önce
Rabbim utandırmasın.Daha çok berektli olur inşallah.Allah yönetimimizin yardımcısı olur inşallah.Hayırlara vesile olur inşallah.Durmak yok büyümeye devam inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inşallah ~ 11 yıl önce
maşallah maşallah...inşallah hocam inşallah...
TV A9 ~ 11 yıl önce
Adnan Hocanın müridisin galiba.. hem maşallah hem de inşallah
öğrnc plt ~ 11 yıl önce
Anadolu lisesi okudum sınavda da hava harp puanı aldım yüksek puan alarak ''idealim ve hayalim'' tek hedefim yalim pilot olmaktı o yüzden o çakma havacılar torpilli müh gibi havada karada gelen o bölümlerine gitmedim mühendisliğe çünkü pilotluktan başka meslek yapamaz isem ölürüm dedim!! şuan lise mezunuyum zekamı tartacak olanın beynini de ikiye katlarım küstahlık olarak anlaşılmasın hani üniv mezunu olupta artislik yapanlar varya benim de öz güvenim gerçeğim özel akademideyim ne yanı uçağı üniv. diploması mı uçuruyor ? değerli kaptanlarımız bir çok kez kokpite aldılar ben kokpit de sağ koltuğun üzerinde veya sol koltuğun üzerinde herhangi bir kağıt görmedim veya pilotun boynun da diploma filan!bu üniv. saçmalığı kaldırılsın Yabancılar neden alınıyor avrupalı diye bilim adamı muamelesi mi yapılıyor bu ne hukuksuzluktur haksızlıktır Hakkım haram olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silikonavcisi ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz turk pilotlat ~ 11 yıl önce
gecen gun yabanci pilot vardi thy de igrenc bir inis yapti anlamiyorum lise mezunu adamlari niye ise aliyor ve yabanci. Ama turkler lise ve universite mezunu issiz pilotlar var yaziklar olsun allah hamdi beye ve temel beyden hesabini elbet sorar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akepe ~ 11 yıl önce
bu yalakalar sizce tesadüfmü grev zamanında biraraya gelmişler..allah topunun mustehakını versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000